yamahadan yeni motor XT125R / X YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN İDEAL
Reklamlar
-
merhaba, halen motoru olmayan fakat almayı umut eden bir acemi olarak (KASK OK, MONT İnternetten aldım IXS beden yanlış gedli stacağım inşallah) kafamda ki modellerden XT 125 X hakkında forumlarda pek bir şey görmedim, yeni başlayan acemiler için uygun olduğunu varsaymaktayım alternatif olarak Suzuki DRZ 400 SM de düşünmekteyim(fazla mı kaçar?) XT125 kullanıcılarından yorum alabilmemiz mümkün mü(pek yok sanırıım)?
Reklamlar
-
xt125r
arkadaşlar yamaha xt125r arıyorum
-
umarım bulursun çok güzel alet. . .
-
-
bu makinanın motorunun YRB 125 motoru olduğunu söylüyorlardı doğrumu? YRB ile arasında büyük fark bu olmaması lazımYakından görme şansım oldu.Hatta benim CBF 150 ile yan yana koydum.Fotograflardan bayağı büyük gözüken motor Cbf 150den daha az cüsseli.Büyüklüğü açısından bilginiz olsun.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
valla benımde cok detaylı bır bılgım yok ama ybr125 ın ufak tefek degısıklıge ugramıs bır motoru varmıs...yakından 125r ı gormedım fakat abısı 660 gıbı kasa olarak kalıplı ıse sorun yok..hatta tam bır funduro ..
-
motorun sürüş izlenimi hakkında yorum yapmıyacam çünkü herkese göre değişiyor ama teknik olarak söyliyebilirim ybr ile aynı motor var üstünde şanzıman dişlileride çıkış dişlileride aynı pistonuda kursuda hep aynı ama şehir içi ve piknik alanları için ideal
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
fiyatına gore değmeyecek bi motor... Geçen sene cok düşünmüstüm bundan almayı.. Fiyat konusundan dolayı alamadım.. Geçen sene 5.500 ytl olan motor bu sene 6,500 ytl oldu. Cok fazla bu motora..
Süspansiyonları harika.. Motoru konusunda tam bilmiyorum ama Ybr motor kullanılmamıstır.. Gücü cok az.. Bu motorun 250 cc gibi bi modeli olsa ve fiyatıda biraz makul olsa alınabilir. Ayrıca abisi gibi (660 R) kalıplı cc sine gore.. Koltuk kısmı biraz ince tarasıma sahip ama yüksek ve şık bi motor...
Ayrıca forumda bu konu hakkında bi topic var diye hatırlıyorum...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
arkadaslar karsılastırdıgınız motor ybr 125! bız enduro olarak bır kıyas yapın dedık.sız alırım bır ybr dıyorsunuz.:D
-
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
@ozi2002 Bencede biizm bütcemiz düşük hemde oldukca düşük.. veya bütcemiz normal Devlette bi sorun var... kafam karıstı şimdi
Ayrıca o motor yerine 2. el bi Honda Xl 200 Almanız daha mantıklı.. 4500 ytl civarlarında
Süper motosunu bende begeniyorum ama dediğim gibi fiyat cok fazla...
-
myheart adlı üyeden alıntı
@ozi2002 Bencede biizm bütcemiz düşük hemde oldukca düşük.. veya bütcemiz normal Devlette bi sorun var... kafam karıstı şimdi
Süper motosunu bende begeniyorum ama dediğim gibi fiyat cok fazla...
Evet evet bizim bütçe sanırım normal ama canım devletim vergilendirme sayesinde belki seveceğimiz motosikletleri bile bizden soğutuyor.
-
12 Haziran 2007, 17:20
birdwings arkadaşıma katılıyorum forumda bende XT125 hakkında yeterli yorum göremedim.. Yokmu bilen kullanaaan
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
20 Haziran 2007, 18:39
bu motor cok pahalı olmasından dolayı pek fazla kullanıcı yok motorun...
-
20 Haziran 2007, 18:53
Evet myheart katılıyorum o yüzden bende gidip paşa paşa ramzey 200cc kros aldım. Bu japonların 2. elini bile almak zor bırak sıfırını.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
05 Temmuz 2010, 17:55
Sana bılgı fln yog)
-
05 Temmuz 2010, 18:02
Beldeyama diye bir firma yok epey bir süredir. Rüzgara karıştı.. Şimdi kim uğraşacak 10 sene depolarda yedek parça tutmaya.
-
05 Temmuz 2010, 18:04
Bu savaş abinin vukuatlı motoru değilmi yahu
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
05 Temmuz 2010, 18:11
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Bu savaş abinin vukuatlı motoru değilmi yahu
motorun kalitesi konusunda bir sorun yok
Yamaha'nın müşteriye bakış açısı kalitesiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler