Motorun üstüne benzin döküldü..
Reklamlar
-
Sabah PO'ya girdim, benzin tabancasını yaklaştırır yaklaştırmaz ucunda birikmiş (önceki dolumda süzdürülmemiş) benzini adam bütün motorun üstüne boca ediverdi. Otobanda gidiyorum ve motoru yeni durdurmuşum, tamam dedim şimdi egzosa damlayıp ortalık alev alacak. Refleksle biraz geri kaçtım, Allah'tan alev filan çıkmadı. Hemen üstüpü ile sildik filan. Ama sanırım siyah plastikte biraz leke kalacak
Tavsiyem tabancayı depoya yaklaştırmadan önce motordan uzak bir yere doğru eğmesini söylemeniz...
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
-
geçmiş olsun doktor bey, neyse o da motoruna nazarlık olur inşallah.
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Yok Emin'cim, bir sürü nazarlık (!) var zaten..
Üç boyoz bir kola
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Yok Emin'cim, bir sürü nazarlık (!) var zaten..
o zaman Allah beterinden korusun
-
-
benzin, kıvılcım almadan yanmaz.
egzoz sıcaklığı, benzini yakamaz.
aklınızda bulunsun, boşa panik yapmayın.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
aynısı benim başıma geldi ve kötüsü motordan inmemiştim,pompacıya nasıl bağırdıysam tüm istasyon başıma toplanmıştı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
benzin, kıvılcım almadan yanmaz.
egzoz sıcaklığı, benzini yakamaz.
aklınızda bulunsun, boşa panik yapmayın.
valla çok zor
-
-
evet abicim tehlikeli...
bende arpilia rs varken, depo kapağını kapatmayı yani sıkmayı unutmuşun, çevirmeli tipti kapak..
yapıştırmış giderkene kapak yerinden fırlamasıyla benzinle duş almam kaçınılmaz oldu
eve gidip benzinli kıyafetlerden kurtulana kadar bir minibüsçünün camından attığı izmarite hedef olmamak için neler çektiğimi bir ben biliyorum bir de allah
-
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
nedir zor olan?
Süper Moderatör
Benzin araçların boyalarına zarar vermez (kısa süreli) yani boyanın üzerine benzin dökülürse bişey olmaz silin geçin.
Motor üzerindeki plastik aksamada zarar vermez, düşünün yumuşak dandik ve hatta şeffaf pet şişeye bile zarar vermiyor. Hatta çoğu arabanın depo boru ağzında plastik çerçeve vardır tabanca metale çarpmasın diye.
Ha birde Gültekin haklı, eksozunuz nar gibi yanmış soba kadar (ki çok zor) kızarmış değilse bişey olmaz. (Anlatmaya çalıştığım sıcaklıkta birşey olup olmadığınıda bilmiyorum.)
Benzin sönük alevlerden de ateş almaz (sigara gibi) canlı kıvılcım yada alev lazımdır.
İçi benzin dolu tenekeye (ağzı açık teneke) yanan sigarayı atarsanız söner.
Tehlikeli olan benzin buharıdır, sıkışmış ve yüksek yoğunluktaki benzin buharına her zaman dikkat edin ve temkinli yaklaşın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
sigara (yani kor ateş) dahi benzini yakmaz. kıvılcım veya alev yakar sadece.
Garip ama gerçek...
-
Eyong can..Boyaya bişey yapmaz...Katılıyorum...Ama yeni cila çekmişim damlatıyor adam Cilayı alıyorsun silince.... Orda kabak gibi sırıtıyor...
Pilastik aksama da bişey yapmaz ondada haklısın...Ama bir miktar beyazlama oluyor... Zamanla eski rengini alıyor ama....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
babamın kullandığı motorun deposu 5 aydır delik motorun heryeri benzin ama yanmıyo
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
sıcak motor un üzerine akar ise yanar!benim motorum yanmıştı benzin hortumu erimiş gömleğin üzerine benzin akmış ve alev almıştı
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Bende her benzin alışımda biraz benzin akıtıyor salaklar Ama hiç alev aldığını görmedim
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)