Custom Dragstar 650'yi Classic'e çevirme...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende merak ettim bi bilgisi olan yokmu ?
-
Boyle guzelmis :D neden degistiriyorsun :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
Benim merak ettiğim bir konu var, Custom bir dragstar ı classic versiyona çevirsek kaça patlar ?
Yapılacak işlemler
1- Uzun çamurluk , yeni-130 luk ön lastik , lastiğe uygun yeni jant
2- Uzun kuyruk ama bu işlem yapılabilirmi sizce
yapılabilirse ne kadar tutar?
bilgisi olanlar paylaşabilirse memnun olurum.
Fotolar ,
Custom;
Classic;
Merhaba,
Anladığım kadarıyla Bu sitede genelde racing türü hakkında bilgi ve bilgisi olan insanlar çoğunlukta daha önce bende yamaha xv535 ile ilgili bir soru sormuştum ve bir kişi cevap verdi oda 2 kez başlık açtığım konusunda uyarmak amacı ile)
Sana kolay gelsin
[B][COLOR="Black"]"ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA, BELKİ DE SAHİP OLDUKLARI TEK ŞEY O'DUR. "
"DÜNYA BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR!"[B][/B][/COLOR][/B][COLOR="Black"][/COLOR]
-
wind_talker adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Anladığım kadarıyla Bu sitede genelde racing türü hakkında bilgi ve bilgisi olan insanlar çoğunlukta daha önce bende yamaha xv535 ile ilgili bir soru sormuştum ve bir kişi cevap verdi oda 2 kez başlık açtığım konusunda uyarmak amacı ile
)
Sana kolay gelsin
sağol abi , evet galiba pek fazla cruiser ile ilgilenen yok , iyi dileklerin için tşk ler
kendine iyi bak
-
yamaha resmi sitesinde istediklerini bulabilirsin .. yada ebay dan bakabilirsin . olmadı TT Custom sana yardımcı olacaktır ..kişi ye özel motosiklet yapıyorlar
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
bence custom modeli daha zarif ve güzel ne yapacaksınki ellili yılların çamurluk modelini
-
slm arkadaşım motor un orjinalin den başkası yalan ben ce aksesuar tamam da gerisi boş kusura bakma bence iyi günler dilerim
-
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
Benim merak ettiğim bir konu var, Custom bir dragstar ı classic versiyona çevirsek kaça patlar ?
Bence classic versiyonunu beğeniyorsan sat elindeki customu sonrada classic olanı al. çünkü diğer şekilde yapacağın masraf aradaki farktan daha çok olacaktır.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)