ya bi fikrini sor belki motoru beğenmiyo
ver anahtarı eline gezsin bira
ama sonra motorda seni istemezse karışmam
topik açarsın kız arkadaşım beni motoruma bindirmiyo diye
ben öle yaptımP:
ya bi fikrini sor belki motoru beğenmiyo
ver anahtarı eline gezsin bira
ama sonra motorda seni istemezse karışmam
topik açarsın kız arkadaşım beni motoruma bindirmiyo diye
ben öle yaptımP:
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
zamanla alışacaktır,benim eşim tam 5 senedir profesyonel artcı oldu:Dşimdi benden daha hevesli...herşeyi zamana bırak
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
alıştıramazsın ama kızı değiştirebilirsin
Çok bencil bir yaşam tarzı kendine değer vermeyen başkasına nasıl değer verdiğini söyleyebilir pek anlamadım.......
Peki sana birşey olduğunda, öldün gittin senin açından bir kutuluş ya sakat kaldığında,o çok değer verdiğin kişiye ne olacak? sence ne yapacak? bence kendi ettin bununla da kendin yaşa diyecek ve
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
dostum ne kadar üstüne gidersen o kadar zor.ben ilk başta bna güvenmiyormusun diye başlamıştım ikna çabalarına.kendisi çok tehlikeli olduğu için kesinlikle istemiyordu.ona önce güven ver.şu hızı geçmicem gibi falan.eşim zamanla motoru ne kadar istediğimi anladı benim için ve kabul etti.motor bitutku aloşabilse bir kere.
[COLOR="blue"]ruhunu serbest bırak, o gideceği yeri bilir[/COLOR]
onuda gezdir biraz o duyguyu tatsın umarım seni anlyacaktır
vallah arkadaslar bence bunun 2 boyutu var bana göre tabi.simdi kız arkadasını bındırdın yavas gıdıyorsun sen deılde araba olabılır her neyse bı tehlıke anında kendını deılde onu dusunursun allah korusun bırsey olursa aılesıne ne dıyecem dıe(ılk bındırecegın ıcın tecrube yok tabı arkadas ne yapacagını bılemes)onun ıcın ben yanı ben cok bındırmem bana gore cok tehlıkelı cunku arkadakı dengenı boza bılır trafıge kapalı alanda yavas yavas alıstır.hereyı ogret motorun thlıkelı olmadını anlat.ben olsam cok fasla bındırmem ılerısı ıcın kotu olabılır basının etını yerbenıde bındır die .bunun 2.boyutu ıse kız arkadasınla gezmek sana sarılması tabı sevıyorsan bu guzel bırsey etraftakı ınsanlar senı kıskana bılır ama ben olsam ugrasmazdım eger bu ılıskının ılerıdekı boyutu warsa ıster ıstemez bınecektır
akıllı kızmıs ya hikmet !
aklı olan artçı olur mu sana
ben yek takılırım abi bilirsin beni
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)