Motosikletli gencin korkunç ölümü
Reklamlar
-
Tekirdağ'da refüje çarpan motosikletin devrilmesi sonucu sürücü öldü.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde Çağatay Bektaş'ın (20) kullandığı 59 AF 928 plakalı motosiklet Orduevi önünde refüje çarparak devrildi.
Sürücü Bektaş, olay yerinde hayatını kaybetti.
Motosikletci Arkadaşımıza ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin motorun halindende anlaşıldığı gibi çok fena bir kaza olmuş
-
Allah rahmet eylesin
çok hızlı gidiyodu galiba
-
ailesine sabır diliyorum!!!
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Yazık olmuş gence. Nefret ediyorum böyle haberlerden ve başlıklardan.
Üç boyoz bir kola
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Yazık olmuş gence. Nefret ediyorum böyle haberlerden ve başlıklardan.
aynen bende öyleyim, Allah rahmet eylesin..
-
Keeway Superlight o hale geldiyse sanmıyorum ki yavaş gitsin.. kaskı var mıydı acaba.. Allah'tan genç kardeşimize rahmet, kederli yakınlarına sabır diliyorum...
-
bir özgür ruh daha aramızdan ayrıldı. Sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum.
Kafa sağlığınız için düzenli olarak motora binin :cat:
-
allah rahmet eylesin,
tanıyan bilen varmı?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Offffff bitsin artık valla sıkıldım ya.. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin, nur içinde yatsın....
"Motosikletli gencin korkunç ölümü"
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
"Korkunç ölüm" ne anlama geliyor biliyor musunuz? Ya gövdesi ikiye ayrılmıştır, ya kolları veya bacakları kopmuştur, ya da beyni yollara saçılmıştır. Çok üzgünüm bunları size okuttuğum için. Özür dilerim, ama gerçekler bunlar. Ona göre...
Üç boyoz bir kola
-
Allah yakınlarına sabır versin. Daha dikkatli olmak gerekiyor.
-
Bende haberlerde gördüm gine bir motosikletli arkadaşımız foruma üye olmasada oda bir motorcu ruhu taşıyordu....
-
allah rahmet eylesin ... ailesine sabır versin...
üzücü bir haber
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Mevlam ailesine sabırlar versin. Çok dikkat edelim, dikkatsizlik, aşırı hız ve korumasız sürüş intihar demektir. Mevlam bizi kötü ölümden muhafaza etsin.
-
Allah Rahmet Eylesin Arkadaşımıza...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
allah rahmet eylesin bunları görünce motora binme hevesim gidiyor ailesine allah sabır versin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
yeter yaa ne bu kazalar:( Allah yakınlarına ve Ailesine sabır versin :(
-
Dreal adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin
"...motosikleti 35 metre sürüklenen talihsiz gencin kask kullanmadığı ve aşırı hız yaptığı belirlendi..."
allah rahmet eylesin öncelikle
arkadaşlar bakın bu çok manidar bi açıklama neden diyeceksiniz kask kullanmamasından ziyade altındaki motor keeway superlight son hızı 3 haneli olmayan bir makina....tam gaz gitsen 100 yapmıyor yani...
aşırı hız ve 35 metre sürüklenme var burda
180/200 yapan arkadaşlara duyurulur....
-
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)