iyi yolculuklar muzaffer abim kendine iyi bak oralarda.
iyi yolculuklar muzaffer abim kendine iyi bak oralarda.
hayırlısıyla git ve hayırlısıyla gel
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Abicim iyi yolculuklar.
döndüğünde görüşmek ümidiyle.....
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Muzaffer'cim iyi yolculuklar
Martta görüşmek üzere
Eylem'e çok selamlar. Öpüyorum ikinizi de. Ayrıca sen git de biz de Eylem'le biraz başbaşa kalıp azıcık dedikodu yapalımmm
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
muzo bu böle pat diyemi sölenir kasrdeş,varmı bırakıp gitmek öle biraz alıştırma yapsaydın bari,neyse hayırlı yolculuklar sağsalim gider gelirsin inş.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Valla Uscuklar her daim hazır,geldiğinizde kar da olursa Uludağda şöyle bir şeyler yaparız yani http://www.motosiklet.net/forum/gezi...k-partisi.html
Bana da çarşamba günü acil olarak Meksika da bir iş çıktı,ancak seyahat acentam meksika konsolosluğunun 45 gün sonrasına vize verdiğini bildirdi ve iş yattı.
İnşallah şubat ortası Rio civarlarında bir iş çıkar da karnavalı kaçırmayız bari
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hayırlı yolculuklar inşallah oralarda mutlu yaşarsın dönüşünü özlemle bekleyeceğiz.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Vay be kraliçe ha,biz burda aksaraya zor gidiyoruz ya.Bak denizciler fatihim söylemedi deme sonra,kraliçe mıraliçe dinlemem oralara gelir kurufasulye-pilav yaptırırım sana alimallah,elimden kurtulamazsın bunu bil,hem o fakirlerde sevabına doğru dürüst bir yemek yemiş olurlar şöyle ağız tadıyla
Sevgili kardeşim güle güle git,sağlıcakla dön.Oralarda kendine dikkat et,hastalanma soğuk yerler,nede olsa ada,rüzgarlıdır
Eylemede çok selam,lütfen herhangi birşeye ihtiyaç olursa aramakta tereddüt etmesin. sevgiler, mükerrem-hakan
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Buraya da bekleriz hocam....
Hem trafik de ters gelmez.
Keyifli bir motosiklet gezintisi yapabiliriz belki...
Neyse ben, Türkiye'de ki arkadaşlardan farklı olarak,
Güle güle gelin,
güle güle gidin
diyeyim.
Muzaffer abi hayırlı yolculuklar.. Graliçeyi benim yerime öp gidince
Eylem'i bana mı bırakıyosun Oh oh iyi bari Tuğçe her zaman müsait olamıyodu
Gelirken ordan bana hediye olarak benzin getir madem öyle
Dönüşünü de önceden haber ver ki karşılama komitesi olarak güzel bi buluşma ayarlayalım
Güle güle git gel inşallah..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Güle Güle.. hayırlı yolculuklar
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
iyi yolculuklar Muzaffer abim.su gibi git su gibi gel.
Drift Religion
Muzaffer kardeşim Allah yolunu açık etsin...
gülegüle git,gülegüle gel....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Anam! Muzo gidiyomuş iyimi.Abicim mart'ı geçirmede sezonu zamanlı açalım dimi yani.Kraliçaya selam bu arada.Mangal körüğü lazım olursa uçak göndersin yeter..Yolun açık olsun Muzo'cum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
güle güle git güle güle gel abi bende mayıs 18 sabahı istanbuldayım allahın izniyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)