Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kymco Ck 125 ile uzun yol

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Genelde iddiaların desteksiz atış şeklinde geliştiğini görüyorum. Her iki motor da birbirine o kadar yakın ki birinin yapabildiğini diğerinin yapamaması mümkün değil. O yüzden sadece sanılara dayanarak tarışmanın bir anlamı yok

CK125 uzun yol gider mi konusuna gelirsek, eğer şehir içi kullanımda yazın hararet yapmıyorsa her motor uzun yol gider. Konfor konusu tatışılır ama gider. Forumdaki kişilerin %99 'unun zannettiği gibi uzun yoldaki hararet şehir içindekinden fazla değildir. Motorda bir sorun yoksa ve kırmızı çizgiyi sonuna kadar dayayıp gidilmiyorsa eğer dinlenmeye de gerek yoktur.

Gazı sonuna kadar kökleyip kırmızı çizgide sürekli gidilirse yukarıdaki örnekte anlatıldığı gibi eksoz simsiyah dolaşırsınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ARTIK YOK YENİSİNE SAGLIK
    [QUOTE=acemi60;941870]Çocukların yaptığı gibi hangisi iyidir tartışması yersiz bence.

Kymco Ck 125 ile uzun yol yapan birinin bu foruma yazı yazmasını merakla bekleyeceğim.[/QUO]

bende merakla beklıyorum we sıze soz werıyorum sezon bı acılsın ybryle beraber cesmeye gıdıcem her yolda deneyecegım bakalım hangsısı daha atılgannn

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    Bende bu yaz İstanbul-Antalya yapacağım artçı ile, birlikte yapmak isteyen arkadaşlar olursa anlaşıp hep birlikte gidelim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bemi imzamda niye tipello.net çıkıyor bilen var mı acaba?

----------

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    [QUOTE=kursattekin;942422]Bende bu yaz İstanbul-Antalya yapacağım artçı ile, birlikte yapmak isteyen arkadaşlar olursa anlaşıp hep birlikte gidelim.

Benim rotam İstanbul-Antalya(Kemer) olacak. Büyük olasılıkla (Ağustos 2008'de) sadece gündüz sürüş yapmayı düşünüyorum. Benimle gelme olasılığı olan motosikletli arkadaşlarım var.. Seyir programımız uyduğu takdirde birlikte gitme fikri uygundur.

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    ınsallah sorunsuz gıdersınız beyler nedıyım

Motosikleti
    honda nt700deauville
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çocukların yaptığı gibi hangisi iyidir tartışması yersiz bence.

Kymco Ck 125 ile uzun yol yapan birinin bu foruma yazı yazmasını merakla bekleyeceğim.
    kardeşim fethiye muğla denizli burdur 500km yaptım bir günde kütahya burdur burdur kütahya yaptı bu motor yaww anlamıyorum hakkaten başlık ne muhabbetler ne yok işte bu motorda bi problem yokuş çıkamıyormuş çıkıyor kardeşim, benzin göstergesi yokmuş(yedek depo 50km test ettm) devamlı 2 3 ytle benzin alıoyosan binme zaten motora ne diyim vibrasyon ybr den daha iyi değil parçaları ucuz servisi bilemem ustam var en ufak bir yerinden ses gelse giderim usataya bunlar benim görüşlerim ve bu motora yaptığın modifiye ben burdayım diye bağırıyor çok rahat modifiye yapılabiliyor uzun yolda yapıyor 40000deyim anormal bir problemi yok

Motosikleti
    Alıntı koralayilker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim fethiye muğla denizli burdur 500km yaptım bir günde kütahya burdur burdur kütahya yaptı bu motor yaww anlamıyorum hakkaten başlık ne muhabbetler ne yok işte bu motorda bi problem yokuş çıkamıyormuş çıkıyor kardeşim, benzin göstergesi yokmuş(yedek depo 50km test ettm) devamlı 2 3 ytle benzin alıoyosan binme zaten motora ne diyim vibrasyon ybr den daha iyi değil parçaları ucuz servisi bilemem ustam var en ufak bir yerinden ses gelse giderim usataya bunlar benim görüşlerim ve bu motora yaptığın modifiye ben burdayım diye bağırıyor çok rahat modifiye yapılabiliyor uzun yolda yapıyor 40000deyim anormal bir problemi yok
    nerdesın sen yaa gercekten cok haklısın motora ne yapsan yakısıyo yolda bırakmıo yokusları artcı ıle bırlıkte cok rahat cıkıo dedıgın motra 2,3tylık benzın alıyosan zaten bınme dımı ama

Motosikleti
    honda nt700deauville
    ben burdurda okuyorum ama öyle kardeşim ufak tefek eksikliklere takılmamak lazım pire için yorgan yakmak bu sırf benzin göstergesi yok idye bu motoru ezersen bal gibide gösteriyor modifiye bu motor kendi motorum için demiyorum başka kymcolarda var modifiye gösteren zaten kimseyede kanıtlamak zorunda değiliz birşeyleri alan memnun satan memnun bir yerde

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    modifiye olarak neler yaptın? teşekkürler.

----------

Motosikleti
    honda nt700deauville
    lastikler değişti ön arka duro,egsoz değişti ybr egsozu ve ybr farı ,hava filtresi ,ön ve arka dişlilerde ufak oynamalar,yüksek devirden alçak devire düşerken egsozdan alev çıkaran bi kit(ustanın bi hediyesi bende anlamadım nasıl yaptığını )koltuk kalıbı yaptırdık ve deri turuncu dikildi işte fotodaki gibi,ön amortisör kesildi yere oturdu(tavsiye etmiyorum bunu)devir saati bozulmuştu spor bişeyler olsun diye götergeler değişti aklıma gelenler bunlar kardeşim

Motosikleti
    arkadaslar ben ufak bı kaza gecırdımm bana on öamurluk far we gostergeler ön masaların fıyatlarını bılen ark war mı?????acill

Motosikleti
    honda nt700deauville
    çamurluk 40 göstergeler 75artı işçilik far ybr farları45 ytl geçmiş olsun dostum

Motosikleti
    saol tesekkurler bı de arkadaslar kısa sınyaller oluyo ya onların fıyatları nelerdır ya

koray kardsım senle msnde konusabılırmıyızzz benım msn metinimre1@hotmail.com

Motosikleti
    honda nt700deauville
    ilker vardı bende ilker koralayın tersini yazdım isim ilker benim ekliyorum tanesi 7.5farların ama yan sanayii

acil yardımm

arkadas lar sym shark 125 4v difransiyel dislisi bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı metin3590 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben ufak bı kaza gecırdımm bana on öamurluk far we gostergeler ön masaların fıyatlarını bılen ark war mı?????acill
    Geçmiş olsun metin kardeşim. Sağlık olduktan sonra gerisi önemli değil. Sorduğun fiyatları Kymco Türkiye temsilcisi firmanın sitesinden baktım. Fiyatlar dolar cinsinden KDV hariç fiyatlarmış. "www.kymco.com.tr" sitesinde somun fiyatına kadar hepsi var. Sağlıcakla kal.

Ön Çamurluk: 17.80
    Ön sağ çatal tertibatı: 63.85
    Ön sol çatal tertibatı: 63.85
    Hız göstergesi:54.04
    Takometre:35.20
    Far askısı:33.42
    Far:29.66

Motosikleti
    honda nt700deauville
    maşada bişy yokmuş allahtan orjinal olmasına gerek yok diyo metin kardeşim bizm parçalarda az diilmiş valla herkese kazasız belasız

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    arkadaşlar bende 7-8 ay motosiklet alım konusunda araştırma yaptım herkes on numara motor olarak kymco al dediler bir kişi bile şikayetçi değil şu kymco lardan alan herkese yakından sordum hepsi memnun yakıtı az hesaplı parçaları saglam ucuz ekonomik suratli kaliteli dediler ayrıca hangi modelini alırsan al memnun kalırsın dediler bunun üzerine bende kymco ya gönül verenler adına KYMCO aldım çok memnunum kymco yu tavsiye edenler çok haklı çıktı diyer motorlar içinde çogunun söylediği söz parçaları pahallı markayı satıyorlar ama o motorlar kymco nun yanında o paraya hiç deymez aldanmış olursun kısacası kazıklanmış olursun diyorlar bunlar benim araştırma sonucu izlenimlerim onun için kimse kusra bakmasın sakın bende kymco aldımda övüyorumda sanmayın bende altarafı 2.ci el kymco movie125 XL ALDIM gerçekten içimden geldigi gibi yazıyorum kymco ya binmek insanda tutku yaratıyor tabi kymco kullanmayan bilmez bunu herkese selam iyi akşamlar

Motosikleti
    tesekkur ederım arkadaslar

Motosikleti
    arkadaslar 200 lıra ya hersdey dahıl cıkıyyo motorum gostergeler harıc tabıkı bu arada bıraz modıfıye yaptırıyorumm coq gusel olacak esı benzerı olmayacak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)