Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

İç Don

REKLAM ALANI
    extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    burası itiraf.com gibi oldu yaaa
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bide şu var iç donun üstünden pantolon olarak kadife pantolon giyerseniz daha iyi koruyor aklınızda bulunsun
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı Bicak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide şu var iç donun üstünden pantolon olarak kadife pantolon giyerseniz daha iyi koruyor aklınızda bulunsun
    ben aynen öle yapıyorum işte. 2 tane kahverengi içlik, kadife pantolon bir de dizlikleri taktımmı artık 35 yaş diz ağrılarından korunduğumu düşünüyorum üstüme de kazak. kazağın üstüne de sıkı deri yelek. deri yeleğin üstüne de elyaflı ve miflonlu mont. haydi doooğru işe

Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüh! Nasıl akıl edemedim bunu! Onun yerine lastikli korse takarak çözüm bulmaya çalışmıştım.
    puhahahaahahahaha baslık guzel yazılar ayrı bı guzel ama abı senınkı cok cok cok daha guzel ehuehueheuhue
    aksam aksam yarıldım sandalyeden dusuyodum..

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    şindiiii,
    öncelilkle bu işi bilmeyen arkadaşlar, yanlış model alırlar pişman olup bize sataşırlar dye, konuyu özetlemek istiyorum:

Evde babadan atadan kalma bir Yün İç Don bulunmalı, (İlk tecrübe eskisi ile olsun ki çocuk Yeni olanlardan hangisini kazıklanmadan alacağını bilsin)
    Başa dönüyom: Eski, hatta mümkünse affedersiniz ön kısımlarından eprimiş bir yadigar alınır,
    ikkiii: güzelce yıkanır: Dikkat, bir qarkadaşımızın dediği gibi, ıscak suda yıkar ve kurutursanız, tamamen ''çocuk boyuna'' döner, u yüzden itina ile yıkanır,...
    ÜÜşşş: Güzelcene kalorifer ya da soba üzerinden Sıcakkene alınır ve geyinilir (Bunun keyfi hiçbişeyde yoktur yalan atmayın)
    Çoraplar, bu asil giysinin paça kısımlarını içine alabilmesi için hazırlanır ( Bazı arkadaşlar yün çorabı savunacaktırlar, farkındayım ve hazırım, Bir günlük giymeden sonra, ''Kokusunu'' duyduktan sonra bana savunma yapsınlar.. Paçalar çoraba güzelce sokulur..
    Dööörrrtt ( Kaştaydık yaavv): Bunun üzerine, bulabildiğimiz en şık, ama biraz bol, şahane, Kot, Kadife vs Pantul geyinilir (Dikkat, hızla yuıkarı çekmeyin, çoraplardan kurtulup içdonu taaa kırtlağa kadar çıkabiliyor)
    BBeeeşşşş: Kendinizi nasıl hissediyonuz? Cevap hazır aslında :: ''Komple Termal''
    Beeeşşşşş (Yok laaeen DÖÖÖRRTTT): Bu hazır yakalamış olduğunuz soba-kalorifer ıscağı ile, bir de dizlikleri tqakıp gazlıyonuuuzz.
    Altı: Anlamadım diyene baştan yazacağım için açtım ALTI' yı
    Hee birileri, ismi lazım değil, sormuşlar, Bunnarın bağyan olanları varmı deyi Vallah şu kadarını diyeyim, arka tarafım donduğunda alıp, asla 'BUNUN ERKEK İÇİN OLANI VARMI DİYE SORMAK AKLIMA GELMEMİŞTİ''

Sevgiler, saygılar, kazasız belasız, sağlıklı sürüşler herkese. Az şımarıp esprik yapalım dedik
    Poturdak

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Siz tiyatro oyunu yazarı olmalıymışsınız... Bu sitede bunu seviyorum işte ben...

Üç boyoz bir kola

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tuman abi onun adı Tumaaan.Geçen kış motosiklet pantalonunun altına giymiştim,eriyorum zannettim.Alt-üst var bende ve hakiki soğuk dışında her daim sauna etkisi yaratan bir cihaz kendisi.Tavsiya ederim vede kadın erkek diye ayrım yapmayan tek şahıstır.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tuman abi onun adı Tumaaan.Geçen kış motosiklet pantalonunun altına giymiştim,eriyorum zannettim.Alt-üst var bende ve hakiki soğuk dışında her daim sauna etkisi yaratan bir cihaz kendisi.Tavsiya ederim vede kadın erkek diye ayrım yapmayan tek şahıstır.
    Alt-Üst takım geyinirsen Tuman omaz
    O zaman içdonu olur Darkdimond'um. Don, eski dilde Komple Giyinmdine Derler

Yalnız yemin edrim, bu tradiotional giysinin en önemli parçası; Konçları-Lastikleri gayet sağlam bir çoraptır

sevgiler
    Poturdak

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    söylediklerine katılıyorum.şimdi motosikletden indim ve termal içlik var altımda.arkadaşın dediği gibi dizden yukarısını üşütüyor.galiba bide pantolon almak lazım bu mereti kullanmak için
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    gkn bu konuyu duymasın valla mok unu çıkarır benden
    uyarması
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alt-Üst takım geyinirsen Tuman omaz
    O zaman içdonu olur Darkdimond'um. Don, eski dilde Komple Giyinmdine Derler

Yalnız yemin edrim, bu tradiotional giysinin en önemli parçası; Konçları-Lastikleri gayet sağlam bir çoraptır

sevgiler
    Evet doğru,tüm içgiyime don deniyodu dimi abi? Ama olsun,kimse tuman demeyi aklına getirmemiş,orijinal bir isim ama.

Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    söylediklerine katılıyorum.şimdi motosikletden indim ve termal içlik var altımda.arkadaşın dediği gibi dizden yukarısını üşütüyor.galiba bide pantolon almak lazım bu mereti kullanmak için
    Genelde camilerin altındaki dükkanlarda satarlar bu içlikleri kardeşim.Sen bi gidip 10-15 ytl'ye bundan bi takım edin bence.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uyarması
    GKN da duysun hüüleeeyynn, seviyooozz varmıı leeeyynnn
    Yünlü, kirli beyaz, belden lastikli, paçalar az yukarda olduğundan çorap konçları asla bitişip-yetmeyen, ama bizim canım İÇDONU Gülmeyin haşlarım bak
    Poturdak

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Yünlü, kirli beyaz, belden lastikli, paçalar az yukarda olduğundan çorap konçları asla bitişip-yetmeyen, ama bizim canım İÇDONU Gülmeyin haşlarım bak

evet evet abi sen bu donu askerde çok giymişsin belli yünlü olduğu için
    seni fazla kaşındırmış.....

allah da seni güldürsün daha çok...
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aynı tecrubeleri bende yaşadım ve çözümü geçen yıl buldum ve butun kış çok rahat bir şekilde motora bındım.

Üst kısım için ise şöyle bir çözümüm var normal kıyafet ( ben sadece uzun kollu gömlek giyerim ) üstüne ne kalın ne ince mont ( fermuarlı olmalı önu iyice kapanabilsin ) en üstde şu su geçirmediği idda edilerek satılan parlak kumaşlı ( aslında kumaş mumaş değil %99 naylon ) 10-20 ytl ye satılan uzun ceket - mont tipi kaban gibi bişi işde boğaza kadar fermuarlı olanlardan giyerim iki nedeni var 1. ruzgar geçirmiyor 2. ani sağnak yağmurdan ıslanmayacak kadar sizi koruyor çiseleyen yağmurdan hiç sorunsuz koruyor.

Diğer araçlardan gelen çamuru fazla üzerinde tutmuyor alttaki elbisenizi de korumuş oluyorsunuz.

Ayakkabı ve pantolon içinde metehanın bidon çözümünün gelişmiş versiyonu çok işe yarıyor

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Eveeettttttt...
    don satışlarımız başlamıştır.

isteyenler meto fürek'ine PM atabilir, isim yazdırabilirler.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    25 senedir iç don yün v.s. şeyleri bilmadiğim halde bu sene motora bindiğim ve ilerde romatızma olabılme ıhtımalını bıldıgım için artık bende giyiyorum faydalı bişey ama onunda bi yere kadar sonra yine üşüyor hareketsizlikten sanırım...

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Bence bu yünlere fazla alışmayın, alışkanlık yapıyor vücutta ve en ufak bir serinlikte yün içliklerinizi arar olursunuz benden söylemesi. Yani normalde üşümemenizi atlet sağlayacakken size atlet az gelip yine yün'e sarılacaksınız. Aşırı soğuktada, Az soğuktada arar olursunuz. Burası soğuk (Sivas) bir memleket. Gece gündüz hava sıcaklığı eksilerde(-) olmasına rağmen yün içlik giymiyorum. Vücut sıcağa alışınca kendini bırakıyor ve soğuğa direnç düşüyor.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeettttttt...
    don satışlarımız başlamıştır.

isteyenler meto fürek'ine PM atabilir, isim yazdırabilirler.
    Bayan erkek ayrımı varmış demekki
    Metehandro zayıflamış gibi geldi gözüme sankim
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uyarması
    olüm bunnar sennin giydiğin dar seksi donlardan deil, bildiin paçalı don
    muzaffer abi şaka bi yana genelde kirlibeyaz satılan bu donlar ın renklileri bulunabilmektemi, öle bi teknoloji geldimi ülkemize
    şimdi çorabu üstüne çekiyopruzya abi, bide çizme giyiyorum siyah, çizme deri olduğu için benim beyaz donun dizden çoraba kadar olan kısmını siyaha boyadı ve kalıtsal oldu bu siyahlık
    bunun içim kosla oksi denen mereten kullan dediler ama o meret 10 lira don 5 lira olduu için finansal mantığım el vermedi almaya
    şindi kısa keselim başa dönelim, bunnarun siyahından göreniniz varmı
    GKN MOTORS

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de hala askerde kullandığım yün donu kullanmaktayım, aslanlar gibi ısıtıyor, termal içlik fln almayı düşünmüyorum.
    Hatta şu an içimde, bu gece işe motorla geldim.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler