valla çin çin kokuyo yaa ayrıca hiçte güzel olmamış...
valla çin çin kokuyo yaa ayrıca hiçte güzel olmamış...
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
Adamlar yapıyormu yapıyor helal olsun dünyayı parmağında oynatıyorlarmı helal olsun yakında dünyayı kopyalayıp uzaya yapıştırırlarsa şaşmayın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ehhehe .. su cınlıler ufacık boylarıyla nelere kalkısıyorlar .. hehehee
:queen: [I][COLOR="Red"]Tekerimi Yapar Dalgama Bakarım[/COLOR][/I]... :bounce:
adamlar herşeyi klonlayacaklar herhalde yakında.. Sıralı 4 silindir bir SS çıkarsa, MOndial 600RR gibi şaşırmamak lazım hihihihi
[CENTER]-= Alayına isyan Ölümüne Racing =-[/CENTER]
[CENTER]"With [B][COLOR="Blue"]SUZUKI[/COLOR][/B], Ride the winds of change"[/CENTER]
yok artık..
bu ünlü markalar bunu görüpte hiçbisey yapmıyorlar mı??
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Biri Bu çekik gözlülülere dur desin
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Zati bmw ferrarri mercedes çinlilere bozuk atıyoo.Aslında kaliteli parçalar kullansalar çinliler onlarıda geçerler ama aç gözlüler yaw çok çok satmak amaçlarıı dünya ekonomisinin hakimi olmak
Ohaaa kardeşim bu motor ne kadar iğrenç yazık bmw nin adı bu motorla karşılaştırılıyor.
İyidir iyidir , yapsınlar , devam etsinler.Kawasaki EN 500 hatta VN 800 Drifter çakması bekliyorum , acil!
Valla güzel makina..Şekil olarak hoş.... Parası az olanlar için alternatif olabilir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yok kalitede sorun yok geçen bi belgeselde izledim çin sanayi bakanı mı neydi.Adam konuşmasında bizde her kalite malzeme var diyodu demekki sorun ithal edenlerde.
arada yaklaşık 400cc fark var, o kısmı kopyalayamamışlar heralde
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gelmişmi bu alet ,nerde satılıyo.gidip alınır.bu arada bilerek soyluyorum cin avrupadan daha kaliteli.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)