Motorum çalınacaktı ama..??
Reklamlar
-
Motorumu yazın sonuna doğru almıştım fazlada kullanmıyordum bodruma koymustum tabi disk kilidinide kilitlemeyi ihmal etmedim..neyse 3 gun sonra motora bınmek istedim bodruma gittim kapı kilidini açmayı uğraşdım yok imkanı yok açılmıyor en sonunda pes ettim ama sonra işi inada bağladım 20 dakika sonra actım kilidi kapıyı acıınca bodrumda motorun oldugu yere dogruu gıttım motor yerınde sonra tam dısk kılıdını acacaktım bide ne görüyüm disk kilidi 2 ye ayrılmış yerde ama motor yerinde duruyor valla ben bu işten hiç bişey anlamadım direksiyon kilidini benim motorda kontaktan tarafa kitlenebiliyor yani ters kilitledimde o yüzden mi açılmadı...sizce ne olmuştur..??
Not: bu olay yaklaşık 3 ay önce olmuştu aklıma takıldığı için hala bi mantık yürütemediğim için yazıyorm
Reklamlar
-
birsürü ihtimal var,
bence dik kilidine çok fazla ağırlık yüklenmiş olabilir ki bu uzun süreli ağırlık hem de soğuk havada onu ayırmış olabilir.
2. ihtimal belki motorunu çalarken biri seslenmiştir adamlar kaçmıştır,iyi niyetli vatandaş da bu kilidi kapatmıştır.
ama daha çok bilgiye ihtiyaç var.
Disk kilidi direk 2 ye mi ayrılmış yoksa bi iz var mı üstünde bi de kilit zorlanmış mı ona bak
-
ağırlık yüklendiğini sanmıyorum çünkü giriş kapısınnda kilidi bozulmuştu 2 si tesadüf olamaz yönetici filanda gelmişti binanın onlarda bi anlam verememişti ayrıca disk kilidi direkt 2 ye bölünmüş darbe gibi bişeye rastlamadım ortdan rsmen 2 ye ayrılmıştı kilit bende olsaydı resmini çekerdim ama bende değil
-
acaba bodrum kilidini kırdılarda bir başkası yerine kilit takmış olabilirmi?
o kapıyıda açamadım dedinya
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
hayır olamaz yönetici öyle bişey olsa söylerdi ayrıca en sonunda kilidi açmıştım
-
yada kilitle alakalı değilde o sırada birini görüp kaçmış da olabilirler..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
yada kilitle alakalı değilde o sırada birini görüp kaçmış da olabilirler..
bende o ihtimal üzerinde durdum çünkü hırsızların açamayacağı kilit yoktur
-
delicoban adlı üyeden alıntı
hayır olamaz yönetici öyle bişey olsa söylerdi ayrıca en sonunda kilidi açmıştım
Dostum bir kere zorla acilan veya oynanmis bir kilit, bir dahaki sefere kendi anahtariyla bile zor acilir. Bence senin durumunda da buyuk ihtimalle boyle oldu.
-
Abi 3 ay önce olmuş bitmiş.Motor duruyor ya kafana takma...Yönetici,disk kildi,bodrum kapısı.....senin bu olayı Scotland Yards,FBI,NPc,çözemez abii....Üzülme.....
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)