Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..
Reklamlar
-
02 Aralık 2009, 02:39
ben cbr 125 almak ıstıyorum ne dersiniz abilerim parcası palı mıs gerimi kacayim yardımcı olunnnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
abilerim ben cbr alcam ama parca fiatlarini duyunca korktum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 ----------
slm yeni girdim araniza bnde honda almak ıstıyom cbr 125 ama parca fiatlarini duyunca baya korktum valaaa
Reklamlar
-
02 Aralık 2009, 03:14
by_the_88 adlı üyeden alıntı
ben cbr 125 almak ıstıyorum ne dersiniz abilerim parcası palı mıs gerimi kacayim yardımcı olunnnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
abilerim ben cbr alcam ama parca fiatlarini duyunca korktum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 ----------
slm yeni girdim araniza bnde honda almak ıstıyom cbr 125 ama parca fiatlarini duyunca baya korktum valaaa
valla fiyatlar ortada gözün kesıosa al :D sinyal 130 lira işde
-
02 Aralık 2009, 15:16
Altımdaki canavarın değerini şimdi dahada çok anladım :D bende yeni lastiklerimle 0 yatarken korkuodum demekki havadan ve yerin ısısından değilde Azrailin bu parça fiyatları bitarafına girer demesini içimden duyuyormulum demekki ahahaha xDDDDDDD
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
02 Aralık 2009, 16:27
gerçekten pahalı olduğunu bilerek aldım amma mübarek ne bu 1000lik mi125cc için böyle ise 600-1000cc alanları düşünemiyorum bileileride elbet cc yükselticem ama gözüm masraflarını pek kesmedi desem yalan olmaz,yakıtı bakımı filan derken maazallah parçada girdimi işin içine kepenkleri kapatırız
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
02 Aralık 2009, 17:44
-
02 Aralık 2009, 18:44
ön çamurluk:132 arka fren pedalı:55 sağ kafa grenajı:102sağ üst grenaj:158 sağ ön sinyal:144
-
04 Aralık 2009, 00:54
-
04 Aralık 2009, 01:09
ford fiestanın rutin servisi = 350 ( kullandım biliyorum )
volvo s80 rutin servisi =1500 lira (arkadaşımın babasında var )
rialli sağ sinyal = 10 lira
cbr 125r sağ sinyal=144 lira
eee abicim örneklerle de anlaşılacağı gibi kaliteyi tercih edersen extralarına katlanacaksın..biz bilmiyormuyuz 2000 liraya 0 km çin malı kullanmasını ilk motorumda hondaydı ne olursa olsun vazgeçmem kaliteden...dikkatli kullan kırma motorun orasını burasını
-
05 Haziran 2010, 18:04
Aslan Besleyen Yemini Düşünmez Arkadaşlar Bu Kadar Güzel Motora Biniyorsanız Bazı Şeylerı Göze Alıcaksınız Ucuz Parça İstiyorsanız Gidin Kanuni Racer Alın Parçaları Ucuz Ama 4-5 Ayda tamamen dağılırsa söylemedi demeyin Çin kalitesiyle Japon'unkını bir tutmayın Asla Honda'nın ölüsü Kanunı'nın 0'ından daha iyidir ;)
-
05 Haziran 2010, 18:33
bu model için üretilen yan sanayi parçaları öneririm, hem daha estetik duruyo hemde yarı fiyatına mal oluyor, birçoğunu netten bulmak mümkün.
-
05 Haziran 2010, 20:50
motorsiklet zevkse, paran var tecrüben yoksa, alıcan cbr125, zevkine yatıcan üstüne sanki 200 km/h hızla gider gibi
, sonra durunca benzer sohbetleri milletle yapacaksın, abi araba alınır bu fiyata falan filan,
sanki canım ülkemde herşeyimiz çok mantıklıda canına yandığım üç kuruşluk zevkimizi de herkese savunacağız
, düştüğümde de (çok şükür bir kere düştüm, epeyde sağlam düştüm yani, masrafım olmadı çok şükür biraz grenaj çizik filan) yemişim motoru dedim yani
baktım çok masraf çıkardı alırım bisikletime binerim yahu korkacak ne var???
, alacak arkadaşlarım zevkinize göreyse alın metehan kardeşlerim gibilerle konuşunca ya da görünce de zevkine artislik yapın hatta deyin ki ben bunla 200km/h yapıyom
-
06 Haziran 2010, 00:07
bana runner parçalarının fiyatını yazdırtmayın şimdi :D
herşey bir kenara, bir motor ucuz veya sırf tipi güzel diye alınmamalı kanımca..satarken aşağı yukarı ne kadar kar veya zarar ederim , yakıt konusunda ne kadar sarfiyatı vardır ve parça fiyatlarının ucuzluğu-pahalılığı göz önünde bulundurulmalıdır .. ben 2.500 tl'ye bir motosiklet alıp da 1 ay içerisinde motosiklerin yarı fiyatı kadar yakıt tüketeceksem böyle aşkın ızdırabına parmak basarım arkadaş ..
-
şimdi tesadüfen gördüm 3 yılda Honda da değişen bir şey yok...
ama bu yeni kasa CBR 125 biraz daha kalıplı...beğendim...artık en azından alanı üzmeyecek tatmin edecek gibi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------
praetorian adlı üyeden alıntı
evet mete_han beni tanımamış anladıgım kadarıyla
)
buarada kask havada su anda gelıyoorrr gelıyorr amerıkadan avrupaya gecıyorrrr:D
aga farketmemişim yav mesajını 3 yıl kadar gecikti cevap ama kusura bakma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Şubat 2015, 12:26
merhaba arkadaşlar,son 2 yıldır aşırı bi motor sevdası basladı simdi üniye hazırlanıyorum ve kazanırsam motor almayı dusunüyorum motor tecrübem var ama hep arkadaşlarınkini fln arada kullanırdım şahsi motorum hiç olmadı ve istediğim motor kawasaki 300 rr motor sürüş kursları oldugunu duydum 2 3 günde belli bi ücret karsılıgında kendi motorun neyse en ince ayrıntısına kadar ögretiyolarmış ama tabikide tecrübe gibi olamaz 2 3 günde en fazla ne kadar ögrenebilirki inssan sizden bana yardım etmenizi istiyorum kimileri 300 rr o kadar para verilmez diyo motorunda biraz kaslı durmasını istiyorum hepinize simdiden teşekkürler:D
-
16 Şubat 2015, 12:41
TGOD adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar,son 2 yıldır aşırı bi motor sevdası basladı simdi üniye hazırlanıyorum ve kazanırsam motor almayı dusunüyorum motor tecrübem var ama hep arkadaşlarınkini fln arada kullanırdım şahsi motorum hiç olmadı ve istediğim motor kawasaki 300 rr motor sürüş kursları oldugunu duydum 2 3 günde belli bi ücret karsılıgında kendi motorun neyse en ince ayrıntısına kadar ögretiyolarmış ama tabikide tecrübe gibi olamaz 2 3 günde en fazla ne kadar ögrenebilirki inssan sizden bana yardım etmenizi istiyorum kimileri 300 rr o kadar para verilmez diyo motorunda biraz kaslı durmasını istiyorum hepinize simdiden teşekkürler:D
1- 300rr diye bişey yok. Kawasaki ninja 300 o motor. 2 O motorla başlanmaz zaten konuyla alakasız bir yorum yapmışsın, konuya bak cbr 125r al onla başla. Eğitim başlangıç seviyesini alabilirsin ama senin motorunla eğitim verilmez kendi motorları var eğitim kurumlarının.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)