motorunuzun KIYMETİNİ bilin!!
Reklamlar
-
sayın arkadaşlar 1 önce motorumu sattım hem ilerde değiştirmebahanesi ile hemde havalar iyice soğumuşken dedim sattım keşke satmasaydım
hemen hemen 2 yıldır toplu taşımaya binmiyordum aman Allahım (oh my god)
bu ne rezillik bu ne zaman kaybı bune para kaybı inanın hava soğuk moğuk ama motor binince kendimi daha sağlıklı hissediyormuşum sanki çelik gibi (tam korumalı) fakat İ.E.T.T de öyle değil gideceğin yere 15 dak gideceğine bu zaman 1saati bile geçiyor onu bırak içerideki dayanılmaz koku malum kış camlar kapalı bide ters koltuğu oturdummu tamam oluyo biri öksürür biri yellenir.. neler neler
aman arkadaşlar dikkat li ve korumalı olsuğunuz ve özellikle bu mevsimde artçısız olduğunuz sürece motor en kral ulaşım aracı bu rezil istanbulda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
İETT yani kapalı mekan bozar motorcuları alışamazsın
kolay gelsin
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
bende 1 senedir iettye binmiyordum dün bineyim dedim binmez olaydım sanki o kadar senedir motorumuz vardı Bir daha motordan başka bişeye binemeyiz sanırım
-
Fulish adlı üyeden alıntı
bende 1 senedir iettye binmiyordum dün bineyim dedim
binmez olaydım sanki o kadar senedir motorumuz vardı
Bir daha motordan başka bişeye binemeyiz sanırım
insallah baska seylere binmezsin artik abi
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
insallah baska seylere binmezsin artik abi
Herkesi kendinle karıştırma LÜTFÜ
-
bnde hergun motorla geziyorum gecenlerde motorla 10 dakika duren biyere otobusle gittim 45 suruyo o ayrı mesele sozde kapalı ve sıcak denilen o otobuste ben ustuttum 2 gun hasta gezdim motorda cok sukur daha hazta olmadım oyuzden bu sogukta nası biniyosun diyenlere ben motorda sizden daha sıcak gidiyorum diorum
true love..
Drift Religion
-
-
yerde buz olmasın yeter geçen hafta sadece 2 gün işe motorsuz gittim
allah insanlara yardım etsin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
iett ye laf yok ben bu sabrımı iett ye borçluyum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
bende bıktım artık otobüslerden şu 6. ay gelsede bi ehliyete kavuşsam motor var ama boş ehliyet olmayınca :(
-
bosuna dememişler ineklik etme taksi tut diye
-
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Bende iş yerime servisim olmasına rağmen motorla giderim fakat
kışın servisi kullanıyorum ve her bindiğimde şimdi motorum olsa diye
iç geçirmekten kendimi alamıyorum motorla 10 dak iş yerinde olurken
üstelikte büyük bir keyif ve neşeyle işe başlarken servisle 45 dak. iş yerimde
oluyorum ve yarı uykulu istemiye istemiye işe başlama da cabası
her zaman motorum hayatıma hareket ve eğlence katıyo işte bizi diğerlerinde ayıran en büyük farkta bu zaten.
-
işe servisle gidiyorum Gebze-Halıcıoğlu arası. Geçen servisi kaçırıdm 500T otobüslerini bilen bilir. ona binmektense dedim giyindim atladım motora mesai başlamadan işimin başındaydım. Benimde en sevmediğim toplu taşıma aracı otobüsler. Tren ve vapuru daha çok seviyorum ben. Ama hepsinden çok da motosikletimi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Şimdilik tek ulaşım aracı otobusler benim için motora binmiyorum ama ne dediğinizi cok iyi anliyorum. Bende ikitellite oturyor Kozyatağında çalışıyorum allah düşmanımın başına vermesin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Çok haklısın bende otobüse biniyorum bazen binem zorunda kalıyorum (İstanbulda mecbur biniyorum motor yok) Düzce de yol boş olduğu halde mazot yakmamak içiçn adamlar tin tin tin gidiyor inanın max 8 km yol bazen 40 dk gıttıgı oluyor bunalıma gırıyorum otobuste sıkıntı basıyor.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Motoru tek geçerim her koşulda her şartta hele hele istanbul gibi yerde banko derim allah yardımcınız olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Ben hergun okula giderken toplu tasima kullanmak zorunda kaliyorum. Grip oldugumda sebebi %80 toplu tasima oluyor. Biris hapsurur birisi oksurur...
Siz siz olun kısa mesafelerde yurumeye calisin. Yurumenin faydalarini ve toplu tasimanın zararlarını biliyoruz malum =) Otobuse bindigimde bile birkac durak oncesinde inip yuruyorum. Motor isini hallettigimde de haftasonları belgratda yuruyus planlarım var. Artık MT tayfası da belki eşlik eder =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
araç beklerken motordakinden daha çok üşüyeceğinize emin olun.arabaya binseniz yolun sıkışıklığı ayrı bir stres,motorla aralardan akmayada alışmışızki.
Allah yardım etsin motorsuzlara
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Üşüsemde donsamda yinede motorum o ayrı bir zevk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler