slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago
slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago
başka biri biner sen binmezsen de hemen biner
Benimde bir arkadaşım öyle grup sürüşünde kızı özendrdiler şimdi biniyo valla...
bi tane daha arkadaş kaldı özendirecek onu da bu pazar halletcez
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
alışana kadar yavaş yavaş sürsen?
aynı sorun bende var... rahat ol binio arada gezıoruz ama benım bınmemı ıstemıo onca kazadan snra... agzma mıcıo bazen bnınce=))=)) naaptysam sewmıoo arkama bırını alırım dııncede gebertıo benı =)) gercı dıyemıorum bıle... ssenn naapcan bılemıorm valla ısın zor arkadaş=))
Önce motor denen şeyin güvenli olduğunu göster. Onun için de seni sürerken görmesi ve senin de sürerken tehlikeli bir duruma girmemen gerekiyor. Baka baka alışır sonuçta. Önemli olan güven duyması.
May the Force be with McLaren Mercedes
Valla zorla sevdirebileceğini sanmıyorum....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
binmesine ikna et sonada sık sık ön frene bass korkup sana sıkıca sarılır mükemmel oluyo bi dene istersen ...
öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw
ya mrsaga nun kız arkadası bak ben 3 kaza yaptım geberıodum ızıın werme şaka şaka 3 kaza yaptım ama hala yasıorum =)) ızın wer rahat bırak ama ekipmanlı olsun... kask mont fln
bende eski kız arkadaşımdan bu yüzden ayrıldım. çok seviyorum motoru anlamak istemedi. belkide çok mutlu olup çoluk çocuga karışabilirdik ama kader. şimdi yeni kız arkadaşım çok sevmesede biniyor motora ben oldugum için...
Önce yolda yürürken kaskla yürütmek lazım bir süre...
Sevmiyorsa yapılacak birşey yok bence.. Zaten "Sevgili Seçme Sınavı" yapıp alıcam ben bundan sonra =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
evet benim düşüncem başkasının olma ihtimali mi var?
daha 17 yaşındasın 3 kez kaza yapmışsın
senin o bacağım uf oldu diye anlattıkların kız arkadaşının başına gelse senin arkandayken (ki sen tam korumalısın hep bildiğim kadarıyla) acaba nasıl hissederdin.
yukarda biri yazmış ön frene yüklenip korkutuyorum diye. yapacağınızı yapıyorsunuz, sonra motor tehlikeli, tehlikeli olan motor mu acaba?
Bak arkadaşım eğer kız arkadaşında motosiklet merakı yoksa;
hiç uğraşma derim ama yok içinde az da olsa merak var ise;
gurup sürüşünde yolculukları tercih et yanında hem senin hem onun
sevdiği arkadaşlarla gezilere katılırsa bak iki günde motor hastası
olur çıkar benden tavsiye.
Yuru be euphrates... Ben de artcı almayı pek düşünmüyorum. Sen sapasağlamken artcına birşey olursa onun ailesine ,sevenlerine nasıl hesap verirsin...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
gerçekten süper fikir, ikna et ve frenle korkut
sonra bi daha hiç binmesin ve seninde binmenden rahatsız olsun.. bence bu sana sarılmasını istediğin bi artçıya yapılacak bir uygulama, korku giderecek deil
ben çok büyük bir trafik kazası atlattım, bırak motora binmeyi arabaya bile binmedim 1 sene, üniversteyi bile bırakmama sebep oldu trafik korkusu, şehirlerarası yol gitmemek için. ama çevremdeki gerçekten güvenilir arkadaşlarım sayesinde motor günden güne benim için tutku haline gelmeye başladı.bodrumdan buraya motorla geldiğim zaman, benimde olmalı dedim ve sonunda oldu..ama bu aşamya kadar bir tane bile arkadaşım, beni korkutmadı.1 metre bile kasksız bindirmediler motora.. güven olunca gerisi gelio bence önce havalar düzelince kız arkadaşınla çok yakın mesafelere git.. baskı yaparsan dahada uzaklaştırırsın. insan oğlu...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)