Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

AH YURDUM İNSANI....

REKLAM ALANI
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trafik sıkışsa da aralara girmiyorum arkadaş...
    Ve tam şeridi ortalayıp araba kadar yer kaplamaya da çalışıyorum ki bu motorların bisiklet olmadığını 4 tekerler anlasın!
    Biz nekadar aralarda slalom yaparak (pizzacılar ve kuryeler! misali) gidersek, 4 tekerlerin de bize bakış açısı değişmeden böyle kalacak...
    Daha bu sabah bayan bir sürücü bana klakson çalıyor yol ver geçeceğim diye...Trafik ise adım adım yürüyor...Sanki ben caddede yürüyen yayayım da hanfendi kenara çekilsene diyor...
    Hocam bu sürekli oluyor iste bak. iyi tespit yapmışsın.
    Comfirmation Bias

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ortalıkta o kadar çok zekadan yoksun motor kullanıcısı var ki (motor kullanıcısı diyorum çünkü onlar motorcu olamazlar ) kask takanlara salak gözüyle bakan 1-2 kıza artistlik olsun diye trafikte aptal aptal işler yapanlar...Geçen pazar günü İzmirin bostanlı ilçesinde elemanın biri atlamış racingine (konser vardı tam orada da sertab erenerin) arkayada almış 2 tane kız 3 kişi bağıra çağıra son gaz git gel yapıyorlar ve 3 ünde de tahmin edersiniz ki kask yok Ortalıkta onları görenlerin ne derece iyi izlenimlere sahip olacaklarını sanırım hepimiz tahmin ederiz...Maalesef türkiye de motoru adam akıllı kullanan kadar hatta daha çok düzgün kullanmayan motoru bi artistlik cihazı olarak gören var.Bu demek değil ki araba kullanıcıları sütten çıkmış ak kaşık.Onların yaptıklarıda yenilir yutulur cinsten şeyler değil ama hala ülkemizin motorlara alıştığı konusunda şüphelerim var demek istediğim avrupa ve asya ülkelerindeki motor oranları ve ülkemizdeki motor oranlarıyla alakalı...Son senelerde yaşanan yükselmelerin çoğuda benim gözlemlerime göre gittikçe artan akaryakıt fiyatlarından kaynaklı insanların ucuza ulaşımını sağlamak amacıyla motorsikletlere yöneldikleri.Adam takmıyo motor özgürlüğüymüş motorcu dayanışmasıymış...Önemli olan trafikte aralardan sağdan soldan gidip hem çabuk gitmek hemde arabadan daha ucuz benzin masrafıyla ulaşımını sağlamış olmak...Söylenecek çok şey var ama...Biz en azından kendi üstümüze düşeni yapalım yapmayanlarıda uyaralım gerekirse ortamda müsaitse sert bi şekilde...Ama o adamda harbi dayaklıkmış ne demek kaza yapmış adama yardım etmek yerine yok yakıcan yok öldürcen herşeyden önce oradaki insan be insan ŞEREFSİZ!!!

alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR K9
    doğru tespitler bunlar arkadaşlar,, .motorsikler kullanmak bir sanattır.herkesin harcı değildir .. istanbul için bahsedeyim biras.şu pizzacılar ve kuryelere sinir oluyo aslında insanlar.bazen kaldırım üstünde bazen ters yolda tam gaz kebap veya pizza servisi ,4 tekerlerin arasında zigzag yaparak geçen kuryeler.. sen sinirle yol açılsada evime veya işime gideyim diye düşünürken bi gümbürtü.PAATT.. nolldu arabanın ayna uçtu niye.?dallamanın biri motor sürüyo.. nasılsa yakalanmıycakya arkasına bile bakmadan kaçıyorlar..hani emniyet şeridinden gitse olmaz. ille aralara dalacak.. 9 yıldır istanbul trafiğinde motor kullandım.racing im,endurom oldu.şimdi scooterlerim var.( bi tuhaflık var dimi... milllet büyütür biz küçültüyoruz.. hahahah.... neyse ,,bu tip hıyarlar zaten insanları korkuttu, bu motorsiklet illetinden nefret eder hale getirdi. hatırlarmısınız bi aralar tesisatlı kiralık beyaz şahin furyası vardı. 5 sap biner gezerlerdi.müzik sandıkları çazırtıyı kökleyip etrafta el freni ,patinaj ,makas, arabadan bira sallama falan.... bu elemanların bir çoğu sonradan mavi beyaz srad 600 aldı.şimdi ise hayatta kalanları ise 106 gti kullanıyo. bi etrafınıza bakın..hala etrafda var bu tipler.
    greatwhite abiye katılıyorum..bende motorsikletimle trafikte arabamla olduğum gibiyim. neticede o da plakalı bir araç.. çok komiktir ,,geçenlerde salağın biri sağ sinyal verip tam dönecekken abi hiç aldırmadan sağıma doğru geldi .. bende gayri ihtiyari ÇÜŞŞŞ.. diye bağırdım. kafamda kask olmasına rağmen duydu tabi arkadaş.durdu, indi arabasından.banamı dedin canım dedi. bende hee dedim. sinyal verdik dönüyoruz dikkat etsene falan derken adam ben geçtikten sonra dön ulan dedi...bende bak dedim arkadaş.. bu plakası olan sigortalı muayenesi olan trafiğe kayıtlı iki tekerli bi araç. bana vursan sigortasından hasarının parasını alıcan.ozaman araç sayıyosunda şimdi falan derken baktım herif konuşmaktan yana değil..ağzını ve üslubunu bozmaya başladı ki bende dur başka türlü anlatayım deyip adama bi kafa attım.ama kaskı çıkarmayı unuttum.. .. (kask çok faydalıdır herzaman takalım arkadaşlar..)bu arada önünde durduğumuz evin bi balkonundan bi teyze avaz avaz bağırıyo. motorlu serseri adamı dövüyo diye falan.. ulan dedim içimden ben birasda arabayla dolaşayım bu gün..

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi simdi pizzacıların olayı farklı, patronları onlara verdikleri motoru uçak zannediyor, yetiştir diyor, adamda mecbur nerde bi delik bulursa oraya dalıyor, yoksa yetiştiremiyor, parasını maaşından kesiyolar. Arabalıların öğrenmesi lazım bence. Motosikleti bisikletle karıştırmaktan vazgecince daha iyi olucak ortam.
    Comfirmation Bias

alpinaBn bçok iyidi iyiki çıkarmamışsın kaskı böyle öküzlere şart bir kafa

Başlıkları canlandırmaya devam.Hehehe

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    sinirim tepemem çıktı

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    sallandıracan iki motorcuyu sultanahmette bak bir tane motorcu kalıyomu
    sığ mantığın sığ insanları motorcu az yakıt yakar bu yüzden ülke ekonomisine katkıda bulunur trafikte az yer kaplar trafiği rahatlatır bir araba park edecek yere en az 5 motor parkeder (goldwing hariç) park sorununu çözer bunlar motor kullanmayanlara olan faydalarımız ama malesef farkında deiller çıkın trafiğe bir bakın içinde sadece sürücüsü olan o kadar çok araba varki yani sadece bir kişiyi bir yerden bir yere götürmek için o koca araba kullanılıyor oysa aynı kişi bir scoterle bile gideceği yere hem daha çabuk hem daha ucuz hemde daha rahat gidecektir
    araba kullanmak stress yaratır günümüzün en yaygın hastalığı budur hatta eğer stress olmasa doktorlar ne yapardı diyede düşünüyorum nedenini bulamadıklarırahatsızlıkları direk strese bağlıyorlar motorcu kolay kolay stres olmaz en sıkışık trafikte onun geçebileceği bir boşluk muhakkak vardır .
    TAMAMEN KATILIYORUM...

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Yapılan yorumlar harika gerçekten "Yurdum İnsanı" tarifine aynen uyuyor.
    Aynı şeyler benimde başıma geliyor elbette.

