HONDA Güvenli Sürüş 1 Eğitimi
-
bende o eğitime katıldım.pistin küçük olması dışında herşey mükemmeldi.kurs sonunda cbf 500 ve cbf 1000 abs kullanmamıza izin verdiler.tabi ki burda amaç bu makinalara özendirmek değil aksine uzak tutmak.hocalar böyle diyor.ne kadar hızlı olduğunu görün ve bunlardan uzak durun demek için kullanmanıza izin veriyorlar.gerçektende cbf1000 kullanmam iyi oldu.cbf 500 hadi neyse de 1000 resmen uçuyormuş gibi geldi bana.gerçi haddimi biliyordum ama makinayı kullanınca bilincimi pekiştirdim.bir de platonik aşkımı(valkyrie rune) orda görünce dünyalar benim olmuştu.özellikle yeni başlayan herkese şiddetle tavsiye ederim..
cahil doluymuş burası bee..
Reklamlar
-
gaffar : bende honda 1 eğitimi aldım hatta sertifikam duruyo ama çok memnun kaldım .eğitim şart!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu paylaşım için tşkler
-
ankarada olmuyor mu bu eğtimler ?
-
Yau konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama idare ediverin artık... Ben hayatımda bisiklet dahi kullanmadım, otomatik scooter düşünüyorum. Bu Honda'nın GSE-1'e katılsam bana faydası olur mu? Allah'ım nasıl öğrenecem ben bu motor işini aağğğğrrrh
-
Sıfırdan başlayan için zaten ideal. Eşten dosttan yalan yanlış öğrenmek yerine (genellikle durum bu), doğru tekniği öğrenmek lazım.
-
-
teorik eğitim aldım diyip büyük cc motorla yollara düşmeyin teorik bilgiyi sindirmek zaman ister
-
Bir de Yamaha'nın tek günlük eğitimi varmış Kilyos'ta 150 TL, acaba ona mı gitsem...
Hiç bilmeyen birine de öğretebilirler herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler