rüzgar geçmesin böbrekcazlarımız üşümesin diyye gazete koyarız ya göbeeeemize ; acep gazeteden pantolonmu yapsahh
rüzgar geçmesin böbrekcazlarımız üşümesin diyye gazete koyarız ya göbeeeemize ; acep gazeteden pantolonmu yapsahh
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
İç donu bende kullanıyorum, İstanbulun kışına iç don + kot pantolon + uzun dizlik ile rahatça karşı koyabilirsiniz. İç donun bir faydası daha var arkadaşlar oda ıslansanız bile sizi sıcak tutarlar, su tutmazlar dolayısıyla çabuk kururlar (bunu mağaracılar çok iyi bilir)
Bayanlar içinse kalın yün çoraplar var zaten muhtemelen her bayan kış aylarında bunu tercih ediyordur, hem bizimki gibi çirkin görünüm oluşturmuyorlar. Eşimle çok yolculuk yaptığım için ne giyerse nekadar üşür gayet iyi biliyorum. Motosiklet pantolonunuz yoksa kış ayları için normal pantolon yerine rüzgar geçirmeyen kumaşları tercih etmeleri iyi olur, özellikle yün çorap + kar pantalonu + dizlik iyi bir tercih olur.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
[QUOTE=Pınarr;939741]Yok yok marka da beni kurtarmaz.. Yün mini etek olursa ancak düşünebilirim
yün mini don da vardır herhalde
su soğutmalı ve büyük radyatörlü motorunuz varsa ki en uygunu nakedlardır, kışın pis pis kullanın, 1. 2. vitesde bağırtın, motorun iflahını sökün böölece dizlere çok güzel sıcak vuruyo...
En iyisi yağmurluk.. Yağmur yağdığında da koruyo hem
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Garibim bir spiker vardı TRT 1 de en son bu DON mevzularına girdiğinde işinden olmuştu. Donsuz geceler dilemişti tüm iyi niyeti ile.
Şimdi burada yazılanlardan aldığımız sonuç neymiŞ!
1. Kışın iç donsuz gezilmezmiş.
2. Termal giyisiler işe yaramıyormuş
3. İllede malzeme yünden ya da pazarda satılan ucuzundan olacakmış
4. Şişman görünmemek için üşümek şartmış. Ya şişman görünürsün ya da üşürsün.
5. Her nekadar otomobilin minisi olsa da, donun minisi olmazmış.
6. En iyi çözüm, içdon+kot+kar pantolunu ya da içdon+kot pantolon+bir pantolon daha üzerine dizlik.
7. En sağlam çözüm. Motora binmemek.
Free Motorcycle Team
çok sağol baba
bu arada başlık süper
facebook.com/kaskafa
Bende kendi deneyimlerimi aktarayım , bu iç don hususunda. benim boyum uzun değil ama ben yinede battal boy alıp onu önce 40 derecede yıkatıyorum sonrakı yıkamalar 30 derece. yün olduğu için sıcak yıkamada biraz çekiyor, daha sıcak yıkarsan çok çekiyor Çektiği için daha da sıklaşıyor bir nevi keçeleşme durumu , ama böyle oldumu. sanki motor üstünde değil evdeymiş gibi sıcak oluyor haberiniz olsun. Haa pantolonun altından çıkma olayına gelince ,donu giydikten sonra fanılasını onun üzerine çekerseniz alttan çıkmaz ve GAFFUR olmazsınız.
textil toptancılığı yapıyorum.. birgün motosiklet sitesinin birinde benim sattığım yün penye içliklerin termal içlik diye reklamının yapıldığını görünce çok şaşırmıştım.. fiyatıda 25 ytl idi .. ben alt üst 10 ytl ye satıyordum valla...
Arkadaşlar merak ettim bu donu nerden temin edebiliriz siyahı falan war mıdır =) fotosu warsa biri çeksin lütfen
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Abi çok sağol da. Ben 25 YTL'ye aldım o dedigin şeyi.
Ama benimkinin markası var. HASYÜN
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bende alışkanlık yaptı arkadaşlar,yaz bitiminden ,baharın başlangıcına kadar sürekli giyiyorum ,motor olsun olmasınn,hem giyidiğin elbise üzerinde daha bi yakışıyo sankii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Arkadaşlar vücudu sıcak tutmak her zaman bizim hayrımıza olur gerek motor üzerinde olsun gerek başka durumlarda olsun. O yüzden saldırmak lazım böyle şeylere
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)