####Mucitler Kafayı Yemiş####
Reklamlar
-
ya nazar değdirenler yüksek ihtimalle yemek getiren motorcular, park yerinde gördüklerinde çok laf ediolarmış, yurt güvenlik görevlileri öyle söylüyorlar. aslında bi branda bulabilsem en temizi olacak ama yakınımdaki rastladıım tüm motorsiklet bayilerine sordum yok, hepsi bilmediğim ilçeleri telaffuz ediolar, istanbula yeni geldim bilmiorum hemen hemen hiç bi yeri
Reklamlar
-
evet haklısın. aslında nazarcılar bu karadeniz tarafında çok var. birde yeşil gözlüler derler çok nazarcı olur bilmem doğrumu..
burada ben artık dışarı bisiketlen bile çıkmaya korkar oldum. her halde motor ile çıksam iki güne kalsam tepetaklak olurum.
pranda desen oda biraz değişik kaçıyor neyse en iyisi bazı nazar duaları var. okuyup çıkacaksın yola başka çare yok
varsa deyin
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
dua pek bilmem, nazar boncuğu bi derece artık korur inşallah
-
yahu ne nazar boncuğu öyle şeymi olur.
öyle şeylere inanılırmı yahu.
efendimiz " nazar şirktir" buyuruyor.
bu islama sonradan konulan bir uydurmadır. yani bidattır.
bunlar bize pek islamın içinde olan şeyler gibi gelsede. bende bunları yeni öğrendim zaten. çok doğru bilipte yanlış olan şeyler var.
istersen suraya gir bak. www.sevde.de .sol altta hurafeler bölümü var .oradan ulaşabilirsin.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
teşekkürler, bi boş zmnimda göz atarım
-
şeyh hamsi konustu yine heuhehue
-
Admin
aslında bi branda bulabilsem en temizi
Murrat ile tema gec o sana yardımcı olacaktır
-
ok, özelden msj atarım, saol
-
XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
şeyh hamsi konustu yine heuhehue
ula ne alakası var. bak gelir şinci dişlerim seni ona göre.
-
Bence nazara karşı, fakirlere yardım etmeyi düşünebilirsiniz.
"Az sadaka çok belayı defeder" derler.
-
abi en iyisi o zaten. çünkü insanın Allah tealadan başka güvencesi kalmıyor. zateb sadaka vermeyenleri görüyoruz. cırlıyorlar sonunda. ama nafile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler