Çok Hoş olmuş hehehe bende harley-davidson vrscd night road istiyom ondan da koplarmısınızz sanım çinli amcalarım :D:D
Çok Hoş olmuş hehehe bende harley-davidson vrscd night road istiyom ondan da koplarmısınızz sanım çinli amcalarım :D:D
O.Z.Y.
özenti bunlar önce tırmalarlar sonra unutulurlar benjeeee
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
Alın size 250cc.' ye yeni alternatif, fiyatı da uygun, tipi de güzel, 20 hp makina, parçası da ucuzdur bunun
BMW stickerlarını yapıştırırsınız, 10 numara makine işte başlangıç için
adamlar ne kopyacılar yaw :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
kopyalıyorlar adamlar ,öyle ve ya böyle işlerini yürütüyolar
Drift Religion
fuarda bu motor için çift silindir ve yağ soğutmalı motor var yazıyordu. çok bakmadım ama eğer reklamını iyi yaparlarsa ve gerçekten çift silindir yağ soğutmalı ise incelenebilir diye düşünüyorum.
alan olsada makina nasılmış bir görsek.ben fuardan önce görmüştüm.benimde çok hoşuma gitti
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
dün fuarda iyice inceledim harbiden birebir kopya .. bilemiyorum Kalitesi Ne olur ama sonucta çinli Biladerim :S
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
adamlar ne kopyalamış be :D
benim rx115 i de kopyaladılar hemde kaç isimle ama olsun benimde işime geliyo millet onlardan sanıyo bende vınnnn
.....
fuarda biraz inceledik...
iğrenç diyen arkadaşlar adamlar bmw'yi birebir kopyalamışlar o zaman bmw'de iğrenç.
yakından bakınca plastik aksamın kalitesizliği hemen göze çarpıyor,doğru düzgün kalıp yapamamışlar kenarları çapaklı idi..
stand yetkilisine abs yazısının olduğunu sordum ,abs var dedi nerde dedim hık mık mırın kırın etti.
bir kaç arkadaş sormuş fiyatını da belirteyim 6000 ytl
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
attraction sen kafana takma bızım kız kardesımız THY'ları cın con kımmıs
Biz gaza koydun mu 140 140 :d
Fuarda arora standında vardı bu motor, ordaki stand görevlisi fuara özel 6.000 Ytl dedi, güzel motor ama biraz hantal geldi bana...
"Motosiklet Özgürlüktür."
ilk sitesine baktığımda 4900 gibi fiyat vardı zamlanmış mı?
bu paraya çok pahalı.
bu motoru yollarda görmeye hazır olalım arkadaşlar.
hem ayrıca ne kadar kötü olabilir ki?
Bende fuarda gördüm hoşuma gitmekle birlikte benzin teposunun ustu cukurdu o neden oyle anlamış degilim ördek mi yuzdurecez orda üsten görünüşü yok mu bu motorun???
ha birde yağ sogutmalı yazıyordu broşurunde :S
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bune yaaa,tum hatlarıyla acıkca gozukuyor ki,kalıtesız basıt ıscılık,alan kısının elınde patlar derım ben.
bırde arkadaslar on tekerlek cok emanet gıbı geldı,sonradan takılmıs gıbı.
Emin olun ben daha iyisini yaparım. Bu resmen ücube olmuş...
Fuarda gördüm ben bunu. Yakından o kadar çok belli oluyor ki kısa sürede döküleceği. Ama biraz uzaklaştığınızda, şöyle 10 metre falan, o zaman bu neymiş yaa diyosunuz resmen.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)