neden türk markası arabalr yok ,üretim neden türkler tarafında yapılamıyoır diyenlere şu türk marka ( zafer ) konusuna yazılan mesajları hatırlatmak istiyorumm,ne yazıkki kendi ırkdaşımıza destek az köstek çok arkadaşlar
neden türk markası arabalr yok ,üretim neden türkler tarafında yapılamıyoır diyenlere şu türk marka ( zafer ) konusuna yazılan mesajları hatırlatmak istiyorumm,ne yazıkki kendi ırkdaşımıza destek az köstek çok arkadaşlar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar kusura bakmayında bu adamlar dandik mandik yine bişeyler yapıyo biz ne yapıyoruz kendimize ait neyimiz var
Ekonomide şunu bilirim bir ülke dışa bağımlıysa o ülkenin ekonomisi yoktur ekonomisi olmayan ülkeninde üretimi yoktur... bence iş adamlarımız korkak yada devlet destek çıkmıyor
Çin'den geliyo çünkü yerli üretimden daha ucuz. Çin'de adamdan bol ne var. Adamlar kapı yayı yerine insan kullanıyolar.
Abi bende biliyorum ama diyorumki bunlar büyük bi maratonun küçük emeklemeleri olabilir,3-5 sene önce kimbilebilirdiki kenan sofuoğlu gibi bi dünya şampiyonumuz olacağını ,bu işler böyledir birileri cesaret eder ve kısmetinde varsa başarır,bu zafer tutarsa eğer bi gün bi bakarsınki motorunuda yada yürür aksamınıda kendi üretmeye başlarr,bide işin şu tarafı var bi kaç belli başlı marka hariç hangi marka motorunu kendi üretiyokii?
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Valla şahine biniyorsam bunada binerim bu kadar acık ve net
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Devletimiz sağolsun. Yabancılara her türlü kolaylık sağlanırken, yerliler sürekli engelleniyorlar. Amaç ne acaba..
bu araclari gecen sene istanbul otoshow da inceledim ozellikle
toyatanın jipinin replikasi olan chery nin jip modeline baktim konforu cok guzel hersey eksiksiz, kapıların ic kisimlarındaki cin alfabesinde yazılmıs etiketleri gormezseniz avrupa arabası zannedersiniz...
fakat youtube ta yayinlanan ncap carpisma testleri sonuclarini gordunuzmu bilmiyorum almak isteyenler mutlaka bakmalı.
ncap tarihinde daha kotu sonuclar elde edilmemis kabin de kullanılan celik malzeme kalitesiz oldugundan eziliyor...
memlekete ucuz otomobil gelmesi guzel birsey,
ulusal ekonomi acisindanda cok onemli, buaraclarda hava yastıgı abs vsvs olsada kabin eziliyor
yanlız nitrious arkadasimizin dedigi gibi sahine dogana renault9 a biniliyorsa bunada binilebilir cunku hala sokaklarda kullanılan buaraclarin guvenligi cheryden ustun degil.
eger memleketimizdeki %65vergiye ragmen
uygun fiyat olabilecekse zaten tutacaktır bircok kisinin kullanacagina eminim.
Ayrıca şu videoyu izleyince çok şaşırdım. Acaba bunun gibi ne arabalar kakaladılar bize..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)