Arkadaşlar aranızda artçısı genelde uzun yolda uyuyan varmı
Arkadaşlar aranızda artçısı genelde uzun yolda uyuyan varmı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Vaaaaaaaaar
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Ben otobüste ayakta bile uyuyorum valla, motor daha konforlu
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Yok yanlız değilsiniz,Benim hanım İzmirde ikamet ederken, Karşıyakadan Çeşmeye kadar ardımda uyurdu,arada bir seslenince ayılır,kaskın arasından ağzıma çekirdeksiz İzmir üzümü kakalardı
Eskişehire giderken otobanda kullanırken uyumuştuk artçımla Allahtan hafif bi dalgınlıktı
yok be genelde tek takılırım ama bazen uzun yolda sıcaktan benım uykum gelır artcı yı da genelde kısa mesafede aldıgım için daha uyuyana raslamadım
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
aman arkadaşlar dikkatli olun artcınızı uyarın uyutmayın uyandırın siz onun uyudunu farkına varmaz ani hareket edersiniz allah muhafaza düşürürsünüz
aman abi olsun yinede dikkatli olun diyorum
Önce ellerini benim montun kayışları ile sabitlemiş arkada da çanta idare etmiş.
Tabiki uyarıyorum bir daha yapma diye onun için çok sık mola vermek zorunda kalıyorum.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
evet benimde gözlerim kayıyor uzun yolda... biraz tehlikeli sanırım
ayıp ettin engin abim tek olurmusun hiç yazın bursa-çınarcık yapıyoruz kırmızı ısıkta durdum hanıma seslendim nasılsın yoruldunmu diye ses yok bi baktım ki benim hatun uyumuş bursaya varınca söledim hala kendi bile inanamıyor ne konforlu makinaymış bee su benim daelim özledim valla keske satmasaydım:(
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Yaaa cok garıp pekı arkada uyuyup kalırken dusme gıbı bı tehlıke olmuyor mu saga sola ????
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
5-6 yıl önce otomobilsiz günü sebebiyle düzenlediğimiz şehiriçi halk bisiklet turunda o zaman 5 yaşındaki oğlum (sol yanda kendileri bmx performansı sırasında görülmektedir) bisikletin arkasına monte edilmiş koltuğunda uyuya kalmıştı. Gazetelere filan çıktı kuzucuğun resimleri..
Bu sayılır mı?
Üç boyoz bir kola
Vallahi hanımla doğuma bile motorla gitmiştik doktor bey kızdı,delimisiniz siz yollarda rezil olacaksınız demişti
Uyumak ne kelime
Gene sizin artçınız uyuyomuş sorun yok arkadaş motorda bazen kullanırken ben uyuyorum ben ne yapıyım? bi gün bi yere pert......
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
yok artıkın valla dikkat ya..
Sonu iyi olmaz üzülmeyelim...
sen bi yüzünü yıka motorada ara ara durup bişiler yap
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)