Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

kız arkadaşım motosikletten korkuyo nasıl alıştırabilirim ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    Alıntı mrsago adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw
    valla arkadaşım işin zor gibi görünüyo : ben sevgilim olmayan kız arkadasşımı çok zooooor ve uzun ugraşlar sonucunda artçı aldım.ondada 25 km hızı geçmeden iki gün boyunca boş yollarda gezdirdim..sende dene bence güven saglarsan şansın yükselirrr. allah sabır versin kolay gelsin
    HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2001 XT 600E. HERGELE (ex. deli mavi)
    alıntıdır.

MOTORA KARŞI OLAN SEVGİLİYE NE YAPMALI?

DAMARLARINDA MOTOSİKLET SEVDASI DOLAŞAN , YOLDA "VUUUUNN" DİYE GİDEN HER MOTORUN ARKASINDAN GÜLÜMSEYEN VE HATTA İÇ GEÇİREN BİR GENÇ ADAM OLARAK BU TUTKUNUZA, DAMARLARINIZDA DOLAŞAN BAŞKA BİR SEVDA KARŞIMI GELİYOR? YANİ HAYATINIZDAKİ KADIN, MOTORSİKLET KONUSUNDAKİ İLGİNİZİN KARŞISINDA ÇATIK KAŞLARLA "HAYIR"MI DİYOR?

PEKİ, HERŞEYDEN ÖNCE BU KADINI NEKADAR ÇOK SEVDİĞİNİZE KARAR VERİN.! EGER HAYATINIZDAKİ KADIN SIRADAN VE İLİŞKİNİZ UZUN VADEDE ANLAMSIZLAŞACAGI AŞİKAR BİR İLİŞKİ İSE YOLVERİN GİTSİN. BÖYLE BİR KADIN İÇİN MOTOSİKLETTEN VAZ GEÇERSENİZ, AKLINIZA ŞAŞARIM. ÇÜNKÜ MOTOSİKLET AŞK GİBİDİR. BİR KERE KANINIZA GİRDİMİ TADINA BAKMADAN DURAMAZSINIZ. BAKAMADIĞINIZ SÜREDE KIVRANIRSINIZ. BUNU KENDİNİZE YAPMAYIN AMA YOK EGER BU KADIN ÖYLE YENİLİR YUTULUR BİŞİ DEGİL DE EN AZ MOTOSİKLETİNİZ KADAR VAZGEÇİLMEZ İSE OZAMAN...
    BAŞLANGIÇ OLARAK ŞUNU BİLMELİSİNİZ Kİ "SEVDİĞİ ADAMIN MOTOSİKLET TUTKUSUNA KARŞI GELME" HASTALIĞI PEK ÇOK KADINDA, ANAÇ ÖZELLİKLERİNDEN DOLAYI DOĞUŞTAN MEVCUTTUR VE ÜZGÜNÜM AMA BU HASTALIĞIN TAM TEDAVİSİ DE HENÜZ BULUNAMAMIŞTIR. YANİ MOTORA SİDDETLE KARŞI OLAN SEVGİLİNİN %100 İYİLEŞMESİ MÜMKÜN DEGİLDİR. İŞE BU GERÇEGİ KABULLENMEK İLE BAŞLAYIN. ANCAKTUTKULARINA SAHİP ÇIKAN AKTİF , DİNAMİK, HEYECANLI BİR GENÇ ADAM OLARAK HEM MOTORA BİNECEK HEMDE MOTORA KARŞI OLAN SEVGİLİYLE BİR HAYAT PAYLAŞACAKSINIZ., Kİ EN DOĞRUSU , BU HASTALIKLA YAŞAMAYI ÖGRENEBİLİRSİNİZ.

1- ONA, EN DOSTÇA SOHBET ETTİĞİNİZ ZAMANLARDA, EN AZ BİR KAÇ KERE TÜM PAYLAŞIM RUHUNUZU ORTAYA KOYARAK, MOTOSİKLET ÜZERİNDE KENDİNİZİ NE KADAR İYİ HİSSETİĞİNİZİ, MOTOSİKLETİNİZLE GEÇİRDİGİNİZ VAKTİN SİZİ HAYATTA ONUNLA GEÇİRDİGİNİZ ZAMANLARDAN SONRA EN MUTLU EDEN İKİNCİ ŞEY OLDUGUNU ANLATIN ( DİKKAT: YALAN DA OLSA SEVGİLİYİ BİRİNCİ SIRAYA KOYUN. BÖYLE TATLI YALANLARIN KİMSEYE ZARARI OLMAZ, KAFANIZ RAHAT EDER, AKSİNİ SÖYLERSENİZ HARAKİRİ YAPMIŞ OLURSUNUZ. BU ANLATIMIN ZAMANLAMASINI DA ÖYLE DOĞRU YAPMALISINIZ Kİ SEVGİLİ KENDİNİ MOTOSİKLETİNİZLE BİR REKABET İÇİNE SOKMASIN)

