Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorunuzun KIYMETİNİ bilin!!

REKLAM ALANI
    cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    iett ?dolmuş ?.. yok abi ben arabamla bile bu trafiğe girmekten nefret ediyorum motosikletten daha iyisi yok bana görede , bu havada biraz serin oluyor ama o da normal artık 120 den sonra rüzgan iyi çarpıyo biraz sakin ve dikkatli kullanırsanız çook ta keyifli gidemeyen araçların sürücülerindeki imrenen kıskanç bakışları izlemek
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    İstanbul gene 8-9 derece hava sıcaklığına sahip.

Biz buralarda 0'ın altında derecelerde motora biniyoruz o kalabalığa girmeyelim diye.

Akdeniz'de,Ege'de olsam hiç üstünden inmem herhalde

Otobüs tam bir rezillik ama metro var Allah'tan (gerçi akraba olunacak kalabalık ve 3-5 densizin konuşmaları,gülüşmeleri,bağrışmaları insanı deli ediyor!)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın arkadaşlar 1 önce motorumu sattım hem ilerde değiştirmebahanesi ile hemde havalar iyice soğumuşken dedim sattım keşke satmasaydım
    hemen hemen 2 yıldır toplu taşımaya binmiyordum aman Allahım (oh my god)
    bu ne rezillik bu ne zaman kaybı bune para kaybı inanın hava soğuk moğuk ama motor binince kendimi daha sağlıklı hissediyormuşum sanki çelik gibi (tam korumalı) fakat İ.E.T.T de öyle değil gideceğin yere 15 dak gideceğine bu zaman 1saati bile geçiyor onu bırak içerideki dayanılmaz koku malum kış camlar kapalı bide ters koltuğu oturdummu tamam oluyo biri öksürür biri yellenir.. neler neler
    aman arkadaşlar dikkat li ve korumalı olsuğunuz ve özellikle bu mevsimde artçısız olduğunuz sürece motor en kral ulaşım aracı bu rezil istanbulda
    sen ne yaptın yac90 satılrmı be dostum bende var yıllardır biniyorum ama benimki japan tek bir kere sorun çıkartmadı yüzyılın en sağlam motoru seçildi bu alet keşke haberim olsaydı alırdım kredi mredi alan arkadaş çok ama çok şanslı..böle sorunsuz motor şu an dünya bantlarından çıkmıyor!!!!benim cbf şu an serviste ikinci kritik ameliyatını geçiriyor heryerinden yağ akıtıyor motor 2 defa açıldı ama c90 hala gidicem diyor 1 sorun çıksın ya ....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler