benim hiç içiğim olmadı ve donuyorum
bunlarım bayan versiyonu da varmıdır kii
benim hiç içiğim olmadı ve donuyorum
bunlarım bayan versiyonu da varmıdır kii
termal içliğe 35 ytl para verdim ama parasına göre vasat,almayı düşünenler tekrar düşünsün
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
İç don da giyin kayak pantolonu da. Giyinip soyunmak 5 dk. rüzgar soğuk yemekten iyidir.
İç donu iş yerinde de sıcak tutuyor, giderken de kayak pantolonunu kotun üzerine giyiyorum, üst tarafa da ikinci normal bir mont. balaklavayı da taktın mı, yolda botu felan düzgün bağlamadıysan hava alan yer anında sinyal veriyor
Free Motorcycle Team
yün donu senelerden beri giyerim tek kötü tarafı bacağındaki kıl miktarı normalden fazla olanlarda(örneğin ben) kaşıntı yapıyo ama motosiklet üzerinde dizlikle giyince çok iyi koruma sağlıyor.
erkek için olsan olcak içinde kim görcek ki zaten annemin taytlarından giydiğim bile oldu benım =)))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
senelerdir giyerim,alt üst tamamen yün olanlar, nylon karışımı olanlardan daha iyi.hatta şu an üzerimde alt üst tam kuşam üstelik işe motorla gelmedim yinede giyiyorum,iyi oluyor eğer çok sıcak olursa,odanın kapısını kapatıp iş yerinde çıkartıyorum.motordaykende dizlikleri takınca üşümeden yoluma devam ediyorum.yeterli olmadığı durumlarda yağmurluk altını pantolanın üzerine giyiyorum.(bayanlar içinde var aynılarından )satılan yerlere sormanız yeterli.
SUZUKİ BURMAN UH 200
en nıhayetınde bubların unısex olduna karar verdık demı...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Soğuk söz konusu olunca bayan erkek pek farketmiyor anlaşılan
Ben giyemem klasım sarsılır
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
klası büzüşüşüceee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Yok yok marka da beni kurtarmaz.. Yün mini etek olursa ancak düşünebilirim
Klasımnan uğraşmamanız rica olunur
Yok yok sağlığım tehlikeye girince bi yağmurluk çekiyorum ne rüzgar kalıyo ne soğuk
Mekana girmeden önce yağmurluğu çıkarma imkanım oluyo ama yün donu nası çıkarcam
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)