Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..

REKLAM ALANI
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    istburak..
    2 gün önceye kadar benim de cbr ım
    aslanlar gıbı repsolum vardı..
    az cok bılırler benı cbr 125 topıcınde
    saka yaptıgımı belırttım zaten..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi bisiklet lafına değil ama ne öyle palyaço kakalıyolar felan allaha şükür ne keriziz kakalasınlar nede palyaçoyuzzz sana özeniyo galiba arkadaş ama senden bitane yeter korsana hayır
    harbi adam size PALYANÇO dedi...valla yakışmadı...camianız kendi içinde bölündü...

Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istburak..
    2 gün önceye kadar benim de cbr ım
    aslanlar gıbı repsolum vardı..
    az cok bılırler benı cbr 125 topıcınde
    saka yaptıgımı belırttım zaten..
    harbi seni tanımadanm yazdı o şimdi...hayret ben birbirinizi tanıyorsunuz sandıydım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte sorun burada sevgili İzmirli hemşocum...ne istediğinizi bilmiyorsunuz...ne almak istediğinizi düşünmüyorsunuz...ama CBR 125 fanından geçilmiyor nedense ortalık...bak kimseyi küçümsemem ..asla yapmam bunu...ama cbr 125 sahaplarının veya heveslilerinin çoğu 15-24 yaş gurub...herşey heves...bende Honda cbf sahabıyım...niye kendi kullandımğım markaya pok atayım...bu kadarmı salağım...ama bu model berbat...siz gencleri kandırıyorlar...

sizinji heves...bu bir racıng değil...bak Aprılıa RS125 e istersen 20 milyar bayıl...bana komaz...nedne hatları düzgün...2 zamanlı ama performansını görmelisin..160-170 lere çıkıyor makina şaşarsıon...işte çakma SS bunlara denir...cbr e DOCTOR veya MOVISTAR yazıp egsozu deldirip ortalıkta gezen cıbırcılara fema uyuz oluyorum...abi altınızdaki bir 125 diyorum...ona 125 gibi binin...kaptırıyolar kendilerini coşku yapıyorlar...paran çoksa yine banane...al kardeşim...gez pin doya doya...

ama 3000 lirayı 1 yılda biriktirip...sağa sola borçlanarak noter masrafıyla üstüne alıp ilk motorunu alan kişilerede üzülürüm...yav madalyonunda arka yüzü var...bu parçalarıda düşünmek lazım...lanet memleketde öküzün biri geliyor duruan motoru düşürüyor...öle şerefsizler var...seleyi falçatayla doğruyo bebeler...sırf gıcıklık olsun diye...sırf motor cillop diye kıskanıyorlar pezevenkler...bu memlekette bu paraları millet nasıl kazanıyor ben bilirim...

bu kazığı göz göre göre yemesin kimseler...0 ı kazık...parçalar kazık...2.el alırsın yırtarsın ama alacağın 2.el garanti kapsamında değilse kasko yapacakda paran yoksa vay haline...acırım...üzülürüm...para kolay kazanılmaz...baba parasıyla alanada üzülürüm...yav aynı baba evlat kaza yaptığında evladın sağsalim kurtulduğundamı sevinsin yoksa bu fiyatlarla motorumu tekrar tamir ettirsin...

ya sen babana bu rakamları nasıl anlatcan...veya olur ya bi durum olduğunda ne halt edicek motör sahabı...bu maliyetin altından kalkamayıp ölü eşşek fiyatına satan çok kişi bilirim...kurtulmak için...

ah bu görünüm takıntımız yokmu...yakıyor bizi...sağlıklı kararlar alamama sebeblerimizden biri ŞEKİLCİLİĞİMİZ...

selamlar...
    parça fiyatları pahalı dediniz eyvallah, insanları bilinçlendirdiniz eyvallah, ama iş nefret kusmak, bazı motor markalarını yerden yere vurmak, insanların hevesini kırmaksa orda dur derim, kimse kimseye zorla cbr 125 satmıyor, kimse zorla cbr 125 almıyor, racing havası varmı yokmu, üzerine yazı yazıp gezilirmi gezilmezmi, bu motora egzos yaptırmaya değermi değmezmi, bunları yapana kim karışabilir, zevkler ve renklermi tartışılıcak burada?, heves kötü birşeymidir? 125cc aprilia 20 milyar diyorsun, 160 yapar diyorsun(servisleri,parça fiyatlarına değinmiyorum bile), bende '0' honda 5,500 ve düz asfaltta 130 görür diyorum, 125cc adı üstünde, bunun dışında ne bekliyorsunuz bu motordan, ne istiyorsunuz bu motordan anlamak mümkün değil.
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aaaaaa sen üzme ooo güzell cnını camiamızdaki birkaç kötü sesten bişey çıkmazzz camiamız renklenirrrr eeee nede olsak palyaçoyuzzz yaaa
    Drift Religion
    fatih şubesi

