Arkadaşlar cumartesi günü AS150T1 aldım artık siz sağ ben selamet eyong sana 5 kere sabrın için teşekkür ediyorum
Arkadaşlar cumartesi günü AS150T1 aldım artık siz sağ ben selamet eyong sana 5 kere sabrın için teşekkür ediyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Güle güle (ve elbette dikkatli) kullan !
Size, motorunla mutluluklar!
Kazasız, belasız .. . . .
ooof... ben ne zaman alacağım bir tane...
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin.kaskını takmayı unutma yolda selam alamasıın yoksa"kask takmayana selam vermiyoruz"
güle güle kullan....
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
salihgureli, hayırlı olsun, kazasız belasız ağız tadıyla kullan inşallah bu arada laptop u ne yaptın? satabildinmi?
sonunda hallettın bu işi dostum.darısı başımıza.bende iki gun motoru park edeceğim yeri yaptım sonunda.ufacı yer 350 ytl ye mal oldu bana. gelecek ay başı motoru sokarım içersine.lap topu vardı sende. satmışsındır umarım..kazasız sürüşler ,hayırlı olsun motorun..
aha!!! bir mutlu son daha
hayirli olsun. güle güle kullan dostum.
ALLAH kazadan beladan korusun. amin...
müzminlerden kac kisi kaldik beyler?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
İyi günlerde kullan.Umarım ehliyetini almışsındır.
HIZLI MOTORCU VARDIR
YAŞLI MOTORCU VARDIR
HIZLI VE YAŞLI MOTORCU YOKTUR.
Allah kaza bela vermesin insallah iyi gunlerde kullan dostum.
Hayırlı olsun.Kazası belasız iyi günlerde kullan
Hayırlı uğurlu olsun... Gerçekten sevindim kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah darısı diğer almak isteyenlerin başına...Bu arada şu laptop olayını bende merak ettim sattın mı???
Güle güle kullan...Sen şimdi onu sile sile bitiremezsin...
Benim 1 ay oldu...Her kullandığımda silmekten birhal oluyorum.
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullan..
Topic i açmıç kaçmış , patronu geldi herhalde
Laptop sorusunu ben cevaplıyayım, laptop ve üstüne bir miktar para verip AS 150 T1'i aldı. (ayrıntıları kendisi yazar)
Buradan da bir daha söyleyeyim, Allah kaza bela vermez inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.
Dur daha yeni başladı, çekeceğim var benimeyong sana 5 kere sabrın için teşekkür ediyorum
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hayırlı olsun sonunda muradına erdin darısı Gürzan abinin başına
Allah kaza bela göstermesin
ERASER WİLL COME BACK
ulen aydin!!!
sagol kardesim benim.
bende makinalari satiyorum GG'de.
sezon sonuna yetisirim belki.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Evet insallah kazasız belasız ama dün ilk kazamı yaptım bile dizde sıyrıklarla ve bir cinayet teşebbüsüyle yırttık (amca yaşlıydı benden bulmasın dedim) atlattık ama olsun oda tecrube oldu daha dikkatliyim artık hepinize teşekkürederim arkadaşlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
salih hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
evet darısı Gültekin in başına diyelim
piagio dan vazgeçmen hayırlı olmuş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
darısı Gürzan abinin başınabende makinalari satiyorum GG'de.
sezon sonuna yetisirim belkiGurzan tam bi karar verse, ve bi ucundan başlasa inşallah. Ona da bi el atıcaz artık, biraz daha sabır. Kışın çok temiz 2. eller düşürürüz sana.evet darısı Gültekin in başına diyelim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)