[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
fransanin destegi olmasa renault felan hepsi hikaye...adamlar kendileri uretio herseyi...yani renaultla kiyaslanamaz...
imzaya gelince bir turk markasiydi tamam kabul ediyorum ve neden kapandi bilgin varmi??
cunku bizim jet fadil sen kalk baska bi arabanin parcalarini getir ve imza diye markayi koy sat...devletten araba imal ediyorum diye katki al...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
turk markasi uretilmesini devletimiz suan istemiyor arkadaslar :D
nezaman tesvik baslar sanayi elektrigi gazı bilmemnesi ucuzlar ozaman turkiyede uretim baslar.
devlet politikasıyla alakalı, cinde suan kominizm var
saglık egitim gibi hizmetler tamamen bedava
fabrikadaki isciler karın tıkluguna veya sanslı olanlar 1$a calisiyor.
tumdunyada en ucuz uretim orda. avrupa otomobilleri, tekstil markalari, elektronik markaları hepsi cinde uretiliyor bircok otomobil artık cin malı.
ben cin malı olmasında hicbir sakınca gormuyorum.
baska bir chery
lada amblemi dedigin chery nin amulet diye bir modeli sanırım.
ya dostum emeklememize hiç gerek yok istenilse önümüz açılsa yapamıyacağımız bişey yok bu milletimin beyni herşeye çalışıyo motorun şanzımanın kralını yaparız ama olmuyo neden olmuyo bilemiyorumiran bile kendi otomobilini üretiyo
DEVRİM bu otomobil markasını duymuşsunuzdur yanlış hatırlamıyorumdur umarım bu otomobil fabrikası neden yakıldı 100%türk yapımıydı neden engellendi bu sorunun cvbını hala bulamadım..
yuhh bee onudamı çalmışlar hahahaha
arkadaşlar bu çin malı arabanın web adresi http://www.chery.com.tr/
fiyatlara bak bunun içindeki ötv ve kdv korkunç....
kabus gibi.....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)