arkadaslar armode marka mont kullanıyorum fakat bır problemım var montumun reflektör çizgili bölgeleri özelligini kaybetmiş durumda ne yapabilirim?
nerde bu mıllet yaw????????????
arkadaslar armode marka mont kullanıyorum fakat bır problemım var montumun reflektör çizgili bölgeleri özelligini kaybetmiş durumda ne yapabilirim?
nerde bu mıllet yaw????????????
carpe diem
Ya aslında bu gayet basit.İşçi kıyafetleri satan yerlerde reflektörlü yelekler var onlardan edinebilirsiz...Yeşil renkli her bir tarafı rekfekte kaplı yelekler var...
AKIN FİDAN
onları bılıyorum fakat benım montun kendı reflektor ozellıgı vardı onları gerı kazanmanın yolu varmı montun ustune yelek gıymeyı sevmıyorum
carpe diem
Aslında net bir fikrim yok, ama bir şekilde fosforla boyamalısın diye aklımdan geçiyor.
Hoş fosfor nerden bulunur onuda bilmiyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
En kotü ihtimalle bu yelekten alıp reflektörlerini kesip&söküp montunuza monte edersiniz olmazmı?[/QUOTE]
bak bu ii fikir aklıma yattı ama cok sacma 1 konu var 190 ytl verdıgımız montun reflektorlerının gıtmesı
carpe diem
önceki konularda yazılmıştı kumaş reflektörler var onlardan alıp montuna yapıştırabilirsin.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
bende tam onu diyecektim... yapıştıralabilir reflektörler var...
İçinde herhangi faydalı bir bilgi içermeyen başlıklar faydalı bilgiler bölümüne açılamaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
slm,birader topiklerden öğrendiğimiaktarayım,
işçkıyafetisatılan yerlerden reflektörüalıyorsun ve onu monta yapışası için araya konana elyaf gibimalzemeyide ediniyorsun,ütüylemontuna yapıştırıyorsun,dikişolmadığından su geçirmezlik bozulmuyor, eliniz yatkın değilse yapacak biriyoksa terziye yaptırn.
Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir...
kolay bı ıse benzıo herkes yapabılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)