Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kymco Ck 125 ile uzun yol

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    Bu motor ile yaptığınız en uzun yol ne kadardır? Yazın uzun yola çıkmayı düşünüyorum, artçım ve arka çantam olacak, yapmayı düşündüğüm yol 700km civarı ve her iki saatte bir saat mola vererek 18-20 saat arası varmayı planlıyorum, şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda nt700deauville
    burdur-kütahya gidiş geliş bir günde,burdur-fethiye ayda bir hiç ama hiç bi sorun çıakrmadı her uzun yol öncesi yaklaşı 20ytl lik bir masraf extra bakım yaparak çıktık uzun yola hiç bi sorun çıkartmadı burdurdan kütahyaya 20 ytl ye gittik artçımla

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    700 km yola sanırım sen o aletle kusura bakmada birhafdada tamamlarsın sanırım bence hiç deneme uzun yolda yolun hakkını wermen için büyük motorun olursa daha bi güzel geçer yolluculuğun
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    kardeşim 1 haftada falan tamamlamassın adam ybr ıle 4300 km yol gıdıyo kymco ybr ayarında motor kalıtesıyle kendını ıspatlamıs yaparsın 16-17 saatte motoru fazla sıkıstırma 1 saatte bır mola ver yanına yedek bujı yag zincır falan al yolda kalmassın

cıkmadan oncede ıyı bı bakım yaptır gerısı allaha kalmıs ck 125 kotu bı motor degılkı ama yamaha kadarda randıman vermezz

Motosikleti
    ARTIK YOK YENİSİNE SAGLIK
    slm arkadaslar ben yenıyım bu sıtede bendede kymco ck 125 var 8 ay oldu alaı ve 12000 de ve hıcbır sorun yasamdım heryere gırıp cıkıyorum daga tasa bayıra sehre heryerde kullamına uygun bı motor bence yamahadan daha dıyorum ybr ler de ıyı ama pulsar kadar degılll.. kusura bakma

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    metın kardesım ybr kullandıysan onun hakkında yorum yap ybr ye camur atma ybr cok guzel bı motor ybryı bırak yamaha dunya capında bı marka ybrler pulsardan cok daha ıyı bunuda unutma ybrde vıbrasyon yok pulsarda var pulsar yokusları cıkamıyo 100 cc lık scooterler bıle yanından hızla gecıyo servısı gızel degıl benzın gostergesı yok konforsuz vs.. ybrde bu eksılerın hıc bırı yok

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metın kardesım ybr kullandıysan onun hakkında yorum yap ybr ye camur atma ybr cok guzel bı motor ybryı bırak yamaha dunya capında bı marka ybrler pulsardan cok daha ıyı bunuda unutma ybrde vıbrasyon yok pulsarda var pulsar yokusları cıkamıyo 100 cc lık scooterler bıle yanından hızla gecıyo servısı gızel degıl benzın gostergesı yok konforsuz vs.. ybrde bu eksılerın hıc bırı yok
    Birisi geldi siteye Pulsar yokuş çıkamıyor dedi.. Herkes aynı şeyi söylüyor nasıl iş anlamadım!!! YBR'de de, Vites göstergesi yok..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hiç kafanı yorma çok rahat gidersin
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi geldi siteye Pulsar yokuş çıkamıyor dedi.. Herkes aynı şeyi söylüyor nasıl iş anlamadım!!! YBR'de de, Vites göstergesi yok..
    vıtes gostergesı cok onemlı degıl devırden falan anlasılır ck 125de de benzın gostergesı yokk

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    bence her motor her kmyi gider ümmet abi 125lik mondi scooter ile türkiyeyi gezdi .

ama motorun huyunu suyunu bilmek , zorlamamak ve yapılan yolculuğa dayanıklı olmak lazım.

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor ile yaptığınız en uzun yol ne kadardır? Yazın uzun yola çıkmayı düşünüyorum, artçım ve arka çantam olacak, yapmayı düşündüğüm yol 700km civarı ve her iki saatte bir saat mola vererek 18-20 saat arası varmayı planlıyorum, şimdiden teşekkürler.
    Alıntı koralayilker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdur-kütahya gidiş geliş bir günde,burdur-fethiye ayda bir hiç ama hiç bi sorun çıakrmadı her uzun yol öncesi yaklaşı 20ytl lik bir masraf extra bakım yaparak çıktık uzun yola hiç bi sorun çıkartmadı burdurdan kütahyaya 20 ytl ye gittik artçımla
    Alıntı FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    700 km yola sanırım sen o aletle kusura bakmada birhafdada tamamlarsın sanırım bence hiç deneme uzun yolda yolun hakkını wermen için büyük motorun olursa daha bi güzel geçer yolluculuğun
    abi adam hangi motorla gideyim demiyor ki, kullanan arkadaşların fikrini soruyor, o zaman al büyük hacimli bi makine bende binerim hem zaten memnun olan bi arkadaş var yazmış fikrini

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Yedek bujin yanında olsun.. Korumalarınla beraber iyi yolculuklar.. Motosikleti fazla zorlama orta devirde gidersen çok rahat gidersin.. 125cc ile, Rize'den Giresun Alucura'ya çıktık.. 560 km.. Gittik geldik hiçbir sorun olmadı.. Saygılar..

Motosikleti

ybremı kymco mu?

Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım izmir urlada oturuyorum ben ve ben burdan cıkıp demırcıler dıye bı koy var daglık taslık ybr ve benım motorum 2ser kısı bındık yaklasık gıtcegımız yer 20km basarak gıttık ybr yanıma bıle yanasamadı patıka yolda tozumu yutmaktan baska bısey yapamadı maaleseff yanlıs anlama sonucta yamaha ama kymcoda kymco yıgıdı oldur hakkını yeme vıprasyon dıyosun yaa beım motorumda vıprasyon adına hıcbısey yok 1. vıtesde 11 devıre dayadım yanı sorun yok hangı ybr gelırsede kapısırım gozumu bıle kırpmadan heryolda kapısırız dag tas uzun yol kısa yol drag farkettmez kymco kullanan arkaslarım bılır mınnacık yalan bıle yok yamahaların 2004 sonrası cın ımalat yanı -arkadasım soyledı bunu yalan dogru bılemıyorum -

bu arada benım depom 13 litre alıyo we 500km yol yapıyorum yazın hesapladıgımda 65 krs yakıyodu motoru sıfır aldıgında 10,000 km yaptıktan sonra amortısor ayarını bır derece dusur ybr ayrları ıle aynı oluyo bu arada ybr suspansıyonları rahat haklısın bı de ne var yamaha oldugu için parcaları cok pahalı orn egzozu 800ytl:D kızma lutfen ac gercekler

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    bak arkadasım ben kymcoya kotu marka demıyorum kı sadece motorun eksılerını soyluyorum kymcoda yamaha kadar kalıtelı marka yamaha 10 hp kymco 12 hp kymconun yamahayı gecmesı normal tabı çinde uretılmesı bıseyı degıstırmez

2004 ybr ile 2008 ybr arasında ne fark var?? yamahanın bellı bı kalıtesı var bunuda çinde kotulettırmıycektır herhalde kymcodakı tıtresım yuksek hızlarda ortaya cıkıyo unutma hız hersey degıldır 10-15 km hızla elınıze bısey gecmez

yenıcerı adında bı abımız var 4300 kmlık turkıye turu yapmıs hemde hıc sorun cıkartmadan bunu ck 125te yapsın o zaman yamaha ayarında bı motosiklet olduğuna inanayım

vıbrasyonu olan motorla 100 km bıle yapılmaz kymco daha yamahayla aynı katagorıye gelemedı scooterlerıne bıse dıyemem ama ck 125 in eksileri cokk insallah onlarıda zamanla duzeltırler

haluk39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA RX 115 ENERGY İNDUCTİON
    arkadaşlar kusura baqmayın ama kymco ile yamaha kıyaslanamaz,çünkü ortada kalite farkı war.ayrıca kymcolar son senelerde tanınmaya başladın,yani bundan 10 sene önce ben hiç kymco motor görmüyordum.bende 98 model rx 115 war,kymcolar yamaha kdr dayansın,bnm motora ne derseniz deyin,kusura baqmayın ama doru bence bu....
    [YAMAHA RX 115] 39 ET 842....

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    herhalde doğru güneş balçıkla sıvanmaz

Motosikleti
    ya guzel kardesım sen hıc kymco ck 125 kullandın mı? ben bısey anlamadım bu konudan bende ybreyı kotulemıyorum ama makınesı ıle her turlu ıddaya gırerım uzun yol dag tas demem takmıssın vıbrasyona size dıyorum kı vıprasyon yok en ufak bıle ewet haklısın suspansıyon sıstemı ybr gıbı degıl ama ayrladıgın zaman emın ol ybrye yaklasıyo ewet ybrenın tıpı cok gusel ufak tefek oynamalarla racer tıpını alıyo yakıt gostergesı yok yedek tankı var yaklasık 50km gıdıyo vıtes gostergesı var kymco eskı bı marka sadece turkıyede yoktu dılersen arastırabılırsın ok yalnız ben bu konusmanın yanlıs anlasılmasını istemıyorum aramızda bı gergınlık bence bu sekılde sevıyelı tartısırsak bır cok sorunu asmıs oluruz celılcım ayrıca 100,00 km garantı verıyolar guvenmeseler vermesler ok

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    metin kardesım ben kymcoyu hayatta kotulemem aramızdada bı anlasmazlık yok neyımızı paylasamıyoruz

belkı duymussundur adamlar ybr ıle everest tepesıne tırmandılar forumları bıraz arastır kesın gorursun oksıjen tupuyle cıktılar bundan guzel dağ tasmı olur benım sana soyledıgım kymconun eksıklerı oldugunu soyluyorum

ben kymconun ne kadar eskı marka oldugunu senın kadar bılıyorum cunku ck 125ide kymcoyuda cok arastırmıstım 1963 yılında kurulan taivanlı bır fırma

kymconun scooterlerı cok guzel 100.000 km garantıyıde scooterlara verıyolar sen kullanım klavuzuna bak gorursun 30.000 km yazar

bıde ben bu makınede vıbrasyon oldugunu yokusları cıkamadıgını her kullanıcıdan duydum belkı sanssızlıktır ama boyle seylerle karsılasmak kotu ck 125 cok guzel bı motor hız bakımından sağlamlık bakımından ama hataları var onları duzeltırse daha guzel olacagını dusunuyorum

aramızda hıcbı gergınlık yok saygılar yorumlarını 4 gozle beklıyorum

Motosikleti
    benım servısm bana 100,00 km dıyo yokuslarıda cıkıyo ya 2 kişi tık demıyo arkadsım sen istersen kymcoyu al bı dene 2 kişi ok emın ol vıprasyon yok sıfır hıc yok benım bulundugum ilöede 7 kişde bu motordan var her konuda memnunıyetını belırtıyolar sadce bıraz ded motoru gıbı o kdar

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Kymconun bence eksilerinden biri hatta en büyük olanı benzin göstergesiydi olmaması.Ödediğin paraya göre en iyi motor.Ama neticede tüy siklet bir motor.Ha bu arada Kürşat o motor terkirdağa gitti geldi merak etme bakımını düzgün yaptır.Uzun yolda dur bi soluklan 10 dakka yeter.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)