burası itiraf.com gibi oldu yaaa
burası itiraf.com gibi oldu yaaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bide şu var iç donun üstünden pantolon olarak kadife pantolon giyerseniz daha iyi koruyor aklınızda bulunsun
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
şindiiii,
öncelilkle bu işi bilmeyen arkadaşlar, yanlış model alırlar pişman olup bize sataşırlar dye, konuyu özetlemek istiyorum:
Evde babadan atadan kalma bir Yün İç Don bulunmalı, (İlk tecrübe eskisi ile olsun ki çocuk Yeni olanlardan hangisini kazıklanmadan alacağını bilsin)
Başa dönüyom: Eski, hatta mümkünse affedersiniz ön kısımlarından eprimiş bir yadigar alınır,
ikkiii: güzelce yıkanır: Dikkat, bir qarkadaşımızın dediği gibi, ıscak suda yıkar ve kurutursanız, tamamen ''çocuk boyuna'' döner, u yüzden itina ile yıkanır,...
ÜÜşşş: Güzelcene kalorifer ya da soba üzerinden Sıcakkene alınır ve geyinilir (Bunun keyfi hiçbişeyde yoktur yalan atmayın)
Çoraplar, bu asil giysinin paça kısımlarını içine alabilmesi için hazırlanır ( Bazı arkadaşlar yün çorabı savunacaktırlar, farkındayım ve hazırım, Bir günlük giymeden sonra, ''Kokusunu'' duyduktan sonra bana savunma yapsınlar.. Paçalar çoraba güzelce sokulur..
Dööörrrtt ( Kaştaydık yaavv): Bunun üzerine, bulabildiğimiz en şık, ama biraz bol, şahane, Kot, Kadife vs Pantul geyinilir (Dikkat, hızla yuıkarı çekmeyin, çoraplardan kurtulup içdonu taaa kırtlağa kadar çıkabiliyor)
BBeeeşşşş: Kendinizi nasıl hissediyonuz? Cevap hazır aslında :: ''Komple Termal''
Beeeşşşşş (Yok laaeen DÖÖÖRRTTT): Bu hazır yakalamış olduğunuz soba-kalorifer ıscağı ile, bir de dizlikleri tqakıp gazlıyonuuuzz.
Altı: Anlamadım diyene baştan yazacağım için açtım ALTI' yı
Hee birileri, ismi lazım değil, sormuşlar, Bunnarın bağyan olanları varmı deyi Vallah şu kadarını diyeyim, arka tarafım donduğunda alıp, asla 'BUNUN ERKEK İÇİN OLANI VARMI DİYE SORMAK AKLIMA GELMEMİŞTİ''
Sevgiler, saygılar, kazasız belasız, sağlıklı sürüşler herkese. Az şımarıp esprik yapalım dedik
Poturdak
Siz tiyatro oyunu yazarı olmalıymışsınız... Bu sitede bunu seviyorum işte ben...
Üç boyoz bir kola
Tuman abi onun adı Tumaaan.Geçen kış motosiklet pantalonunun altına giymiştim,eriyorum zannettim.Alt-üst var bende ve hakiki soğuk dışında her daim sauna etkisi yaratan bir cihaz kendisi.Tavsiya ederim vede kadın erkek diye ayrım yapmayan tek şahıstır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
söylediklerine katılıyorum.şimdi motosikletden indim ve termal içlik var altımda.arkadaşın dediği gibi dizden yukarısını üşütüyor.galiba bide pantolon almak lazım bu mereti kullanmak için
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
gkn bu konuyu duymasın valla mok unu çıkarır benden
uyarması
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Evet doğru,tüm içgiyime don deniyodu dimi abi? Ama olsun,kimse tuman demeyi aklına getirmemiş,orijinal bir isim ama.
Genelde camilerin altındaki dükkanlarda satarlar bu içlikleri kardeşim.Sen bi gidip 10-15 ytl'ye bundan bi takım edin bence.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Aynı tecrubeleri bende yaşadım ve çözümü geçen yıl buldum ve butun kış çok rahat bir şekilde motora bındım.
Üst kısım için ise şöyle bir çözümüm var normal kıyafet ( ben sadece uzun kollu gömlek giyerim ) üstüne ne kalın ne ince mont ( fermuarlı olmalı önu iyice kapanabilsin ) en üstde şu su geçirmediği idda edilerek satılan parlak kumaşlı ( aslında kumaş mumaş değil %99 naylon ) 10-20 ytl ye satılan uzun ceket - mont tipi kaban gibi bişi işde boğaza kadar fermuarlı olanlardan giyerim iki nedeni var 1. ruzgar geçirmiyor 2. ani sağnak yağmurdan ıslanmayacak kadar sizi koruyor çiseleyen yağmurdan hiç sorunsuz koruyor.
Diğer araçlardan gelen çamuru fazla üzerinde tutmuyor alttaki elbisenizi de korumuş oluyorsunuz.
Ayakkabı ve pantolon içinde metehanın bidon çözümünün gelişmiş versiyonu çok işe yarıyor
Eveeettttttt...
don satışlarımız başlamıştır.
isteyenler meto fürek'ine PM atabilir, isim yazdırabilirler.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
25 senedir iç don yün v.s. şeyleri bilmadiğim halde bu sene motora bindiğim ve ilerde romatızma olabılme ıhtımalını bıldıgım için artık bende giyiyorum faydalı bişey ama onunda bi yere kadar sonra yine üşüyor hareketsizlikten sanırım...
Bence bu yünlere fazla alışmayın, alışkanlık yapıyor vücutta ve en ufak bir serinlikte yün içliklerinizi arar olursunuz benden söylemesi. Yani normalde üşümemenizi atlet sağlayacakken size atlet az gelip yine yün'e sarılacaksınız. Aşırı soğuktada, Az soğuktada arar olursunuz. Burası soğuk (Sivas) bir memleket. Gece gündüz hava sıcaklığı eksilerde(-) olmasına rağmen yün içlik giymiyorum. Vücut sıcağa alışınca kendini bırakıyor ve soğuğa direnç düşüyor.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
olüm bunnar sennin giydiğin dar seksi donlardan deil, bildiin paçalı don
muzaffer abi şaka bi yana genelde kirlibeyaz satılan bu donlar ın renklileri bulunabilmektemi, öle bi teknoloji geldimi ülkemize
şimdi çorabu üstüne çekiyopruzya abi, bide çizme giyiyorum siyah, çizme deri olduğu için benim beyaz donun dizden çoraba kadar olan kısmını siyaha boyadı ve kalıtsal oldu bu siyahlık
bunun içim kosla oksi denen mereten kullan dediler ama o meret 10 lira don 5 lira olduu için finansal mantığım el vermedi almaya
şindi kısa keselim başa dönelim, bunnarun siyahından göreniniz varmı
GKN MOTORS
Ben de hala askerde kullandığım yün donu kullanmaktayım, aslanlar gibi ısıtıyor, termal içlik fln almayı düşünmüyorum.
Hatta şu an içimde, bu gece işe motorla geldim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)