Her gün bir kendini bilmez otomobil sürücüsü birdenbire önüme kırıyor.
    Minübüs şoförü sağımdan giderken birden "o şeritte ben yokmuşum gibi" sol şerite geçiyor.
    Otobüs şoförleri trafik tıkalı olduğu halde bana klakson çalıyor (çekilsene kardeşim insan taşıyoruz biz işimiz gücümüz var) ben bisikletim ya...
    Bayan sürücüler hiçbir uyarı vermeden kafalarına göre hareketler yapıyor.
    Araçlar , sağ şerit boş iken resmen (abartmıyorum) kaldırıma çıkarak bana yol vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Yayalar yolun ortasında araç beklerken ben onları uyarma amaçlı korna çalınca "Katil" şeklinde bağırıyorlar.

Ve saymakla bitmez..... Ben hergün bunları yaşıyorum.
    Geçen gün bir taksi beni üst köprüden aşşağıya atıyordu neredeyse. Köprüyü bitirince arkadaşa kaskımın markasını dövme yaptım.

Motorsikletlileri Farkedin !! ne diyim Yurdum ve İnsanı ....
    [b]Nereye gidersen git oradasındır.[/b]

34 FB 7215

maylo87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GÖRÜNÜŞTEN ZİYAADE SAĞLAM VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİDEĞİL Mİ HİÇ KİMSE O PARAYI SOKAKTA BULMUYOR ANLININ TERİYLE ALIYOR BELKİDE ÇOLUK ÇOCUĞUNDAN KISARAK ALIYOR ABİLERİM KARDEŞLERİM MASRAFI HİÇ BİTMEYECEK BİR GÜN GARANTİDENDE ÇIKINCA DÜŞÜNÜN İLLAKİ KAFA YA KOYDUYSANIZ ONADA YAPMAYIN DERİM AMA UĞUR DAHA YENİ GEÇTİ BEKLEYİN İMALATINADA GEÇSİN NEDEN BAŞIMIZ AĞRISIN DEĞİLMİ İYİ Bİ USTAYA SORUN BAKALIM MONDİALICISINA NE DİYOR AMA GERÇEKTEN İÇİNDEN GEÇENLERİ SORUN USTA ALICIYA : ZATAN İLK DEFA ALIYOR YA BİDE O MOTOR TUTKUSU GEÇİCİYSE DİYE ZEVKİNİ ALSIN DİYOR PEKİ 2 YIL BİNİPTE BİZE MASRAF ÇIKARAN Bİ MOTOR ALACAĞIMIZA 2 YIL BEKLEYİP NEDEN ÇOCUKLARIMIZA BİLE KALACAK OLAN MOTOR ALMI YORUZ BU YAZIYI AOKUYUPTA BE Nİ DIŞLAYAN LAR OILACAK UNUT MAYIN MONDİ ALACAĞIM NASILDIR DİYEN LER BENİ DIŞLAYACAK OLANLAR KESİNLİKLE MONDİLERİ SATAN BAYİ OLACAKTIR İNSAN MÜŞTERİSİNİ KAYBETMEK İSTERMİ İNANIN BANA HEVESİNİZ GEÇİCİYSE O ÇIKARDIĞI SORUN LAR SİZİ BIKTIRICAK Bİ DÜŞÜNÜN O FİYATA ANCAK BU OLUR SATARSIN 2 YIL BİTMADEN PEKİ NE OLURSA OLSUN ZARARA GİRİCEK İNSAN ADAM BEN 2 DAHA EKLERİM SIFIRINI ALIRIM DİYECEK ZATEN UCUZ DİYCEK PEKİ 10 YIL VE ÜZERİ MOTOR KULLANAN VE TUTKUSU OLAN BİRİSİNE Bİ SORUN BAKALIM NE DİYORLAR?????????? İNANIN BANA O ZAMAN HAK VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN BENİ HAKSIZ BULANLAR BİLİN Kİ MONDİ BAYİSİDİR YADA YENİ ALAN BİRİSİDİR UNUT MAYIN KİSE """""""YUMURTA GELEN YERDEN CİVCİV ESİRGEMEZ"""""""""""

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler