digerini bilmem ama R15 sadece Hindistan icin uretilmis bence. koskoca R1 ve R6'nin ismini taklit eden tam bir fason alet bu. baska yerde sattirmazlar adama o isimle.
digerini bilmem ama R15 sadece Hindistan icin uretilmis bence. koskoca R1 ve R6'nin ismini taklit eden tam bir fason alet bu. baska yerde sattirmazlar adama o isimle.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Timuçin derlediğin metnin tercümesinide yapsaydın iyi olurdu..
2. Resimdeki heralde R15, eğer Ülkemize gelirse ben talip olurum. Birde uygun fiyatla gelmesi lazım. YBR250 gibi olursa bir halta yaramaz...Paylaşım için sağol Sellçuk
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kardeş gelecekmi bu modeller, net bır bılgın varmı,cevabını beklıyorum
sekil olarak cibif'a nal toplatir ve mete_han'in cibif elinde patlamis olur
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
R15 modelinin resmi
heybetli görünüyor ama ağırlığı 130 kg ayrıca motosikletin şanzumanı 6 vitesliymiş
bize gelip gelmeyeceği konusunda bilgim yok
Bunlarda fz150 nin değişik açılardan görüntüleri
"Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
Sellçuk, Memotor, motorcuq, motomaniamali, ozbaha, G-Strider, alplion, Yardır git, Revilian " biride yorum yazsın yahuu
çok süper yaa gelse iyi olur nede olsa yamaha
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
kardeşim gelmeyecek motorun resimlerini koyup niye heveslendiriyon milleti boşuna
efet güsel hondaya iyi rakip çıka TÜRKİYE'ye gelirse ben alttakini daha bi beğendim :D
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
ya bunların teknik özellikleri hakkında bir bilgi yok mu acaba_?
elimizde sadece hp değerleri mi var...
As The Years Go Passing By...
sellçuk R15 ağırmış yavv.. Peki ilk koyduğun resimlerden 1.si hangi model oluyor...
Tam teknik bilgileri mevcutmu (Türkçe)
Ben biraz daha hafif beklerdim kendini geliştirmiştir heralde yamaha bu konudada (ağırlık).
Ama belki ufak hacimli olduğu için fazla değinmemiş ola bilir. YBR 118 kg dı yanlış hatırlamıyorsam. Hadi düz hesap 120kg olsa 150cc motorada 130 normal sayılır ozaman.
Selam arkadaşlar.Fz150 ye endonezyadayken binme imkanım oldu çok güzel on numara motor,vibrasyonsuz güçlü ,konforlu ve kullanımı çok çok zevkli..Endonezyda çok var ve malezyaya yeni gelmişti (3 ay kadar önce).Fiyatı malezyada 8000 ringit ti yani 2.400 ytl kadar
Türkiyeye gelmez bu makineler.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Fz150 gelirse bir an bile düşünmeden alırım.22 bg olursa da gücü gayet yeterli olur kanımca.Ama sanırım gelmez...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Şimdi bu Fz150 geldi mi,gelmedi mi ??
Sivas'ta Fz150'ye çok benzeyen bir motor gördüm. Fz150 Türkiye'ye geldi'de haberimiz mi yok yoksa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)