Honda - Hero Honda arasindaki fark :S
Reklamlar
-
Hero motor Hindistanda Hondayı da üreten bir firma olabilir.
Pakistanda da Pakhero honda var.
Şöyle olabilir mi?
Tofaş,Türkiye Otomobil Fabrikaları Anonim Şirketi.Yani bir marka fakat Fiat modellerini de üretiyor.
Mısırda 10 arabadan 5 i Şahin Doğan dır,Tofaş tır.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Honda'nın dünyanın her köşesinde fabrikaları var. Ben de 94 yılında 100 cc. Hero Honda almıştım. Honda bayii satıyordu. Üretim yeri Hindistan'dı.
Şu an 4 adet Honda motosikletim var.
1- Honda Cbf 1000 Üretim yeri İtalya
2- Honda Cbr 600 rr Üretim yeri Japonya
3- Honda Xl 200 Üretim yeri Brezilya
4- Honda Today Üretim yeri Çin
Ama hepsi Honda. Sonuçta Honda, işçiliği ve nakliyesi kendine uygun olan ülkeye fabrika kuruyor. Ve aynı kaliteyi tüketiciye sunuyor.
Türkiye'de de Honda otomobil üretim bandı mevcut. Honda Cıvıc (sedan) Türkiye'de üretiliyor.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
-
@Patriote
aciklama ve arastirma icin sagol abi hersey aciga kavustu
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
@Patriote
aciklama ve arastirma icin sagol abi hersey aciga kavustu
Araştırmacı motorcu kişiliği var bende.
Yoksa uyuyamam.
-
Yukardaki getirdiğim kaatın yanlış olduğunu öğrendim ve kendime kızıyorum. Üşenip araştırmazsan böyle olur işte
PATRIOTE usta valla ellerine sağlık tebrik ettim doğrusu.
İHTİYAR abimde sağolsun mantıklı iş yürütmüş.
SİMİRNOUF senin yürüttüğün mantıkta hiçte fena değildi. Ben hiç düşünmemiştim bu HeroHonda konusunu... Paylaşım için herkese teşekkürler
Sağlıcakla kalın...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
patriote adlı üyeden alıntı
Araştırmacı motorcu kişiliği var bende.
Yoksa uyuyamam.
o zaman kafama bisey takilinca once sana sorcam,sonra konu accam
abi sen nerde yasiyosun,almanya ??
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Yukardaki getirdiğim kaatın yanlış olduğunu öğrendim ve kendime kızıyorum. Üşenip araştırmazsan böyle olur işte
PATRIOTE usta valla ellerine sağlık tebrik ettim doğrusu.
İHTİYAR abimde sağolsun mantıklı iş yürütmüş.
SİMİRNOUF senin yürüttüğün mantıkta hiçte fena değildi. Ben hiç düşünmemiştim bu HeroHonda konusunu... Paylaşım için herkese teşekkürler
Sağlıcakla kalın...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
o zaman kafama bisey takilinca once sana sorcam,sonra konu accam
abi sen nerde yasiyosun,almanya ??
Almanya yanlış cevap.
Batısındayım.
Gidip geliyoruz arasıra.
Bon Soirée...
-
patriote adlı üyeden alıntı
Almanya yanlış cevap.
Batısındayım.
Gidip geliyoruz arasıra.
Bon Soirée...
ama almanya ile bag ver demek,bu guzel bir gelisme benim icin
abi bi ara ozelden goruselim
-
-
keske cibiflar yerine burdada satilsa,burda tutulabilecek bir makina,ozellikle hero honda modelinin saglamligi kanitlandiktan sonra
-
Smirnouf,takipçiniz hocam.Sayende hergeçen gün yeni bir marka veya üretim çeşidi öğreniyoruz.Bizimki biraz armut piş ağzıma düş oluyo ama idare ediver artık.
Patroit abimde tuttuğunu koparan bi yapıya sahip sanırsam.İnat etti buldu işin aslını astarını.Burada İhtiyar abiminde mantık yürütmesi işine yaramış zannedersem.
Hepinize teşekkürler.
Ve bu karizma modeli sanki bana CBR125,CBF150 ve Varadero125'ten ortaya karışık yapılmış bi hava veriyor gibi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Smirnouf,takipçiniz hocam
.Sayende hergeçen gün yeni bir marka veya üretim çeşidi öğreniyoruz.Bizimki biraz armut piş ağzıma düş oluyo ama idare ediver artık
.
Patroit abimde tuttuğunu koparan bi yapıya sahip sanırsam.İnat etti buldu işin aslını astarını.Burada İhtiyar abiminde mantık yürütmesi işine yaramış zannedersem.
Hepinize teşekkürler.
Ve bu karizma modeli sanki bana CBR125,CBF150 ve Varadero125'ten ortaya karışık yapılmış bi hava veriyor gibi.
benimki sadece merak,insanin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan derler ama bakcaz artik
patriote abi gercekten tanismak istedigim bi motorcu,yaza turkiyeye gelirse tanismak isterim,ayrica ihtiyar abimizide ziyaret etcez,bu arada ihtiyar abi yas kac ?
-
05 Haziran 2008, 03:03
s.a
sinan kardeş bu motorda tvs apache den izlerde gördüm sanki şu hindistanın meşhur 13.5 beygir 150cc motoru varya ne dersin...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
-
05 Haziran 2008, 14:14
burak2003 adlı üyeden alıntı
sinan kardeş bu motorda tvs apache den izlerde gördüm sanki şu hindistanın meşhur 13.5 beygir 150cc motoru varya ne dersin...
sonucta 2side hindistan malı , görünü olarak etkileşimin olması normaldir
-
05 Haziran 2008, 14:42
Arkadaşlar bu Honda Hera 100 cc'ler çok ekonomik 1 lt ile 60 km gidiyor
-
06 Haziran 2008, 03:58
herohonda
geçende bir arkadaşla görüştüm kendisi bir kurye tvs apache den bahsettik 150cc hindistan motoru
ve sitedende takip ediyorum tvsapache-ybr-cbf kıyaslamasında apache önde görünüyodu şahsi fikrimde tvs zaten.
bu kurye arkadaşla sohbetimizin devamında 85000de bir apache kullanıcısı olark ne diyorsun hala apache öndemidir dedim o da sınıfının en iyisidir dedi ve ekledi hero honda 150cc diye bir motorun geliceğini onun dahada önde olucağını filan söyledi artık o hero honda yeni çıkan bir model herhalde bilgisi olan arkadaşlardan pylaşımını bekleriz...
bu arada ybr ve cbf karşılaştırması konusunda bizimki sadece bir görüştür yanlış anlaşılmasın bunu zaman gösterir kusuruma bakmayın.
insanlar genelde kendi kullandığını yada sahip olduğunu onure eder buda doğaldır kişisel tercihtir.
selamlar saygılar.
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler