benim korktuğum cruiser modellerindeki aynı motoru kulanması.Motor aynıysa iş yapmaz.Aynı gibi gözüküyor görüntü çift silindir H motor kötü.
benim korktuğum cruiser modellerindeki aynı motoru kulanması.Motor aynıysa iş yapmaz.Aynı gibi gözüküyor görüntü çift silindir H motor kötü.
fuar dan fazer s2 aldık , arkadaşa ,,
keşke bundan 3 tane alsaydık ..
ne kıyak değil mi ?
1 motosiklet fiyatına 3 motosiklet....
yahu ben abarttım aroraya detaylı bilgi verirmisiniz diye mail attım Gelen cevap aynen yapıştırıyorum..
..... bey öncelikle ilginizden dolayı tşk ederiz
250 zh tuorıng yağ soğutmalı motorumuz yakında tüm bayilerimizde olacaktır
şu an satışlarımız başlamadığından fiyat konusunda size yardımcı olamayacağım
saygılarımla
bir bilgi veremediler..
her şey bir bmx'le başladı..
arora gerçekten güzel motordur gayette kaliteli ben ks 200 8 cruser modeli var gayet memnunum hiç arıza çıkarmadı bugüne kadar herşeyden önce külanıcı bilinçli olacak
özgür adam:
BMW ile ARORA aynı tip motor yapsınlar sadece arması yüzünden YİNE BMW alırım sonuçta biri alman diğeri çin benzese benzese sadece biraz tipi benzer
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
çin Liler Olmasaydı Halen Mobiletle Geziyorduk
özgür adam:
fuarda gormustum bu motordan(çin olanından) taa 15 metre uzaktan çin oldugunu anladım...onemlı olan gorunusu değil motor aksamı...o arora'nın motor aksamını yakından bi inceleyin bakalım..BMW'yle alakası var mı ??
vay be harika bu gelsin piyasaya da bakalım; bmw alamadık çakma bi tane alalım bari
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
bu kadar olur...
ama bide yol testi yapmak lazım.. bi bmw pert olana kadar bunlardan kaçtane gidecek? aklıma duracell reklamı geliyor
ya arkadaşlar bide su acıdan bakın böyle birseyin pazardaki yerini bmw meçbur fiyatı duşurmesı lazım ama bmw bu düşürmez düşürmez
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
abiler ben görüşüne özenerek aldım ama bi işe yaradığı yok onunla en fazla 40 kilometre gidersin
görünüşü süper ben hayran kalıyorum görüşüne ama motoru bi işe yaramıyor
çin malı olduğunuda bilmiyordum yaw.
Scarver ı çok beğenen biri olarak hezimete uğradım. Altı tophane üstü şişhane olmuş tam. Scarver ı olan biri ışıklarda bununla yanyana gelse apışıp kalır.Eski f 650 gs lerden alıp bunun grenajlarıyla scarver yapabilirmiyiz acaba
bu çinlilerden korktum haa,yarın bi bakmışız senin ikizin varmışta sen bilmiyosun,insanı bile kopyalar bunlar
bu model bu sene ki fuarda aroranıın standındaydı zaten
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Arora Demek tehlike demek geçen gün bi arkadaşimiz bu konuda uyarmişti
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
arkadaşlar topik acarken lütfen bir bakın varmı yokmu varsa onu hortlatın daha iyi insanlar aynı şeyleri ayrı ayrı yerlerde görmesin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
4 ytl daha ekler 2. el fazer alırım
4900 ytl bir çinli için çok para bmw nin ikinci eli 9000 civarında bulunabiliyor hemde 650 cc ayrıca bu tek silindir 250 CC nin titreşimi BMW lerin tatlı titreşimine benzemez sanırım
İki kişinin bindiği motor değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)