Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kasko hakkında yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    600cc
    Alıntı shadowofspirit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün koç allianz ı aradım.Durumu anlattım fakat bana şöyle sapıkca bir cevap geldi..250 cc ve altı mtorlar için çalınma durumunda aracınız kilitli ve kapalı otoparkta değilse kasko karşılamıyor dedim ve zaten benim amacım buydu bundan kasko istiyordum dedim...650 ytl bir fiyat çıkardılar ayrıca.Her Şirket böylemi yapıyor acaba.Sonucta kapalı parkım olsa neden böle bişey yapıyımki.Ayrıca açıkta olsa kitleyip üstünü örtmeden bırakmamki zaten motorumu
    bu acenta kafasina gore konusmus. biz HFC'de adam toplayip topluca kasko yaptirmaya gittik.

motorum seninle ayni ve yaklasik 4 ay onceki fiyatlari soyliyeyim: sadece calinmaya karsi kasko: 120 ytl. full kasko: 650 ytl.

o "ufak motorlara kasko yapmiyoruz" girgiri sadece 130kg alti aletler icin gecerli. 155 kg'luk 250R icin degil. baska bir acente dene mutlaka yaptirirsin.
    [COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 507rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu acenta kafasina gore konusmus. biz HFC'de adam toplayip topluca kasko yaptirmaya gittik.

motorum seninle ayni ve yaklasik 4 ay onceki fiyatlari soyliyeyim: sadece calinmaya karsi kasko: 120 ytl. full kasko: 650 ytl.

o "ufak motorlara kasko yapmiyoruz" girgiri sadece 130kg alti aletler icin gecerli. 155 kg'luk 250R icin degil. baska bir acente dene mutlaka yaptirirsin.

Arkadaşım Türkiyede hiçbir sigorta şirketi 250 cc ( ruhsatta yazan baz alınır ) altındaki motorlara dışarda çalınma teminatı vermez .Bu sigorta genel şartları ile belirlenmiştir. Bu teminattan yararlanmak için kapalı garaj ve kilit şartı mutlaka aranır. Ayrıca sigorta yapılırken araçların kiloları değil cc leri baz alınır. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Uff arkadaşlar valla cok güzel olacaktı yere kalın bir dubel çakacak arka tekerden kitleyecek üstünüde örtecektim:( ne yani her ay kasko yapmak gibi 60 liramı vereyim..:( butarafta tanıdığı olan varsa yardım etsin lütfen beyoğlu emniyet in orda oturuyorum.Park yeri olarakta sadece 1 ay kasınpaşaspor un park yerini kullandım....Heeelp :(
    Motorize Birlikler K.lığı......

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)