2- EĞER MOTORA HİÇ BİNMEMİŞ İSE İLK İŞ PARAYA KIYIP ONA AİT OLACAK BİR KASK ALIN. ÜSTÜNE ADI , SOY ADI VE KAN GRUBUNUN YAZDIĞI BİR STİCKER YAPIŞTIRIN VE OLMADIK BİR ZAMANDA YANİ ÖZEL BİR GÜN OLMASINI BEKLEMEDEN HEDİYE EDİN. BU HEDİYEYE LAYIK OLMAK İÇİN EN AZ BİR KERE MOTORA BİNECEKTİR. BU ŞANSI İYİ KULLANIN.

3- HATUN, MOTORDA ARKANIZA BİNMEYİ YANİ ARTÇINIZ OLMAYIKABUL ETTİ. O ARKANIZDAYKEN DÜNYANIN EN EFENDİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ SİZ OLUN. ASLA TRAFİKTE RİSKLİ OLAN BİR POZİSYONA GİRMEYİN. 10 NUMARALI GÜLÜMSEMENİZİDE ASLA SURATINIZDAN EKSİK ETMEYİN. FAZLA SÜRAT YAPMAYIN HATTA OKADAR YAVAŞ GİDİN Kİ ARTÇINIZ " EEE... BAS BİRAZ YAAA! HEZEYANINI YAŞAMASINI SAGLAYIN. O "BAS" DEDİKÇE SAKIN GAZA GELİP BASMAYIN. YOKSA BUNU İLERDE ALEHİNİZE DELİL OLARAK KULLANIR.

4- ONU MUTLAKA 2- 3 SEANS "HAFTALIK İKİ TEKER TOPLANTILARINA" GÖTÜRÜN, DİGER MOTORCULAR VE EŞLERİYLE TANIŞMALARINI SAGLAYIN. BÖYLELİKLE BU KONUDA TEK OLMADIGINIZI KAVRAMASINI SAGLAYIN.

5- MOTORA BERABERCE BİNECEGİNİZ GÜN, HENÜZ EVDE OTURURKEN DİZİNE ELİNİZİ KOYUP HAFİF SIKARKEN GÖZLERİRİNİN İÇİNE BAKARAK " SENİ SEVİYORUM " DİYİN. BUNU DERKEN DİZİNİ SIKTIGINIZI FARK ETMESİNİ SAĞLAYIN VE MOTORDA GİDERKEN SOL ELİNİZLE SOL DİZİNİ TUTUP AYNI ŞEKİLDE SIKIN.İNZNIN AZICIK ZEKİ BİR KADINSA BU HARAKETTEN SONRA PEK ETKİLENECEKTİR. HATTA ARKADAN SİZE DAHA BİR SIKI SARILIP KARŞILIK VERECEKTİR.

6- HİÇ BİR KADININ BU TUTKUNUZA ENGEL OLMASINA İZİN VERMEYİN.ZAMAN ZAMAN SİZE TRİP YAPMASINI " SENİ SEVDİGİM İÇİN BİNMENİ İSTEMİYORUM" SİTEMLERİNİ, SURAT ASMALARINI OLGUNLUKLA KARŞILAYIN. BUNLARI ARANIZDA BİR TARTIŞMA KONUSU HALİNE GETİRMESİNE İZİN VERMEYİN.

7- MOTORDA YAŞADIĞINIZ KÖTÜ TECRÜBELERİN VE TRAFİKTE YAŞANMIŞ VE UCUZ ATLATTIGINIZ OLAYLARI "HAYATIMIN KADINI İLE PAYLAŞMIYACAGIMDA KİMİNLE PAYLAŞACAGIM" DİYE SALAK BİR DUYGUSALLIĞA BÜRÜNMEYİN. SEVGİLİYE ANLATILACAK ŞEY VAR ANLATILMAYACAK ŞEY VAR. İLLA BİRİNE ANLATACAKSANIZ GİDİN MOTORCU ARKADAŞLARINIZA ANLATIN

