Bu konuyla Cem Yılmazı bile geçeriz...
ben askerden sonra her kıs giyiyorum ankarada kıs cok soguk gecıyor derecelerde hep - var suna dikkat ediyorum bende iç don ve pantolon oldugu halde bazen usuyorum bayanlar ıncecık bir corapla üşümüyormu ? romatizma olmuyormu?
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Bu gece yurdun iç kesimlerinde don bekleniyormuş. Siz de çıkıp donunuza kavuşun...
Üç boyoz bir kola
Hem donum var hem fanilam... Fotoğraflarımızı koyalım buraya.... Kimin donu en sıcak tutar yarışması yapalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
rigel belkide sen iç fanilesine aışmıssındır termal ıclık sana degısık gelmıstır
cuku kendı agzınla soyluyosun bunlar cok ıse yarıyodu bısıklet kullanırken dıye
termal ıclıkte faydalıdır lutfen kotulemeyelım
arkadaşa aynen katılıyorum bende yaz kış binenlerdenim.En iyi ısıtma askerde dede donu dediğimiz o beyaz yün takım.10-15 ytl ye askeri malzeme satan yerlerde pazarlarda satılıyor deneyin ve görün derim.
süper, samimi bi mesaj ve çok yararlı.
annelerin sözü herzaman geçerli..
içdon heryerde işe yarıyor..
teşekkürler..
yaşasın iç don sayende ucuza hallediyoruz sıcak kalmayı;)
kib.
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
Yav bu kadar mühim, aydınlatıcı, tecrübenin paylaşıldığı, gençlere yol gösteren bir topik ne çabuk kaybolmuş ortadan
Burada Gemi Denetlemelerine çıkıyoruz, ve gerçekten limanlar inanılmaz rüzgarlı ve soğuk. Yeminlen, kaç kere içimden geçirdim, bir yün donum olaydı diye
Poturdak
dün annem bana füme bi iç don aldı, çok fonksiyonel, rüzgar geçirme kat sayısı '0'
beyaz olanlar eğilince garip duruyordu
salı pazarında 7 yetelemiş, bilginize..
GKN MOTORS
revit spyke ne hacet bildiğin sabah yıldızı
güzide firmamızın ce protector donlarından bidene de ben edinecem
Söölemesi ayıp aslında Tayfayı da denetlediğim için, içimden ''İç Donum Olaydı'' diye geçirdimdi
En azından zırh gibi, sağlama alırız kendimizi dediydim içimden Bu gemici taifesinin her limanda bir takıntısı olur diye duydumdu, bu ıssız limanda kurbanlarından biri olmak istemiyorum
Poturdak
alala ben yeni duyuyom yaf neymiş bu araştırmak lazım heralde gayet faydalı bişey
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
İç don + gazete kağıdı.Gazete kağıdını beline 2 kat sarıyorsun pantolona sıkıştırıyorsun onun üstüne faniliya artık 300 le bile gitsen rügar almıyor ama biraz hışırtı yapıyor.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)