Arkadaşlar gtr250 model hyosungumu nerden kasko yaptırabilirim?fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı?tarlabaşında oturuyorum her ay 60 ytl otoparka vermektense evimin önüne koyup kitleyip kaso yaptırmak daha mantıklı geliyor..
Arkadaşlar gtr250 model hyosungumu nerden kasko yaptırabilirim?fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı?tarlabaşında oturuyorum her ay 60 ytl otoparka vermektense evimin önüne koyup kitleyip kaso yaptırmak daha mantıklı geliyor..
Motorize Birlikler K.lığı......
2000-3000lira kasko parası dahamı ii yani
true love..
Drift Religion
2000,3000, lira tutmaz kasko parası daha önce den bu konu hakkında topik açılmıştı konu dışı yada faydalı bilgilere bi göz at , ben bulursam link atarım .
işte buldumm http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kasko-16.html biraz bi göz at işine yarar umarım.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
hocam 2 hafta önce isviçre sigortadan fiyat aldım.2007 model er6-f 650cc
fiyat 3600ytl.inanmayan arayıp sorabilir.
Drift Religion
HFC ye gir istersen, orda kaskolarla ilgili topicler var.. Gt250r içinde kasko yapan sigorta şirketlerini öğrenebilirsin..
Bu arada bi arkadaşım gt250r'a 150 milyona sadece çalınmaya karşı kasko yaptırmıştı.. Sadece çalınmaya karşın bi kasko yaptırırsan daha ucuz olur kanımca.. 150 ytl hiç bişiy otopark parasının yanında.. Ama yüzde kaçını ödüyor onu bilmiyorum, araştırman şart..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
Koç Alianz da 600 ytl gibi bir fiyat olması lazım (2008 zamlanmış olabilir) ful hemde. Sadece depremde % 20 muhafiyet vardı sanırım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben kendi motorumu çalınmaya karşı kaskolaım ayrıca poliçemde egzostlarım ve aksesuarlarda içinde gözüküyor sadece 150 ytl .. yardımcı olurum .. full kasko çok pahallı
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlar bugün koç allianz ı aradım.Durumu anlattım fakat bana şöyle sapıkca bir cevap geldi..250 cc ve altı mtorlar için çalınma durumunda aracınız kilitli ve kapalı otoparkta değilse kasko karşılamıyor dedim ve zaten benim amacım buydu bundan kasko istiyordum dedim...650 ytl bir fiyat çıkardılar ayrıca.Her Şirket böylemi yapıyor acaba.Sonucta kapalı parkım olsa neden böle bişey yapıyımki.Ayrıca açıkta olsa kitleyip üstünü örtmeden bırakmamki zaten motorumu
Motorize Birlikler K.lığı......
ama kasgo bı tek otopark degıl bılader... kaza yaptıgında Allah Korusun işe yarar
Kendi otoparkından motorunu çaldıran çok tanıdığım oldu benim.. Yani otoparklarda çalınma için önlem teşkil etsede çare deil.. Kaskoda kilit şartı istiyo haklı olarak.. Kasko var diye sokağa bırakırsan çalınması için davetiye göndermiş olursun çünkü bu şart olmazsa ..
Türkiye'de sigorta genel şartları nedeniyle hiçbir şirket 250cc ve altındaki motorlara dışarıda çalınmaya karşı bir güvence veremiyor. Yani Koç'dan aldığınız bilgi doğru. Başka şirketlere sorduğunuzda da aynı yanıtı alacaksınız . Verilen teklif uygun gözüküyor yine de yarın başka teklifler alıp daha uygunu olursa yazarım.
Bu arada kasko poliçenizi sadece çalınma için yaptırmak bana çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta gün içerisinde trafikteyiz.Bir kaza durumunda neredeyse motorun gerçek değerine yakın hasarlar meydana gelebiliyor. Yine de takdir sizin.
Umarım yaptıracağınız poliçeye hiçbir zaman ihtiyaç duymazsınız...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)