8- KASKIN ONA BU GÜNE KADAR HİÇBİR KADINA YAKIŞMADIGI KADAR ÇOK YAKIŞTIĞINI SÖYLEYİN. HATTA KASKLA MOTORUN ÜSTÜNDE FOTOGRAFLARINI ÇEKİP BİRİNİ KENDİ EVİNİZDE GÖRÜNÜR BİR YERE ASIN

9- NE YAPARSANIZ YAPIN , ONUN BU KANUDAKİ FİKİRLERİNİ ANCAK BİR NEBZE YUMUŞATABİLECEGİNİZİ AMA ASLA TAMAMEN YOK EDEMİYECEGİNİZİ UNUTMAYIN.İNANIN ZOR DEGİL BUNUNLA YAŞAMAYA ALIŞIN.
    [B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]

pulvo47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung 250R Speedgear
    Booomboş bir köy yolu bulup orada bool bol geziyosunuz. Motorda olduğunu unuturda çevre ile ilgili sorular sormaya başlarsa alışmış demektir. Ama sende çook yavaş ve uysal olacaksın. Ben öyle yaptım...

9 aydır ikna edemedin mi abi

Motosikleti
    kanuni racer 200
    slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago
    bende ilk başta aynı sorunu yaşadım.ilk başta arkadaşına güven ver sürüşünle.ve artçı olmanın güzelliklerinden bahset.ilk zamanlarda karşı çıkan kız arkadaşım (şu anda eşim) şu anda 600 lük bi motor bile istiyor.bilinçli binildiğinde çok zevkli olacağını zamanla vazgeçemeyeceğini anlat.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    ulan ben okadar çala şıkele yalvarsaydım şimdi benimle çıkmıştıı
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    125 cc MZ
    bin kız şu motora adamı hasta etme dicen bindircen bu yöntemi dene
    :bestmt:::biggrinn::tutkuy::

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Sacından tutup atacaksın motora aaa ne bicim sevgili güvenmiyo muymus sana
    Baktın olmadı motora binmek isteyen biriyle cık
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    kız arkadaşım yok böyle de bir sorunum yok
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    senin işin çook zor

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago
    bence bindirme ben bindirmiyorum motosiklet çok tehlikeli bi tutkudur bu tutkuya ben değer verdiğim çok sevdiğim aşkımı hayatta bindirmem allah korusun bi kazada kendimi geç kendime değer vermiyorum ama ona bişey oldugunu düşünsene naparsın sennn

Motosikleti
    TVS-ApAcHe 150cc MOTORU ÇİFTLEDİM &MONDİAL 125-UAG
    benim kız arkadaşımda sevmiyordu korkusu yoktu ama motordan nefret ediyordu.banada kızıyordu binme şu şeytan oyuncağına boşver diyordu takii yolda giderken yaşlı teyzelerin motor sürmesini görene kadar görmüş kendine kızmış ve özenmiş bunlar biniyorda ben niye binemiyorum demiş beni aradı arki sağolsun motorunu verdi gittim yanına scooter la istemedi ben buna binmem dedi daha sonra arkadaş TVS apache almıştı çekilmiş resimlerini gördü motorun tipi çok hoşuna gitti arkadaşımdan rica ettim verdi o oldu biniyor üni. de okuduğu için çanakkalede yanına gideceğim bana o motoruda getir gezeriz yoksa gelme diyor. geçen TV de bir tanıtımda yamaya r1 görmüş bundan alsana dedi bende o kadar zenginlemedik dedim ama içi gitti motora tabii benimde ama çaktırmayalım
    [COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Kız arkadaşını değiştir kesin çözüm
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    sat motoru al bi araba sende kurtul oda kurtulsun..

hmustak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Astra nJoy Sport (r6 tercih ederim)
    Alıntı yamanjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sat motoru al bi araba sende kurtul oda kurtulsun..
    aslında genelde read-only bulunurum burlarda, ama dayanamadım; dökeyim içimi

Çocukluk yaşlardan beri motor olayına bitmişimdir; tüm aktiviteleri max. takip etmişimdir; fakat iş motor almaya gelince hep evde bir hırgür olmuştur, bi sebepten alamamışımdır.
    Evlenmeden önce evi terketmeyi göze alıp ilk motorumu aldım; lakin 3 ay kullandıktan sonra (ki ehliyet bile almadan) evlenecek adamsın, senin neyine motor diyerek baskı altına alındım ve motorumu sattım. (gittim Astra-nJoy aldım).
    Geeel zaman, git zaman bu ateş gene büyüdü gene büyüdü.Hafta sonları MotoGp - SS aktivitelerini beraber izleye izleye "Hanım" la sonunda
    -YETEEEEEEEEEERRRRRR.....!
    dedim!
    evlendikten sonra yakışmaz baskıları başlasa da bu sefer; dedim ya "Yeter!".
    600rr yada eski makinam yzfr6 alma planına girdim; arabayı sattığım hafta dahi alabilirim.

