Motorda Lastık secimi (can guvenlıgım tehlıkede ) :P
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar
benımde su cın ısı olan motorlardan bır tane var .ASYA 150 T1
fakat aldıgım gunden berı sorunlu olan motor artık benı bezdırdı en sonunda pendıkdekı servısınde ıyı bı usta buldukda sorunları hallettı sagolsun
asıl sorun ve canın ne kdar kıymetlı oldugu burda basladı
normalde pendığe 15 20 dakkıka vardım ama gelırken tam bır senlık oldu benım ıcın sorun ise ıstanbulda yagan yagmur
ayagımda kundura ayakkabı (amele gıbı motorda ) ) altımda motor ama gel gelelım motorun lastıkler o kadar kotukı sıfır motor ama cınlı amcalar herhalde en adı lastıgı takmıslar alete frene basar basmaz kzagı bınıp motor altımdan kayıyor ayagımı yere koycam ayakkabı kayıyor kendımı o kadar kasmısımkı o gun eve geldıgmde omuzlarım kollarım agrıyordu ...
ısın kısası can guvenlıgımı saglamak adına motorun lastıklerını degıstırmem gerekıyor bılen yada bu tur scooter da lastıklerını degıstırıpde daha ıı sonuc alan arkadaslar varmı ?
bı akıl verın gozunuzu sevım
Reklamlar
-
bı akıl verın gozunuzu sevım
Banada verin Allah rızası için
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
kelin ilacı olsa başına sürer göztepe damla dunlop lastiklerinin bayiiliğini alacaktı ama hala tık yok anlaşılan...
bu arada başlık açmana gerek yoktu, mevzu aşağıdaki linkte devam etmeli...
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=3970#79881
unutmadan, bildiğim kadarıyla sirkecide satılan lastiklerin kaliteside bizimkiler gibiymiş. boşuna oralara gidipta aynı lastikten almayın
-
Süper Moderatör
Pirelli yada Metzeler ile değişin, tanesi 50-70 YTL civarıydı herhalde.
Durun link buliim...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Moderatör (forrap)
Siz gene istanbuldasınız İzmir de ben baya bi araştırdım pirelli falan almayı düşündüm ya yok yada çok pahalı hemde çook...Başka lastik buldum fiyatıda iyi ama markasını duymadım onunda bizimkinden faklı olacağı kesin değil...Bu arada sadece bizim motorlara has bi konu değil bu keeway arn vs. de de aynı marka var bi lastik bulursak baya bi faydalı olur onlarda bizler gibi kayıyor...
-
Süper Moderatör
Ortalama 40 Euro Pirelli yada Metzeler. Sağlıklı bir link bulamadım, bulursam koyarım...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar bende pirelli die duydum ama model nedir nerden bulunur? (her pirelli bayinde yokmus) vs. walla kısa girerken su işi halledelim en acil tarafından..
hadi eyong sen cözersin bu işi...
-
honda nın yeni modeli ile T1 ler aynı gibi duruyor, belki onun lastikleri bize olur. bizimkilerin ölçüsüne bakmadım açıkçası, zat larla aynımı acaba ? bilen varmı?
pirellinin sitesi: http://www.tr.pirelli.com/tr_TR/
ama motor lastiğinden bahsedilmemiş sanırım...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
lastik
bizim zat 150 ler ile asya t1 lerin lastik ebatları aynıdır.. bilginize..
-
bu hondanın olculerı
Lastikler Ön 110/90 - 12 64 L
Arka 130/70 - 12 62 L
buda asyaanınkı uyuyormu uymuyormu anlayamadım
Lastik Ön: 4,00 - 12
Lastik Arka: 4,00 - 12
-
metzeler bulabiliyorsanız aradaki 10-15 ytl ye acımayın alın motorsikletde en iyi lastik bence denemedim ama duyumlar o doğrultuda
bende arka lastiği değiştirmeyi planlıyorum 50 ytl demişler arkadaş sormuş bu ay değiştirmem lazım yağmurlardan önce
-
-
Süper Moderatör
nichtsx linkler için teşekkürler, dediğim gibi ortalama 40 Euro. Kış gelmeden almak lazım.
-
yuh abı bu fıyatlar cok ıı fıyatlar
asya motorda arka lastıgın fıyatı kı aynı lastık sadece 80 mılyon
-
NeverDie, bir örnekte ben vereyim; ufo dizlikler göztepe damlada 75 ylt. sirkecide 45ytl... buyur burdan yak !!!
-
150 t1 de yazan 400-12 64 j
lıstede hangısıne denk gelıyor bu
110/90 12 64 L tl gozume ılesen
-
Süper Moderatör (BBRR)
kanımca ilk olarak lastiği tanımak lazım
burda açıkça gösterilmiş birde şöyle bir metin buldum
6. Oluklu bir kuru zemin lastiği ile ıslak zemin lastiği arasında ne farklar vardır?
Her iki lastik; yapısı, sırt deseni karışımı ve sırt deseni açısından tamamen farklıdır. Her iki lastik de, uygulama alanlarının farklı olmaları nedeniyle ayrı ayrı tasarlanmıştır. Islak zemin lastiğinin sırt kauçuk oranı %30’u geçmelidir.
sırt ne demek derseniz diye işte lastik şeması
bu bilgiler ışığında en azından neye ihtiyacımız var o belli oluyor bildiğin bir şeyi aramak daha kolaydır [/img]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ben göztepede dunlop taktırdım bugün çok memnunum tavsiye olunur... 55 ytl teki
-
senın alet 125 t mı 150t1 mı
eger 150 t1 ıse tam olarak taktırdıgın lastık ebatlarını yazarsan sevınırm
kartal da dunlop satan bı yer buldum daha ucuz olcagından emınım
verılen sıte lınk lerındekı 1 yerı aradıgımda adamın tek ve sureklı tekrar ettıgı cumle ''' sız havaleyı yapın bız gondercez .... e elden alalım ... yok elden teslım etmıyoruz... oldu canım bende salaktım havaleyı edıcem lastık gelcekmı gelmıycekmı bellı degıl
-
göztepe damlada tas kask 60 milyon eminönünde 20 milyon
orda lastik 80 de olur 100'de herşey olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler