bence devam etsinler getirenlerin aklı başına gelir fiyatları makul seviyeye çekerler
bence devam etsinler getirenlerin aklı başına gelir fiyatları makul seviyeye çekerler
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bunlar sapık arkadaşlar.motorun klasını yemişler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ya vallla helal olsun ya bunlar yakında bizimde çakmamızı yapıcaklar valla korkuyorum bu çinlilerden ama kalite yok bide onu yapsalar
bu ne yaa
çakma deniz akkaya gibim olmuş
GKN MOTORS
çin mallarını savunmuyorum ama taklitte olsa cc si düşük beygir gücü düşükte olsa göze hoş görünüyor.taklit maklit...adamlar yapıyolar kardeşim.pahalıya parası yetmeyen çin malı alır.o kadar basit.
türkiyedede halen kanuni dandik motosikletler çıkarmaya devam etsin.gerçi onlarda çin malı ama neyse....
türkiyede yapsın bakalım taklit motosiklet nerdeeeee....
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
sele döşemesi bile kırışık duruyor bu motosikletin ikinci el ilanını görür gibiyim: BMW F650CS GÖRÜNÜMLÜ ARORA AR250 aroranın sitesinde ürünler kısmına tıkladığınızda "motorsiklet" olarak yazıldığını da görebilirsiniz. adamlar daha sattıkları aracın nasıl yazıldığını bile bilmiyorlar.
Bence göze hitap ediyor. En kötü ihtimal; Hiç yoktan iyidir.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ama su acidan dusunun,cinliler bunu yaptikca motosiklet tekeline sahip japon ve almanlar biraz fiyat kirmak zorunda kalcak ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hemen hemen aynısı hehehehe.... Ama selesı buruşmuş gıbı... geldıgı gıbı satılsa 2-5 ay sonra 2 el fıyatlar cbr le aynı olur
gayet güzel kopyalanmış bir replika motosiklet,
çinli üretici yapmış uyanık bir türk dış ticaret firmamız da ithal edip satmak üzere yeni 2008 kolleksiyonuna dahil etmiş,hayırlı uğurlu olsun demekten başka birşey denmez artık bu işe..................
hem şöyle düşünün arkadaşlarım satıcı rekabeti her zaman alıcıya yarar piyasanın oturmasını sağlar
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yuhh! Eskiden sadece üretimden kalkmış modelleri kopyalıyolardı. Şimdi Güncel makineleri de kopyalıyorlar.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Scarver'i olan yandı .
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Eğer ben bir cs 650 sahibi olsam ve yolda böyle bi aracı yanımda görsem bi daha içimden o bmw ye binmek gelmez.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
aRkadaslar konuyu basindan bu yana okudum ancak her birimiz cini suclarken aynaya donup hic baktikmi bizim neyimiz orijinal diye???cunku turkeyde bir cok konuda universiteler olsun bilim adamlarimiz olsun tv program formatlarimiz olsun yasama bicimimiz olsun hepimizin taklit ettigi birseyler var ve taklit konusundada dunyada ilk 10 da oldugumuzu biliyormuydunuz?
ben o motora o yazı oldugu sürece binmem
LORD OF THE WAR
adamların taklıtte ustune yok helal olsun
arkadaşlar çinliler yakında insanda kopyalacakmış amman dikkat!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)