geçmiş olsun baya uğraştırmış seni melet.
motosikleti her temizlediğimde 2 haftada bir felan wd40 ile gaz teli debriyaj teli vs.yağlıyorum ve işe yarıyor sende bir wd 40 al ve arada yağlarsan iyi olur.
geçmiş olsun baya uğraştırmış seni melet.
motosikleti her temizlediğimde 2 haftada bir felan wd40 ile gaz teli debriyaj teli vs.yağlıyorum ve işe yarıyor sende bir wd 40 al ve arada yağlarsan iyi olur.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Ankaraaaaa,Hayatımın en iğrenç iki senesi geçti orda,hergün otobüsün hava tüpü donar bütün fiirenler kitlenirdi ,sonra işin yoksa kompresöre ispirto içir off offf ,geçmiş olsun dostum ama alışmalısın artıkkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
geçmiş olsun daha kötüsü olabilirdi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Sağolsun arkadaşlar,abilerim... Tedbirli olmakta,bazı şeylere temkinli yaklaşmakta her zaman fayda var.
Allah hepimizi korusun kötü şeylerden
Agility'nin pek suçu yok aslında. (olsa olsa yapını suyunu,bakımını eksik etmişizdir)
Motoru koyacak bir depo var hergün girip çıkarması zor olur oradan.
Arada sırada biniyorum diye binanın garajıda duruyor motor,kapısı otomatik ve yanlızca kumanda ile açılıyor (güvenli yani)
Ankara'nın ayazına maruz kalıyor mecburen.
Bugün durduğu yerden farklı bir yere aldım. Çok hafif güneş açmıştı.Isıtmaz falan dedim ama 1 saat sonra baktığımda gaz kolu da açılmış,fren kolu da...
Hava soğukluğundan kaynaklanan bir durum muhtemelen(ve çoğu motorda muhtemelen bu tarz şeyler görülür muhtemelen Ankara gibi bir yerde)
Motorum inanın marşa bir kere basmamda alıyor. Çalışmasında en ufak bir sıkıntı yok. Sadece arka fren ve gaz kolu donuyor.(ona da el atmak lazım)
O tarz bir yağlayıcı var bendede(hatta daha fazla gres ihtiva ediyor)
Vaktim olduğunda bir el atacağım motora
İso kardeşim Adana'ya alışmış isen Ankara zordur tabi
Bu zamana kadar-çok şükür- tık demeyem arabalara binince motor işi biraz uğraştırdı haliyle
Alışmaktan başka çaremiz yok hakkaten
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)