çin malı arabalar türkiyede
Reklamlar
-
Reklamlar
-
%100 karşı olduğum bir durum neden kendimiz üretip satmıyoruz
-
-
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
benden uzak allaha yakın olsun
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
OkaNKoÇ adlı üyeden alıntı
%100 karşı olduğum bir durum
neden kendimiz üretip satmıyoruz
D C R adlı üyeden alıntı
Sevgili din kardeşlerim bu iş bu kadar basit bir iş değil. En basitinden bir örnek vermek gerekirse.. Çinde işçiler günlük 1 usdden çalışıyor. Maliyet düşüyor doğal olarak.
-
bu araçlar uluslararası euro ncap testlerinden geçemedi önden ve yandan çarpışma testlerinde hanelerine eksi puanlar yazıldı 2 yıldız bile alamayan bu araclar nasıl olurda tr pazarına girer bukadarmı ucuz can güvenliği bu aracı tr kapısından içeri sokanları şiddetle kınıyorum !!!!
-
-
-
Haberlerde ızledım abılerım ve ablalarım dıokı ;
Orta sınıf araclar 25-35 mılyar arası degısıo bunu duyunca çüşşşşşşş dedim
Düşük seviyedeki araclar ise 20-25 arası degişiyormuuş
Yanı bu kadar pahalı gelın sımdı MAİDİN CHANE ALIN .
-
Fulish adlı üyeden alıntı
Sevgili din kardeşlerim bu iş bu kadar basit bir iş değil. En basitinden bir örnek vermek gerekirse.. Çinde işçiler günlük 1 usdden çalışıyor. Maliyet düşüyor doğal olarak.
gelişmiş bir devlet her zaman üretim yapar önemli olan kalitedir çinliler bizden ucuz olacaktır ama bizimkide kaliteli olacaktır işin bu yönünden bak lütfen rakibini geçmek istiyorsan rakibinin taktiğini uygulamazsın...senin dediğine göre almanyada işçilik pahalı almanya ozamn bmw yi vs vs üretmemesi lazım değilmi ama
-
aykan adlı üyeden alıntı
bu araçlar uluslararası euro ncap testlerinden geçemedi önden ve yandan çarpışma testlerinde hanelerine eksi puanlar yazıldı 2 yıldız bile alamayan bu araclar nasıl olurda tr pazarına girer bukadarmı ucuz can güvenliği bu aracı tr kapısından içeri sokanları şiddetle kınıyorum !!!!
O testten geçemeyen o kadar araç girdiki ülkemize.... 50 milyarlık arabada bile yok....
Bence girsin.... Hayatı boyunca araba alamayan insanlar belki sebeplenir.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Szman! adlı üyeden alıntı
ne kadar acaba ?
Haberlerde gördümde o kadar ucuz degilmiş yaniii
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
O testten geçemeyen o kadar araç girdiki ülkemize.... 50 milyarlık arabada bile yok....
Bence girsin.... Hayatı boyunca araba alamayan insanlar belki sebeplenir.......
Sana kesinlikle katılıyorum alp_tunay abim.. Saygılar
-
Bu araçlarda kullandığım cin malı skutır gibi olacaksa aman allah muhafaza
Motorize Birlikler K.lığı......
-
aykan adlı üyeden alıntı
ya üstadlar şimdi böyle diyorsunuz ama türk arabaları diye ürettikleri çokmu sağlamdı sanki.
-
Turkiye'de daha pahali ama daha kaliteli bir marka yaratilabilir. Bu yonde gorus bildiren arkadaslara katiliyorum. 70 Milyonluk bir ulkede bir araba markasi yoksa, bir motosiklet markasi yoksa vah ki ne vah!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
belki sağlam değildi ancak bizimdi!!!!istesek okadar sağlam yaparızki ama bi şekilde olmuyor işte.
-
abal adlı üyeden alıntı
ya üstadlar şimdi böyle diyorsunuz ama türk arabaları diye ürettikleri çokmu sağlamdı sanki.
Belki sağlam araba üretemedik ama sırf bu yüzden ülkemize dandik arabamı ithal ettireceğiz alakası bile yok bu ülkeye giren malı incelememiz lazım... neden daha (fiyat/performans acısından) uygun olanı varken bunu ülkemize ithal ettirelim..?
-
biz en kötü zehir olan sigarayı bile dışarı veriyoruz sonra onlardan geri alıyoruz. tabi paket halinde. Olmayacak bişey değil ama demekki şartlar elvermiyor.
OkaNKoÇ adlı üyeden alıntı
Belki sağlam araba üretemedik ama sırf bu yüzden ülkemize dandik arabamı ithal ettireceğiz alakası bile yok bu ülkeye giren malı incelememiz lazım... neden daha (fiyat/performans acısından) uygun olanı varken bunu ülkemize ithal ettirelim..?
güzel kardeşim öyle diyorsunda işte, biz istesekte istemesekte giriyor piyasaya. varsa böyle yatırımcı ve üretici birisi yapsın sağlam bi tamamen türk arabası binelim. bizde ülkemizin malını kullanmak isteriz heralde..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)