işte sorun burada sevgili İzmirli hemşocum...ne istediğinizi bilmiyorsunuz...ne almak istediğinizi düşünmüyorsunuz...ama CBR 125 fanından geçilmiyor nedense ortalık...bak kimseyi küçümsemem ..asla yapmam bunu...ama cbr 125 sahaplarının veya heveslilerinin çoğu 15-24 yaş gurub...herşey heves...bende Honda cbf sahabıyım...niye kendi kullandımğım markaya pok atayım...bu kadarmı salağım...ama bu model berbat...siz gencleri kandırıyorlar...
sizinji heves...bu bir racıng değil...bak Aprılıa RS125 e istersen 20 milyar bayıl...bana komaz...nedne hatları düzgün...2 zamanlı ama performansını görmelisin..160-170 lere çıkıyor makina şaşarsıon...işte çakma SS bunlara denir...cbr e DOCTOR veya MOVISTAR yazıp egsozu deldirip ortalıkta gezen cıbırcılara fema uyuz oluyorum...abi altınızdaki bir 125 diyorum...ona 125 gibi binin...kaptırıyolar kendilerini coşku yapıyorlar...paran çoksa yine banane...al kardeşim...gez pin doya doya...
ama 3000 lirayı 1 yılda biriktirip...sağa sola borçlanarak noter masrafıyla üstüne alıp ilk motorunu alan kişilerede üzülürüm...yav madalyonunda arka yüzü var...bu parçalarıda düşünmek lazım...lanet memleketde öküzün biri geliyor duruan motoru düşürüyor...öle şerefsizler var...seleyi falçatayla doğruyo bebeler...sırf gıcıklık olsun diye...sırf motor cillop diye kıskanıyorlar pezevenkler...bu memlekette bu paraları millet nasıl kazanıyor ben bilirim...
bu kazığı göz göre göre yemesin kimseler...0 ı kazık...parçalar kazık...2.el alırsın yırtarsın ama alacağın 2.el garanti kapsamında değilse kasko yapacakda paran yoksa vay haline...acırım...üzülürüm...para kolay kazanılmaz...baba parasıyla alanada üzülürüm...yav aynı baba evlat kaza yaptığında evladın sağsalim kurtulduğundamı sevinsin yoksa bu fiyatlarla motorumu tekrar tamir ettirsin...
ya sen babana bu rakamları nasıl anlatcan...veya olur ya bi durum olduğunda ne halt edicek motör sahabı...bu maliyetin altından kalkamayıp ölü eşşek fiyatına satan çok kişi bilirim...kurtulmak için...
ah bu görünüm takıntımız yokmu...yakıyor bizi...sağlıklı kararlar alamama sebeblerimizden biri ŞEKİLCİLİĞİMİZ...
selamlar...