bi ara bende de aynı sorun wardı...aldırmıyordu hatta motoru...ancak, aldıktan sonra baktı ki tüm waktim motorla qeçiyo...onu ara sıra erteliyorum...ee yapacak birşey yok artık bende senle qelicem demeye başladı... serwise qidicem sen qelme kirlidir diyorum...yok benide al ewden qeçerken fln demeye başladı...
etki tepki doğrurur...kendi halinde seyir et...o zate qelir seni bulur...onun amacı aslında binmemek deil...seni bindirmemek... yane seni düşündüğünden...!
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Hipnoz olayına gir. Bilinçaltına motosiklet sevgisini yerleştir...
(Nasıl olacaksa)
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
selam dostum öncelikle allah kolaylıklar versın.çünkü işin hiç kolay değil benden sana ilk tavsiye önce yengeyi trafıge kapalı alana götür ve tehlike olmadıgına inanacagı bır yerde bındır.ilk adımın bu olsun ıkıncı adım sa ona 20 km hızı gecmeyecegıne soz ver cok yavas gıdecegıne ınandır.(ikna kabiliyetin burda işe yaramalı.eger buraya kadar basarabılırsen bıraz hız yapma konsundada tavsıyem km kablosunun adaptöruyle oyna gercek hızı gostermesın sen 60 la gıderken o senı 40 la gıdıyo sansın ve çok kısa bır sure sonra tamamen bu korkusunu yenmıs olur.. tabı burda bıde madalyonun dıger yüzü var senı tecrübelı olarak görüyormu ve sana deger veriyormu hadi kolay gelsın ben bu yöntemle 4 kız arkadasıma motor sevdırdım 3 üne de öğrettim hadi kolay gelsın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Valla Hiç Uğraşma Git Yeni Bir Kız Bul Derim :d şaka şaka Biraz Uğraş Kesin Biner
Direksiyona kız arkadaşını oturtursun, artçı olarak da sen binersin.
Aynı korkuyu sen de yaşarsın.
Ona da bir tane motosiklet alırsın o zaman korkunuz kalmaz.
Free Motorcycle Team
eski topiklerime bakarken bunu buldum yapılan yorumlar boşunaymış bu topikten 1 ay sonra son buldu ilişki
ya sev ya terket...
Eeee Hikmet bindi mi kız??
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
benım kız arkadas mubarek motor hastası motor nerde dıyor
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Hiç kız arkadaş motora alıştırılır mı
Sonra işi gücü yok paso başının etini yesin: "Bindir beni bindir beni, sürebilir miyim ben acaba bunu yaw ?" falan gibi sorular sorup dursun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)