sizin ilişkiniz yenı sanırım.yada ciddi bir beraberlik yok.sadece bu kadarını derım sevgi varsa senı sevıyorsa bıner,istemeden olsa bıle bıner yavaş yavaş alışır.bu işler bırazda erkeğe bakar sevdırmesını bılıceksın
sana kücük bir öneri bindirme bence bizim hatun benden meraklıydı takı 2002 yılına kadar hızıda seviodu ama ama kazaya kadar girdigimiz bi virajda savrulduk gerisini anlatmayım kötü bir durum cok üzülürsünama genede yasanması gereken bi duygu
LORD OF THE WAR
pembe kask hediye et garantilidir...
Bence al bi motosiklet hediye et Daha da garantilidir
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Ya motor gezilerinden bikaç örnek göster bayanlarında kullandığı baktın olmuyor motor seven birini bul yoksa rahat edemezsin hiçbir yere gidemezsin gezilerden zevk alamazsın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
maalesef ki bu kötü elim hastalığın çaresi yok :( buyüzden ben motordan oldum desem yeridir...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
anammm işin zorrr inş. bana böyle kızlar denk gelmez
Arkadaşım benm kız arkadaşımda binmiyordu korkuyordu bigün aldım kaskı getirdim önüne koydum ben gidiyorum dedim ister arkama atlarsın istersen burda kızkurusu gibi oturursun dedim bi baktım hemen atladı şimdide benm motora göz dikti. Kısmetse boş arazide bi kaç tur attırıcam
arkana başka bi kız al
yanından geç sonra bi daha inmez
facebook.com/kaskafa
Ani kalkışlardan ve seri kullanımlardan kaçın. Yavaş ve mantıklı kullanırsan oda alışacaktır. Korkusunu yenecektir.Asla soğuk havalarda alıştırmaya çalışma üşüyüp birdaha binmek istemeyebilir.
bir pazar sabahı kız arkadaşını alıp ( motorsuz ) güzel bir kahvaltı yapın .. ve konuşun .. anlat ona sadece duymak istediklerini anlat
ona tutkularından bahset ve motosikletin ne oldugunu anlat onu kendine ettiğin gibi birde motoruna aşık olmasını sagla
yani ne soyliim burdan da pek olmadı boyle yazınca dimi (((: ama işe yarıyor
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hpinize yorular için teşekkür ediyorum eğer binmeyi kabul edersen kızkulesine gidicez dedim anında kabul etti şimdi iş motora aşık etmeye geldi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)