Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Acil sym hd 200 lazım!!!!

REKLAM ALANI
    coo007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    Arkadaşlar dün bir motorcuda gördüm dayanamadım sordum 200cc su soğutmalı br motrmu8ş bu hd 200 hemde taiwan malı yani tam bana göre güçü ve büyük bir motor eğer uygun fiyata veren olursa bu motou almayı düşünüyorum cvplarınızı bekliyorum şimdiden tsk.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı coo007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün bir motorcuda gördüm dayanamadım sordum 200cc su soğutmalı br motrmu8ş bu hd 200 hemde taiwan malı yani tam bana göre güçü ve büyük bir motor eğer uygun fiyata veren olursa bu motou almayı düşünmüyorum alıcam çünkü cvplarınızı bekliyorum şimdiden tsk.........
    sym nin joyride 200 var bir tanede fakat yanlışım varsa düzeltin 170 cc,hd200 de aynı olmasın
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Korlasda sanırsam kampanyası var sıfırı 4.500 lira, ama ikinci el hesaplı bisey insl bulabilirsin.

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    evet 170 küsür bunların cc si ama adam bana 200 cc dedi ayıp yani cogu motorda 150 cc yazar mesela 149 dur tamam ona bişe demem ama 200 170 arasında cok fark var bana göre yardımcı olursanız sevinirim ben motoru bir defa alıp yıllarca kullanmak isitiyorum ve 3 aydır araştırıyorum biri bişe diyor kafam karışıyor cok parada vermek istemiyorum 2. eller benim için daha cazip ama sıfırıda aynı fiyata ise 2. el almakta olmaz demi yani ardkaşlar ilk motorum olacak çünkü.tecrubem sıfır sadece kullanmayı biliyorum oda cok iyi değil acemiyim yani şimdiden tsk

Motosikleti
    Honda spacy 2001
    Slm coo007 Ben sym kullanıcısı olarak,vermiş olduğun kararı çok doğru buluyorum.Ben'de SYM GTS 250 var çok memnunum imkanım olsa hd 200'ü ikinci motor olarak alabirim.Kalitesi konforu ve sürüş rahatlığı mükemmel.İnşallah gönlüne göre HD 200 bulursun.

Motosikleti
    Comet
    evet 170 küsür bunların cc si ama adam bana 200 cc dedi ayıp yani cogu motorda 150 cc yazar mesela 149 dur tamam ona bişe demem ama 200 170 arasında cok fark var bana göre yardımcı olursanız sevinirim ben motoru bir defa alıp yıllarca kullanmak isitiyorum ve 3 aydır araştırıyorum biri bişe diyor kafam karışıyor cok parada vermek istemiyorum 2. eller benim için daha cazip ama sıfırıda aynı fiyata ise 2. el almakta olmaz demi yani ardkaşlar ilk motorum olacak çünkü.tecrubem sıfır sadece kullanmayı biliyorum oda cok iyi değil acemiyim yani şimdiden tsk
    satıcının size hd200 ün model ismi olduğunu belirtmesi lazım,

ama bu sym kötü maldır anlamına gelmez arkasında suzuki gibi dev bir firma var.

kullananlardanda kötü laflar duymadım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    as t1
    sym hakkaten çok iyibir motor ben t1 i aldıktan sonra çıktı piyasaya bunlar keşke biraz daha bekleseymişim sym alırdım konfuru ve yola gidişi mükemmel bir motor işşallah gönlüne göre sym hd 200 bulursun
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    inşaallah bulurum ama fiyat cok yüksek değil aslına keşke kredi kartına değilde elden taksitle motor satan biri olsada alsam yaw acaba varmıdır öle elden taksitle yada senetle motor satan birileri......

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    büyük lastikleri sayesinde yol tutuşu çok iyi bir motor...
    onun haricinde 170cc 15,5hp diye biliyorum. şehiriçi trafiğinde madur etmeyecek bir motor ;)
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    Comet
    Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük lastikleri sayesinde yol tutuşu çok iyi bir motor...
    onun haricinde 170cc 15,5hp diye biliyorum. şehiriçi trafiğinde madur etmeyecek bir motor ;)
    + iş yerimde bir öğretmen arkadaşta var arasıra inceliyorum işçilik ve grenaj kalitesi çok iyi duruyor

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    Eveeeeeeet arkadaşlar çok teşekkür ederim ben bu motoru alacam galiba hakkaten güzel motormuş yaw bakalım fiyatta anlaşırsak aldım demektir bıgun birdaha konuşacağım size bildiririm ee birde ucuz ama kullanışlı ve sağlam bir kask arıyorum birde çanta motorun arkasın yani tavsiye edeceğiniz bir marka varsa yazın yanlız kask yarım olacak yani şehir içinde tam kask pek iyi olmaz heralde...........

inşaallah bende yakın zaman da motorumun resmini koyarım.........

Motosikleti
    Comet
    Eveeeeeeet arkadaşlar çok teşekkür ederim ben bu motoru alacam galiba hakkaten güzel motormuş yaw bakalım fiyatta anlaşırsak aldım demektir bıgun birdaha konuşacağım size bildiririm ee birde ucuz ama kullanışlı ve sağlam bir kask arıyorum birde çanta motorun arkasın yani tavsiye edeceğiniz bir marka varsa yazın yanlız kask yarım olacak yani şehir içinde tam kask pek iyi olmaz heralde...........

inşaallah bende yakın zaman da motorumun resmini koyarım.........
    kaskta ucuza kaçma ,gerekirse çantayı alma ama kaskını kaliteli al

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    ewet doğru diyorsun yaw cok pahalıdan kastım 300 400 700 ytl olan marka kasklardan alamam cok pahalı saglam olsun pahalı olmasın anlatabıldımmı??? beklıyorum

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    lazer vertigo al o zaman fiyatıda uygun kalitaside güzel 225 ytl ye almıştık honda özenden daha ucuzuna mümkünse bakma bile çünkü 150 ytl ye max diye bir kask aldıydım ilk motora başlarken hem rüzgar geçiriyor, hemde sağı solu çabuk dağıldı, eskidi tavsiye etmiyorum (1 yıl içerisinde )
    SUZUKİ BURMAN UH 200

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    SYM markası konusunda hiç düşünmeden alınacak bir marka. modeli ne olursa olsun süper..
    Kask konusunda ben zeus kullanıyorum acaip memnunum fiyatları da uygun..
    Arka çanta konusunda valla ben 65 YTL ye aldım 1 hafta sonra carrefourun içinde başka bir şey için bakınırken aynı çantayı 35 ytl ye gördüm.. kafayı çizdim
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Motosikleti
    Comet
    ewet doğru diyorsun yaw cok pahalıdan kastım 300 400 700 ytl olan marka kasklardan alamam cok pahalı saglam olsun pahalı olmasın anlatabıldımmı??? beklıyorum
    sana tavsiyem

airoh sv55 274 ytl

cox trips 260 küsür ytl

her ikiside güneş vizörlü flip up yani çene açılır cinsdir.

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    oooooooof of yaw sizin bildiğiniz elden taksitle yani senetle motor satan bir motorcu yokmu yaw yoksa ben alamayacam a2 ehliyeti aldım motor yoq nooooolurrr yardımcı olun arkadaşlar bekliyorumm
    Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Kask konusunda ben katılıyorum bende Honda Özen den daha 4-5 gün once aldım bu kaskı tavsıye ederım.Lazer Vertigo Stroke

Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    arkadaşlar heniz motor alamadım kask pek işime yaramaz motor olmadan!!!!!!!!!!!
    Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    O zaman all aldıgın zaman oku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)