Kymco Ck 125 ile uzun yol
Reklamlar
-
arkadaşlar ben öncelikle herkese sevgilerimi iletiyorum.sitemize yeni üye oldum.öncelikle sizlerden bi akıl almak istiyorum.... Satılık 1.200 YTL'YE 2005 model ck 125 kymco var almamı tavsiye edermisiniz. Yoksa o paraya başka motorlara bak mı dersiniz???.. Yardımcı olursanız cok teşekkur ederım...
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 02:30
Hemen al tek sorun titreşim fazla şimdiye kadar beğenmediğm yönü...
-
11 Haziran 2008, 00:49
Kardeşim Bende De Kymco Ck 125 Var Motoruna Bakımını Yaptır çık Yola Hiç Korkma Kymco Gider
-
11 Haziran 2008, 12:40
celıl ybr adlı üyeden alıntı
metın kardesım ybr kullandıysan onun hakkında yorum yap ybr ye camur atma ybr cok guzel bı motor ybryı bırak yamaha dunya capında bı marka ybrler pulsardan cok daha ıyı bunuda unutma ybrde vıbrasyon yok pulsarda var pulsar yokusları cıkamıyo 100 cc lık scooterler bıle yanından hızla gecıyo servısı gızel degıl benzın gostergesı yok konforsuz vs.. ybrde bu eksılerın hıc bırı yok
ybr cok güzel ama pulsarıda boşa atma ben on numara yokus cıkıorum.benzin göstergeside önemli deil o kadar zaten yedek depo vanası varparasına göre mal ybr 3450 pulsar 2300
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
metin3590 adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben ufak bı kaza gecırdımm bana on öamurluk far we gostergeler ön masaların fıyatlarını bılen ark war mı?????acill
aynı sorunu ben de yaşadım göstergeler deişti 200 ytl verdim
-
ben bu motorla en uzun 80 km yol yaptım hızım olarak90 gecmedim yokuşlarda düştü tabi hız ama hiç mola vermeden gittim
-
ben hiç mola vermeden yaklaşık 120km ortalama hız ile 300km yaptım, hızım sabit idi, tabi otobanda idim istanbul-ankara arası, gün içi en uzun yol olarak 11saatte 705km yaptım.
-
sen dişlerle falanmı oynadın 120 sabit hız motoru yorar yahu alt tarafı 125 cc bi motor
-
Motorla hiçbir oynama yok özellikle Bolu tünelinin geçince motor bir başka gaza geldi
-
ya arkadaşlar nasip olursa yaza bende alıcam bu motordan. hele bi okul bitsin diye bekliyorum. şimdilik kendimi avutmak için, sık sık bilgisayarımda kayıtlı resimlere bakıyorum. youtube ye girdiğimde ise ck ile ilgili 3 video çıkıyo. onların üçüde birbirinden dandik... yanlış anlamazsanız ben sizden resim ve video bekliyorum. pulsar aşkıyla yanıp tutuşuyorum... Lütfen... şimdiden teşekkürler
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
-
Ck 125'de vibrasyon var arkadaşlar. Ayrıca boş göstergesi bile olmaması benzin göstergesi olmaması büyük eksi. CBF ile 1000 lira fiyat farkı var.
Onun dışında vites geçişleri sesi falan hiç sorunu yok. Yokuşlarıda ben kilolu olmama rağmen çok güzel çıktım. Ama bindiğimde vibrasyon vardı. Her yerde vardı depoda özellikle.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
ben hiç mola vermeden yaklaşık 120km ortalama hız ile 300km yaptım, hızım sabit idi, tabi otobanda idim istanbul-ankara arası, gün içi en uzun yol olarak 11saatte 705km yaptım.
bu motor 120 km ile sabit bi şekilde 300 km yol yapsin ben benim ybrmi hayrina vercem bi garibana bi kere bu motor 120 sabit gidemez dogasina aykiri
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bu motor 120 km ile sabit bi şekilde 300 km yol yapsin ben benim ybrmi hayrina vercem bi garibana
bi kere bu motor 120 sabit gidemez dogasina aykiri
yol bakımından belki gidemez ama senin ybr ni gececegi kesindir...cok atıstım ybr le ama hepte galip geldim
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
ahmet_cebesoy adlı üyeden alıntı
yol bakımından belki gidemez ama senin ybr ni gececegi kesindir...cok atıstım ybr le ama hepte galip geldim
ben arkadasin dedigi lafa yorum yaptim geçer yada gecemez diye bişey demedim gecer yolda beni kıçı kırık ne çinliler tokatliyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Ck 125'de vibrasyon var arkadaşlar. Ayrıca boş göstergesi bile olmaması
bunu nereden çıkarttın ki? şimdi baktım kapının önünde boş göstergesi var. Makinayi bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar.
Ben 250 km kadar yaptım bir gün içerisinde hiç sıkıntı yaşamadım arkadaşım biraz vibrasyon dışında.
hatta resimleride burada
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...akilanlar.html
verdiğin parayı sonuna kadar hakeden bir motosiklet.
-
Bindiğimde göremedim. Kullandım gözüm gösterge aradı ama bulamadım
-
slm bence ck 125 iş biter torku aşırı yüksek 90 km ye 5 saniyede cıkıyorum ben 100den sonra uzamaya geçiyor 3 de 90km 4 de 115km 5de ise 140 iki kişi dayadım ibre atacakdiye korktum yavaşladım ybr 110 gidiyor
ufuk_1140@hotmail.com konusmak isteyenler varsa beklerim
-
Kendi yalan söyleyen karşısındakini yalancı görür, ne diyorsam o masal değil, 140 yapmasam yaptı demem, 300km durmadan gitti diyorsam gitmiştir, ben kymco üreticisi miyim ama hakkı neyse o, önce bir binin deneyin sonra gelin yorumunu yapın, ybr binicisi ne bilir kymcoyu, bu arada km göstergesini toyota corolla ile de karşılaştırdım, hata payı yok, titreşime gelince kullanıcıyı rahatsız etmiyor bence, arkadaki biraz fazla hissediyor sarsıntıyı o da sert süspansiyon ama kesinlikle güvenli bir motor, sattım ve hala benim için özel bir motordur, bir gün yolda kalmadım.
-
CK 140 km / h basamaz (stok) kendimizi kandırmayalım. İbre dayamak mesele değil önemli olan ibrenin doğru gösterip göstermediği
-
arkadaşım ben 130 gördüm motor redli,ne girmek üzereydi yanılmıyorsam ama cok gereksiz ben 90 pek aşmıyorum en fazla nadiren 100 cıkıyorum oda sürekli değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)