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    evet mete_han beni tanımamış anladıgım kadarıyla)
    buarada kask havada su anda gelıyoorrr gelıyorr amerıkadan avrupaya gecıyorrrr:D
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    Alıntı HRC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parça fiyatları pahalı dediniz eyvallah, insanları bilinçlendirdiniz eyvallah, ama iş nefret kusmak, bazı motor markalarını yerden yere vurmak, insanların hevesini kırmaksa orda dur derim, kimse kimseye zorla cbr 125 satmıyor, kimse zorla cbr 125 almıyor, racing havası varmı yokmu, üzerine yazı yazıp gezilirmi gezilmezmi, bu motora egzos yaptırmaya değermi değmezmi, bunları yapana kim karışabilir, zevkler ve renklermi tartışılıcak burada?, heves kötü birşeymidir? 125cc aprilia 20 milyar diyorsun, 160 yapar diyorsun(servisleri,parça fiyatlarına değinmiyorum bile), bende '0' honda 5,500 ve düz asfaltta 130 görür diyorum, 125cc adı üstünde, bunun dışında ne bekliyorsunuz bu motordan, ne istiyorsunuz bu motordan anlamak mümkün değil.
    okuduğunu anlamıyorsun...polemiklik bişey yk bu yazılarda...aldınmı aldın...güle güle kullan...ben olayın satış sonraındayım...bu motorun hitap ettiği yaş grubu belli...bazı şeyleri yeni keşfediyor veya yaşıyorsunuz...130-180 görme meselesi değil...paralarınızın değeri yok gibi hareket ettiğiniz için eleştiriyorum..paranızın kıymetini bilin...bak karbüratör fiyatı 600 küsur milyon...neyse anlamadın mevzuyu...ben aştım artık bazı şeyleri...herşey sizin içindi...ama bunuda anlamadın...

polemik olmasın...biz artık işi geyiğe vurduk...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    ben yazılarınızıda takip ediyorum güzel başlıklar açıp metehan prodkşın olarak motrcu arkadaşları bilgilendiriyorsunuz, çok güzel konulara değiniyorsunuz, yazdığınız yorumların % 90 ınada katılıyorum, sadece burada nacizane fikrimi dile getirdim, polimkyok olmaz çnku başka yorum yapmiyacağım bu başlığa
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    Alıntı HRC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yazılarınızıda takip ediyorum güzel başlıklar açıp metehan prodkşın olarak motrcu arkadaşları bilgilendiriyorsunuz, çok güzel konulara değiniyorsunuz, yazdığınız yorumların % 90 ınada katılıyorum, sadece burada nacizane fikrimi dile getirdim, polimkyok olmaz çnku başka yorum yapmiyacağım bu başlığa

herşey sizin içindir...sizin iyiliğiniz için...Ağustos 2005 ten beri...

Motosikleti
    belli değil...
    biraz öyle ama kaliteli motor..

honda cbr 125 in parçası pahalı ama kolay kolay arıza çıkarmıyor bende var turuncu kafam rahat ucuz motor alırsanız tamirden çıkamazsınız

altınızda honda cbr varsa gözünüz gibi bakacaksınız

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    scayn sen nerdesın ?? istanbul mu ?? son günlerde burda bi cıbır repsol görüyorum ama ...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    wayyy beee
    Orgazma Dudak Büktürür

selier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 110 ft
    arkadaslar honda cbf 150 on masa bulamıyorum bana bi zamet yardim edin
    ser

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı selier adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulaş bana.yardımcı olurum
    Orgazma Dudak Büktürür

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6

slm

Fiyatlıymıs

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wayyy beee
    niye hortlattın lo...

ara beni birader sana fiyat alayım...nereyi ararsan ara aynıdır ama emin ol...

537 335 22 33

ulaş bana.yardımcı olurum

sen Mersindenmi kargolayacan huerto...

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    niye hortlattın lo...

ara beni birader sana fiyat alayım...nereyi ararsan ara aynıdır ama emin ol...

537 335 22 33

sen Mersindenmi kargolayacan huerto...
    yaw yedek parça ve aksesuar işine girdimde.faydam olsun mt ye.gidip hondanın servisinden kazık yemesinler
    sanada lazım olursa ulaş bana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

niye hortlattığıma gelince.o aralar yokluğunu fazlaca hissetmiştim.ondan sanırım
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    yaw yedek parça ve aksesuar işine girdimde.faydam olsun mt ye.gidip hondanın servisinden kazık yemesinler
    sanada lazım olursa ulaş bana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

niye hortlattığıma gelince.o aralar yokluğunu fazlaca hissetmiştim.ondan sanırım
    tamam...cbf 150 krank lazım...ne gader bi fiyat çek bakalım kargo dahil bana kuzen...

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    tamam...cbf 150 krank lazım...ne gader bi fiyat çek bakalım kargo dahil bana kuzen...
    hayırdır redline çok mu soktun makinayıkargo alıcıya aiittir bu arada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

akşama en en geç yarına özelden yazarım abi.
    ama servisten daha uygun olacağının garantisini veririn.
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Honda bayide...kdv dahil...

sağ amortisör 127
    sol 121

alt mesnet 53 lira

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

hayırdır redline çok mu soktun makinayıkargo alıcıya aiittir bu arada

akşama en en geç yarına özelden yazarım abi.
    ama servisten daha uygun olacağının garantisini veririn.
    tamam bekliyorum...

10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)