Özetle ; inanki "Sat motoru, al arabayı kurtul" çözüm değil; sadece insanın kendini kandırması.

Sevgiler _ Saygılar_

Hakan MÜŞTAK
    mustak.org :pr:

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    Alıntı hmustak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çocukluk yaşlardan beri motor olayına bitmişimdir; tüm aktiviteleri max. takip etmişimdir; fakat iş motor almaya gelince hep evde bir hırgür olmuştur, bi sebepten alamamışımdır.
    Evlenmeden önce evi terketmeyi göze alıp ilk motorumu aldım; lakin 3 ay kullandıktan sonra (ki ehliyet bile almadan) evlenecek adamsın, senin neyine motor diyerek baskı altına alındım ve motorumu sattım. (gittim Astra-nJoy aldım).
    Geeel zaman, git zaman bu ateş gene büyüdü gene büyüdü.Hafta sonları MotoGp - SS aktivitelerini beraber izleye izleye "Hanım" la sonunda
    dedim!
    600rr yada eski makinam yzfr6 alma planına girdim; arabayı sattığım hafta dahi alabilirim.

Özetle ; inanki "Sat motoru, al arabayı kurtul" çözüm değil; sadece insanın kendini kandırması.

Sevgiler _ Saygılar_

Hakan MÜŞTAK
    TAMAM İŞTE EVLENENE KADAR BİNMESİN ARABAYLA İDARE ETSİN EVLENDİKTEN SONRA MECBUR BİNECEK İİ FİKİR.. BİNMEZSE EVDE BEKLESİN..

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı hmustak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dedim!

Sevgiler _ Saygılar_

Hakan MÜŞTAK

Çözüm olacağına hiç mi hiç inanmıyorum! sat motosikleti al arabayı
    Bence sen motosiklete binmeye devam et! eninde sonunda haydi biraz binelim diyecektir kız arkadaşın.insan ne olursa olsun önce BEN demeli yoksa,ben, ben olmadan eş ne işe yarar sorarım
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Alıntı hondaRED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bindirme ben bindirmiyorum motosiklet çok tehlikeli bi tutkudur bu tutkuya ben değer verdiğim çok sevdiğim aşkımı hayatta bindirmem allah korusun bi kazada kendimi geç kendime değer vermiyorum ama ona bişey oldugunu düşünsene naparsın sennn
    Cok ince ruhlusun cok ince düsünüosun bea ama illede motorla kaza yapılmaz ki dikkatli sürersen, hızlı gitmezsen hic bisey olmaz...
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    Alıntı DrFirari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok ince ruhlusun cok ince düsünüosun bea ama illede motorla kaza yapılmaz ki dikkatli sürersen, hızlı gitmezsen hic bisey olmaz...
    hocam keşke benle ilgili olsa görmüyomusun ya birsürü araba otobüs motosikleti trafiğe ait birşey olarak görmüyo ben bindiremem abi

Alıntı ApAcHe_31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kız arkadaşımda sevmiyordu korkusu yoktu ama motordan nefret ediyordu.banada kızıyordu binme şu şeytan oyuncağına boşver diyordu takii yolda giderken yaşlı teyzelerin motor sürmesini görene kadar görmüş kendine kızmış ve özenmiş bunlar biniyorda ben niye binemiyorum demiş beni aradı arki sağolsun motorunu verdi gittim yanına scooter la istemedi ben buna binmem dedi daha sonra arkadaş TVS apache almıştı çekilmiş resimlerini gördü motorun tipi çok hoşuna gitti arkadaşımdan rica ettim verdi o oldu biniyor üni. de okuduğu için çanakkalede yanına gideceğim bana o motoruda getir gezeriz yoksa gelme diyor. geçen TV de bir tanıtımda yamaya r1 görmüş bundan alsana dedi bende o kadar zenginlemedik dedim ama içi gitti motora tabii benimde ama çaktırmayalım
    hehe süpermiş :D o kadar zenginlemedik

boşver binmesin.iki gün sonra evlenirsiniz her gidecegin yere gelmek ister.yok bu geziye yalnız çıkmak istiyorum 'sen gelince senle ilgilenmek zorunda kalıyorum' demesende her zaman arkanda olacaktır.ancak eşinin ellerini beline dolaması onun sıcaklığını hissetmen kadar güzel olanıda varmıdır diyede sorabilirler.

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)