acaba hangisi gerçek bmw
çinmiş, caponmuş, benim öyle komplekslerim yok.
siz tartışadurun, ben bunu alır, çatır çatır binerim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ucuz diye aldıgımız cinlilere hayret ediyorum.en saglam vespa yada moto guzzi bile elli kere dagılır bunlar gibi kullanılsa.bi cok kerede tamir servis durumlarına baktım..parcaları inceledim.ustayla birbirimize baktık ve hep aynı kararda olduk.adamların teknolojilerinde eksik yok fazla var.yıllarca avrupaya somurttuk kendimizi.bence bu komplexi bırakmak lazim.helal olsun cine.adamlar geldi artık memlekette genc yaslı motora biner oldu.motor kulturu olusmaya basladı.
baksen bmw aroranın modelini çalmış
ya bu çinlilerin bi makinası var ya vallahi bak orjnalini sokuyolar sonra kopyalanmış şekilde öteki tarafından çıkıyo
bence bu enduro değil SS e benziyor artçı ayak peg lerine bakın birde depo üzerinde tutacaklara
paylaşım için teşekkürler alp abicim. . .
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
yaw tamam benzerini yap da,bu kadarını yapma be kardeşim...
As The Years Go Passing By...
acaba fiyat ne kadar yaa?
süpermiş gelirse ben hemen alırım bi kardeşime bi bana
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bu motorun bmw f650 ile pek benzerliği yok.
çinlileri hafife almak hata olur. şimdi iyi değiller ama iyi olacakları zamanlar da gelecek. ne zaman ki titreşimsiz(veya az titreşimli) motor yaparlar ozaman bu iş bitmiştir.
bakın çin malı 500cc sport bike:
detaylar için tıklayın
şuan elimde 400cc 3 silindir bir motora ait resim var, çin malı.
aşağı yukarı 2 yıldır takip ediyorum neler yapmışlar diye, epey mesafe katettiler. bu hızla 2-3 seneye kadar iyi işler çıkarır bu adamlar.
sarapciya benden bi sarap.. aynen.. çin daha kaliteli ya da git gide kaliteleniyor diyelim..
ya bu adamlar çok utanmaz....mondial in 250 mct si de .. bmw nin r 1200c modelinin çakması
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)