Adamlar sana altın ip veriyo ama çektikce b.k geliyo
Adamlar sana altın ip veriyo ama çektikce b.k geliyo
facebook.com/kaskafa
Ne yazıktır ki CBR-125'in parçalarının büyük çoğunluğu en bilineni sinyallerdir dikkat edin hemen göze çarpar, CBR600F, CBR600rr, ve Meşhur FIREBLADE ile aynıdır. Bu gibi parçalar fiyatının yüksek olmasına (hele oldu ki bir kaza yaptınız) çok büyük masraflar oluşmasına yol açar.Sırf bu yüzden bu motor yüzünden soğudum diyebilirim.nitekim ydek paröalrı bu kadar pahalı bi başlama motoru olmamalı :(.zira bence başlama motoru dediğinin parçalrı ucuz olmalı ki kıra-döke öğrenesin.Ben binmeye korkarım böyle bi motora.
Demek ki kırıp dökmeden öğrenmek zorunda kalacam
E daha iyi ya aslında. Şimdi daha bi dikkatli olurum ben, iflas etmemek için
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Baba konuş sonuna kadar arkandayım............ Hadi ben sanayiciyim mesela sağ alt grenajla ön çamurluk kırıktı daha yeni yaptırdım boyattım fiberciye 10 boyacıya 40 ytl toplamda 50 ytl verdim. işçilik masrafım yok kendim yapıyorum ama diğer arkadaşlar ne yapacaklar? İyi motor kaliteli motor lafım yok bak bunu alma sebebimide yazdım uzun yol ve su soğutması ama kitapsız parça parasından beni de canımdan bezdirdi..... Hondaya bineceksen zengin baban yada kocan olacak demekki
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
mete_han, bambu, bbaday, Gültekin, titanxxx, megadeth, mostwanted_57, delicoban, barannet, Yardır git, cycle27, kalidor, ERYİLMAZ
beyler arkaları dörtleyelimm...
Honda bu adamı ayakta öper valla...anlamazsın...eve vardığında bir sızlama başlar...
yani başlangıc motoru ne olmalı sence...
evet onlar antika tablo değerinde amanın dikkat...
hacı cav cav bilirim senin geçen topikte neler çektiğini ...klavyesi olan yazmıştı...ağzı olan konuştu beyni olanda olmayanda sana sallamıştı...ben orda seni anladım ama gelen vurdu giden vurdu diye fazla elleşmemiştim...bu işler ahkam kesmeye benzemiyor...parça fiyatını adamın gözüne sokucan böyle...ahh diyecek ondan sonra yazacak...
neyse beni sen anlarsın senide ben...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Anlamammı be dayı...... malum bizim gibi adamlar parçayı karşılaştırır ve bu aşırı uçuk........... Aynı safta çarpışalım ......
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
bu topak sanki hıyarın birine mesaj vermek için açılmış dimi mete abi benden salata yap abi ne desen haklısın
bak tek şikayetci sen değilsin...yani Kral Çıplak boşa demiyoz..
Kralın takım taklavatını görenlerin sayısı oldukca fazla...
MD den alıntı...
racingdelisi adlı üyeden alıntı
_CrazYDriveR81_ adlı üyeden alıntı
estafurullah...Kralın tüm teşkilatını görmek sanada nasip olmasın kanka...çok büyük diyolar bak söyliyim...görenlerin yalancısıyım...
Hıyar demeylim sana kardeşimsin...ACUR dersek daha edepli olur...
al al cbr sen keyfine bak...Mırro abinla gezersini sahillerde...
aldırmammm efenimm...motorsuz kal onu tercih ederim şerefsizim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kankacım sende 125 Hyoya yazıldın ilk alıcısı ilk binicisi sen olacakın topikleri açtın sonra yalan oldun...sonra biri aldı oda ilk 100 kmde sattı ne hikmetse...aldın ST Kanuniyi eline paşa paşa otur aşağı onunla oyna deşmiyim senin Zongini Mondini şimdi...otur yerine...ben izin vermeden parmak kaldırma...
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han, bambu, emin_arikoglu, başkentin_asi_pilotu, _CrazYDriveR81_, İHTİYAR, ismailcengiz, PIERzig, BİROL 78, titanxxx, megadeth, barannet, Yardır git
valla polis ceza yazcak he...çok kalabalık oldu nefes alınmıyo be...yoğun ilgi sıkıyor beni ya...
abi sorma ya yaramı deştin motora bi bakım yapayım dedim
debriyaj balatası+sol granaj+buji+beyaz ampul+harris elcik+yağ değişimi ufak tefek bakım ve işçilik net 504 ytl hatcadım. şu an yüz üstü yatıyorum
bi cbf 250 veya derbi 125 bulsak da takaslasak iyi olcak aslında ama
radyatörün 552 ytl olduğunu duyan abilerim dalga geçiyo 'benim arabanınki 150 ytl' diyolar. 1800 ytl de bende hasar war bakalım nası toplıcaz makineyi
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Bi karşılaştırmada benden;
Honda cbr 125 hava filtresi 15 cm ye 20 cm ölçülerinde plastik kağıt tip ve atında ince bir ızgara var 90 ytl son fiat O403 otobüs hava filtresi kova kadar kağıt tüm gövdesi metal sarılı kısacası 30 tane en az cbr hava filtresii çıkar 40 ytl.
Fiat albea buji takımı (4 adet) 20 ytl cbr nin tek bujisi dışarıda 19 ytl
Tofaş şahinin tamponu orjinali 30 ytl bunun bi grenajını söylemeye gerek yok.
Doğanın şanzıman arka büyük döküm kapağı 50 ytl bunun bi debriyaj manet tutacağının dandik dökümü 56 ytl
Sienanın bir takım pirelli lastiği dört adeti 400 ytl bunun serviste dandik tayvan malı orjinal lastiği 400 ytl
Murat 131 Arka ve ön askı kollarının tüm lastikleri ki sayısı 20 ye yakındır 15 ytl bunun sadece sol amortisör körük keçesi 35 ytl...
Peugeot j9 minibüsün triger zinciri(kendisi çiftlidir) 40 ytl bunun bi zinciri son sorduğumda 200 küsür ytl...
Sözüm ona 3 milyarlık motor parçalayıp satsam kendi fiyatını üçe katlar ellaammm
aynı bokun soyu hepsi dostum...cbf 250 nin kadranı 1000 ytl küsüratı bile var iyimi...paran yoksa iyi makinaya binmek hayaldir hep...
beni üzen şu...suçunuz günahınız nedir...motor aşkımı motor sevdasımı...HONDA ya binmek için herkes çalışır didinir bişiler yapar alın teri döker kazanır alır...bumu olacaktı yani...büyük hayal kırıklığı bence marka adına...cbr 125 i kimse almasaydı böyle olmazdı...toplumsal motorcu tepkisi...
bak şimdi kimse çin çon alıyormu abidik gubidik markaların ne olduğu görüldü...kaliteli ama cbr 125 inde foyası çıktı bence...
o motoru ayırtıp vazgeçmem, o başlığı açmam sana niye bu kadar koydu, anlamış değilim.
halbuki SL150 topiğini de ben açtım, ve motoru alamadım. (mevzuyu bilmeyenler, laf olsun diye "ballandırarak anlattı, abarttı, aldı-sattı, ortadan kayboldu" deseler bile, bil ki selesine dahi oturmadım.)
kullandığım motor ST kanuni değil, %100 orijinal Çin malı Zongshen'dir.
kendisi de, parçası da ucuzdur. acıtmaz, ağlatmaz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)