[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
bu arada ÖN JANT 880 YTL aklınızda bulunsun
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Kıldikenim sende bi icraat göremedik 2.5 yıldır ona yanarım...hep bişiler alma hayalleri kuruyosun...elde var sıfır...
hişş alouu...benim topiğimde kendi aranızda kaynaşmayın len...tükanın önünü kapıyonuz...patron benim bu topikte...
harbi 2.el yedek par.a internetde bir site kurulsa demekki çok kazanılır...aracılık yapsan komisyon alsan yine pere gelir...yeterki iyi organize ol tanın dimi...
zaten alışveriş sitelerinin çoğunda 2 masa 2 bilgisayar var...onlarda bizim gibi sipariş veriyorlar valla...geçen Okmeydanında PERPA ya gittim...baktım DEVEYÜKÜ COM un yeri...döt gader dükkan...2 dene kız işi götürüyorlar...
weblebi.comda zaten Fulyada 300 metrekare dükkanda...kapıdan mal verin alayım dedim vermediler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
valla arkadaşlar cbr125 i olupta kaza yapana yada moturun bi yerinde arıza olan arkadaşlarımıza allah yardım etsin
2. bişey galiba sattıkları parçalar altın kaplamayoksa bu kadar pahalı olurmu
bi arkadaş sormuştu ön jantı bende gidip sormuştum. arka jantıda merak ettim ama sormaya korktum.
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
ulen KT125 aldık, kullandık sattık,
ybr 125 aldık, hala kullanıyoruz,
zongi 200 aldık, hala kullanıyoruz.
Çok şükür rabbime... daha ne olsun?
sen naptın?
bir innovan vardı, motorun üzerinde koşuyordun, sele kayboluyordu arada, ayaklarını toparlayamıyordun,
bi italyan scooter aldın, ertesi gün koşa koşa gidip geri verdin ağlayarak, yalvararak,
bir de gittin, hilkat garibesi külüstürü aldın, toton kalktı
canlıyı bulunca, f650FB ile V-Strom arasında tercih yapacaz kısmet olursa.
şimdilik tüm alışverişler kızağa çekildi.
var mı sana göre bir mahzuru?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Arkadaşım burası Otobiyografi topiği değil...
kendini başka yerde tanıt...hayat hikayenle birlikte Seda Sayanın programında ağla şarkı söyle belki bişetler tuturursun...sana epmek çıkmaz yavrım burda...BBADAY TIGERMBZ kurudu kaldı...sende istihkakını aldın arada...sana patladım kankaların yüzünden bak..olan sana oldu...
adın motorcu ona yanıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bencede cok pahalı.zaten en tıpsız motorlardan bıtanesı.
emün görmesin, vazcayar almaktan sanırsam
GKN MOTORS
aslında bazen düşünüyorum bende fazla boy pos yok cbr 125 bana daha uygundu diye ama birügn motoru yan düşürdüm sağ fren levyesi eğildi.Servisinde 5 milyona değiştirdim.Aynı sağ fren levyesi CBR125 de 40 milyon.Belki CBR125 kullaıyor olsaydım bukadar kolay değiştiremiyecektim.Yedek parçası başlangıç motoru olarak bence pahalı.ama cbf 150den daha güzel bir görüntüsü var bunu inkar etmiyorum.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)