Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

piooner xl125

REKLAM ALANI
    nikneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today / yamaha x-max 250
    arkadaşlar az önce yolun kenarına park etmiş harika bir motor gordüm.arabayla olduğum için çok iyi inceleyemedim ancak markası yalnış gormediysem piooner xl125 idi .chopper tipi olan bu motoru veya bununla ilgili site adresi bilen varmıdır?yardım lütfen..
    Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    devildreamfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ZX12R
    arkadasım bununla ilgili bir site yok ama benim pioneer xl125 var hangi konuda bilgi istiyorsan ben verebilirim devildreamfox@hotmail.com

http://pioneermotorsusa.com/pioneer-motorcycles.htm diye bir adres var.
    Ankara 'da pioneer xl 200 diye bir motosiklet gordum.Bunlardan Ulusta satiliyor.Ama ne bir bilgi var ne de internet adresi.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696

biz de bilgilensek?

Alıntı devildreamfox adlı üyeden alıntı
    arkadasım bununla ilgili bir site yok ama benim pioneer xl125 var hangi konuda bilgi istiyorsan ben verebilirim devildreamfox@hotmail.com
    devildreamfox, buraya yazarsan hatta mümkünse foto koyarsan çok iyi olur. ilk defa duyuyorum ben bu motoru, bilgi verirsen iyi olur.

dereli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ut
    Ben de izmir'deyim. Burada şık bir showrrom ları var. Ancak motoru incelemek istemedim, çok uyduruk görünüyor. Satan adamlar da motordan anlamıyor gibi. İsatanbul'dan yenş gelmişler. Orada üç kişi rampa çıkıyoz canavar gibi falan sloganları var. Motorun tipine gelince jinlunun aynısı gibi geldi bana ama ultra kalitesiz diyebilirim. Bi de 200 lüğü gelecekmiş dediler ama emin değilm.Fiyetlar da 2-3 arası.

Motosikleti
    pioneer çapır
    beyler hala bu motorla ilgileniyorsanız bende var epeydir kullanıyorum ve çok memnunum isterseniz resimlerini ekleyebilirim

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı evrando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler hala bu motorla ilgileniyorsanız bende var epeydir kullanıyorum ve çok memnunum isterseniz resimlerini ekleyebilirim
    evrando seni tebrik ediyorum
    tarihe de bakıver bi zahmet
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Var
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evrando seni tebrik ediyorum
    tarihe de bakıver bi zahmet
    Adam eskitmistir motoru coktan...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı remzi66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam eskitmistir motoru coktan...
    hurdaya bile çıkmış olabilir
    evrando kararlı bu gece satıcak o motoru
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    pioneer çapır
    yok tarihin farkındayım ama bu motorumu satmak değil niyetim kesinikle sadece pioneer kullanıcısı arkdaşlar aruyorum. zaten motorun birçok parçasını değiştirdim el yapımı gibi oldu küçük bi harleyden farkı yok

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı evrando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok tarihin farkındayım ama bu motorumu satmak değil niyetim kesinikle sadece pioneer kullanıcısı arkdaşlar aruyorum. zaten motorun birçok parçasını değiştirdim el yapımı gibi oldu küçük bi harleyden farkı yok
    arkadaşım merhaba bendede pıonner var ama chopper değil 200 cc naket tarzı 2.5 yıldır yağ değişimi harıcınde servis görmedim bende cok memnunum

Motosikleti
    pioneer çapır
    evet bu pioneerler iyi maşallah ama pek yaygın değil galiba çapırlı yok galiba

coolsoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xl650 Transalp
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım merhaba bendede pıonner var ama chopper değil 200 cc naket tarzı 2.5 yıldır yağ değişimi harıcınde servis görmedim bende cok memnunum
    askon' a aynen katılıyorum bendede pionner 200 cc cros war cok memnunum tkashi diyede geçiyo sanırım benımkı ramzey 200 cc ıle aynı daha anahtar vurulmadı.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı coolsoul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    askon' a aynen katılıyorum bendede pionner 200 cc cros war cok memnunum tkashi diyede geçiyo sanırım benımkı ramzey 200 cc ıle aynı daha anahtar vurulmadı.
    ramzey ler croos ta ondan daha cok tercıh edılıyor kullanıcıları memnun üzerındeki motor bızım kullandıklarımız la aynı nedense ilginç motorlarımızx sağlam ama diğer çinli iyi olmayan motorla daha cok satılıyor benım motorum 25 000 geldi maaşallahı var keşke aldığım yerde enduro olan modeli olsaydı

Motosikleti
    pioneer çapır
    benimki 34bin kmde hala taş gibi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler