benim motorda artçı çok rahatsız olduğu için uyumaya pek fırsatı kalmıyor.
benim motorda artçı çok rahatsız olduğu için uyumaya pek fırsatı kalmıyor.
Drift Religion
ben kendim bizzat uyuyorumm
yani cengiz kullanırkenn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hadi arkadakinin uyuması normal biryerden sonra çok konforlu geliyo ve dalabiliyorsunuz ama sürenler naslı uyuyor mükemmel bi duygu olsa gerek denemek lazım,gözünü bi açıyosun burdurdan istanbula gelmişsin
bursalı olup burdurda okuduğum için istanbul bursa izmir gibi yerler şuan cennet bana cennete gidiceğimizde meçhul sanırım engin
Enngin Bey,
Benim en büyük sorunum ve korkum da denizcieylemin arkada kestirmesi Bu yüzden bir emniyet kemeri mi yapmalı ne? Bakıyorum sırtıma yığılma hissi var, dürtüyorum uyanıp omzuma dokunuyor, o zaman sağa çekmeye gerek kalmıyor, eğer omzuma dokunup işaret vermez ise en yakın banzincide bir mola
Artçının uyuması çok tehlikelidir arkadaşlar, özellikle uzun yolda başımıza geliyor, aman dalgın olmayalı ve hemen uyandıralım
Poturdak
Birebir kendim uyudum.
Ama artçının uyuması çok tehlikeli..
Hem motorun dengesini bozabilir, hem de kendini yerde bulabilir.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
yok be dayı bi gün bizde gireriz bi bariyere refüje... ama cidden sizede oluyosa bu işte gerçekten bir sorun var arkadaşlar. diyorum ya otobüs şöförlüğü yapıyorum uyku namına bişey yok. bazen araba toplarken parça için türkiyeyi gezebiliyorum yine uyku yok ama motora binince gerçekten uyku bastırıyor ve sebebini kaska bağlıyorum ama ne kadar doğrudur bilmem. sürekli kapalı bir yerde nefes ala alamı oluyo acaba?
fikri olan?
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
ara sıra kask camının açılması yeterli bence tek marşla 500 600 km gitmeninde bi anlamı yok bi çeşmede durulabilir ,iki üç kültür fizik hareketi yapılabilr uyku açmanın bin tane yolu var hocam öle olduğunu düşünüyorum yani ben ama insanın motorda daha çok uykusu geldiğine katılıyorum
abiler benim artçım ayık gezmez
kızım motora bindimi(annesiyle benim aramda tabi)genelde uyur,hele mz varkan motora bindiğimiz gibi uyurdu ses herhalde nini görevi görüyordu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Benim uyuyan arkadaşım olmuştu... Aydın-İzmir Otobanı'nda arkamdan uzun süre ses gelmeyince düştü zanettim, yavaşlayıp baktım ki arkama, uyumuş patroniçe Dürttüm, uyandı
...Sergerdan...
ya bana enterasan geldi aslında bu başlık...
yani 2 yorum yaptım ama asıl içimdekini dökemedim..
Artçının uyumasının ne kadar tehlikeli olduğu gayet açık ortada!!
Hızla gidildiğini varsayarsak arkadaki de uyusa düşse sonuç ne olacak?
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ihtiyar abi güldürdün beni ya
ama bende uzun yol artçısı olsam uyurdum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
koralayilker
hocam bu mevsimde özellikle uzun yoldaysan zaten kasktan kaçan hava soğutuyo suratını bide açamıyosun ama yok kifaye etmiyo...
autonomous
hocam ben biraz sadistim o konuda araba olsun depo bitene kadar giderim motordada aynı.... bi tek otobüste o şans yok ondada olsa ondada affetmiycem ama mola mecburi... belkide ondandır....
tugcetugce
Tabiki tehlikeli hem kendi hemde kullanan için allah muhafaza dengeyi bozar şakası yok. En güzeli uzun yollarda artçı almıyacaksın... gerçi bundanda büyük b tehlike var. uyuyan artçıdan çok uyanık artçılarda tehlike yaratıyo.. Bi arkadaşım ışıkta ayağını yere koymaya kalkışınca devriliyoduk az kalsın yine virajın dışına yatmaya kalkmasından dolayı kaza riski.... en ideali motorları tek kişilik yapacaklar he
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
en ideali bilinçli olan motoru kullancak ve artçısı da öle olacak
Can benim değil...
Kendi canım olursa sağlam olurum arkadaçç
Olmayan da kendi bilir..
Artçı da çok önemli çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)