benim anlamadığım çek kullanan kişiler kolay kolay çeklerini böyle yaş tahtaya basacak şekilde vermezler
zaten senin adına olduğunu da sanmıyorum çeklerin
müşteri çeki falan mı?
işyerin varsa müşterini de kaybedersin...
benim anlamadığım çek kullanan kişiler kolay kolay çeklerini böyle yaş tahtaya basacak şekilde vermezler
zaten senin adına olduğunu da sanmıyorum çeklerin
müşteri çeki falan mı?
işyerin varsa müşterini de kaybedersin...
verilen cevapları tam okumadım ama
sende ruhsat var, gidip ruhsat sahibiyle birebir konuşsana
bi anla bakalım inmiler cinmiler..
eğer satış vernekten kaçınırlarsa gene burdan yaz
yönlendirelim seni
GKN MOTORS
benim anlamadıgım ruhsat sahibi değilse nasıl bi sözleşme yaptınız siz noter falan yok dimi işin içinde anladıgım kadarıyla bu iş şeye dönmüş, babam bana 2 tur at diye arabayı veriyo ben anahtar & rutsatı sana vererek satmıs oluyorum acaba ruhsat sahibinin haberi varmı.....
Valaa güzel motormuş bende senin yerinde olsaydım vermek istemezdimAma şimdi ayrılmalısınız sonra bu ayrılık zorlaa olurr ikinizde üzülürsünüzzz Motorda sana ısınmış olabilir diye düşündüm ondan ikiniz dedim
safranboludan selam tırafik sorgulamadan çalıntı olup olmadığını öğrenebilirsin pilakayı yazıp internetten çalıntı değilse o kadarda kolay değil satış vermemesi rusat sahibi tabi bocu yada çalıntı olmamak kaydıyla inşallah işini yolna koyarsın saygılar safranboludan
yapacağın tek şey bu. Motoru geri ver çeklerini geri al. Şayet çekleri geri veremiyorsa çek sahipleriylede konuş ve savcılığa dilekçe ver.Çek sahipleride bankalrına talimat versin dolandırcılıkla ilgili. Ruhsat sahibi motoru elinden alma hakkına sahip hemde hiç uğraşmadan alabilir. Sende sözleşme yaptığın adamla kalırsın mahkemelerde uğraş dur ondan sonra paranı geri almak için. Aşağıdaki linkten de plakayı sorgulayabilirsin
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
gerçekten hepinize çok teşekkur ederim hepiniz cok bilgili insanlarsınız...kafam gerçekten karısıktı...bu çekler babamın ben ona para verdim oda bana çek verdi bende bu adamla anlasmıstım...yarın sabah adamı arıcam gelsin alsın motorunu...boyle korkarak motora binmektense yurumeyı tercih ederim..zaten 1 sene motorsuzdum yurumeye alıstım...bundan sonrada yururum nolcak gerçekten cok tesekkur ederim...verdiğiniz bilgiler mantıklı...bugun o motorla dağara falan cıktık...şimdi bi gezi yazısı açıcam... orda gorun benı..
Bir dahaki sefere almadan sorman gerekir. İş bittikten sonra akıl vermek daha zor oluyor.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Kardeş soruna neler yazılmış okuyamayacağım zamanım yok sana kısaca bi çözüm yolu söyleyeyim ruhsatta motorun sahibinin adresi vardır o adrese git motorun asıl sahibi ile konuş durumu anlat satışı iste bu işi yaparken motoru satın aldığın kişiye çaktırma haberi olmasın yani zaten motorun asıl sahibi işin aslını söyler... baktın satışı vermiyo bas geri gel motoru sakla kimseyede söyleme motorun sende olduğunu;) sakın olaki motoru satın aldığın admı dava ve ya şikayet etme sen zararlı çıkarsın sonuç olarak amacın paranı veya satışı kurtarmak olsun ona göre hareket et.Allah yardımcın olsun.
selam hüseyin ben durmuş eskişehirden umarım hatırlamışsındır
öncelikle motor alırken noterden satış alman gerekiyor şu an hukuken bi hakkın yok o motorda ama hırsızda değilsin bi sözleşme yapmuşsınız ama resmi bi gecerliliği yok o sözleşmenin haberi olsun
hayırlı haberlerini bekliyorum
msn dede yoksun sildin mi nettin
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
motoru yarın sabah yolluyorum arkadaşlar...sanırım en hayırlısı bu
yaa kafnı karıstırma pis adamlara bulasma ver motoru al cekını kurtul ya takma kafana bu kadar
heeh valla en iisini yaparsın
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Motor hacizli Yakalamalı onun için devrini veremiyordur.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
şunları yapabilirsin.
1-)motoru geri ver paranı al.
olmadı
2-) ruhsat sahibi ile konuşma imkanını ara. motor ya çalıntı ya da motoru sana satan kişi ruhsat sahibine motorun parasını tamamen veya kısmen ödememiştir. Bu durumda ruhsat sahibi de zara görmüş durumda olacağından onunla birlikte hareket ederek bir sonuca ulaşabilrisin.
Aman dikkat çok çetrefilli bir iş.
Motorla satışı aynı zamanda alacaksın.
Büyük tedbirsizlik.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Son durumu söyle, merak ettik.
dostum geri vericem demişsin motoru en iyi kurtuluş yolu bu ama yazılanlardan anlaşıldığı üzere tedbirli olmanda fayda var en önemlisi
ÇEKLERİNİ ELİNE ALMADAN kimseye motor falan verme sonra çeklerinin peşinde çok koşarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)