İstanbul Çukurlarını Dinliyorum Gözlerim Kapalı
Reklamlar
-
24 Ağustos 2008, 11:31
Ankarada bundan farksız yol sehir ici yol deil dag yolu patika sanki. Türkiyede en binilecek motor cross.. Dün bi görmedim cukura girdim yerden havalandım yaw...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Reklamlar
-
24 Ağustos 2008, 15:32
bu çukurdan bende görmüştüm belki içinde bir hayvan yaşıyordur. kapatmasınlar lütfen
-
24 Ağustos 2008, 20:03
-
24 Ağustos 2008, 22:45
Belediyenin yapması lazım......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
cobalt adlı üyeden alıntı
hadi beeee misket oynarken acmıştık gecenlerde o deliği kapamayı unutmuşuz pardon biraderler
ShowDown adlı üyeden alıntı
hmm içine bakmak lazım
Sato8 adlı üyeden alıntı
Gültekin adlı üyeden alıntı
len fürek;
etrafını çevir bunun, üç duvar, bi kapı, bi de ayna, sonra yanına bi masa at, sonra da para kes milletten.
şöferlikten kurtulursun he...
Bicak adlı üyeden alıntı
iyi ki arabayla fln göçmemiş sen gitsen kesin çökerdi mete abi malum motor+panda
alplion adlı üyeden alıntı
abi mühendislerin eşşek oldugu zamandan kalma bi su gideri gibi duruyor.ama zeki ve pratik Türk insanı onu her amaçla kullanabilir.mesela; bayram direği çukuru gibi felan olabilir.Trafik tabelası için de müsait gibi.
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum aç gözlerini sağdan sağdan deviri 3 e getir 20 km de sabit git
el_dios adlı üyeden alıntı
yakınlarında bi hapishane falan varsa hapisten kacan bir arkadas kazmıştır...
nankör adlı üyeden alıntı
izmir de gaziemir yeşillik caddesin dede var, bu deliklerin benzerlerinden dün akşam girip çıktım , belim hala ağrıyor .
Allah tan motosiklet e iyi yapışırım motosiklet atmadı üzerinden verilmiş sadakam varmış.
..
kalidor adlı üyeden alıntı
İstanbul'da scooter'la dolaşmak iyice zorlaştı. Lastiklerin ufak olması ve her 10 metrede bir çukur ya da tümseğin olması insanı çileden çıkarıyor.
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Heryer öyle
ozan150zc adlı üyeden alıntı
küçük 50 yrk
büyük 75 ykr cinsinden bişi olsa gerek
DrFirari adlı üyeden alıntı
Ankarada bundan farksız yol sehir ici yol deil dag yolu patika sanki. Türkiyede en binilecek motor cross.. Dün bi görmedim cukura girdim yerden havalandım yaw...
eftelya adlı üyeden alıntı
bu çukurdan bende görmüştüm
belki içinde bir hayvan yaşıyordur. kapatmasınlar lütfen
oguz92 adlı üyeden alıntı
E-hepsiiiiiiiii:D
super adlı üyeden alıntı
Belediyenin yapması lazım......
1.5 yıl sonra cevap yazmak nasip oldu kusura bakmayın...
İstanbul aynı bildiğin İstanbul...yönetimde aynı....ha bizde aynıyız...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1845947
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abicim otosanayide sağlam yer yokkii.. her gün oradayım artık gözlerim kapalı cukurları söyleye bilriim :D düse düse öğrendik
-
storm150_mmk adlı üyeden alıntı
abicim otosanayide sağlam yer yokkii..
her gün oradayım artık gözlerim kapalı cukurları söyleye bilriim :D düse düse öğrendik
orada tükkanmı var...uğrarım bende takılırım eski işyerim Maslakta...FMV Işık Musevi Koleji...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bençe hiçbiri değil ''E'' hayu bu yoksa konyada açılan şu devasal çukurların küçüğü olmasın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çünkü bu tip çukurları otomobiller ortalayarak geçerler. Tavsiyem otomobillerin peşinden giderken ortalayıp değil tekerleklerinini hizasından gitmeniz.
-
baba bende o cukuru gordum maslakta sanıyın 2.kapısının onunde tehlıkee))
-
siz siz olun istanbulda gözlerinizi kapamayın.......
ne olurrrrr ne olmaz.....
sonra demedi deme derler..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Çünkü bu tip çukurları otomobiller ortalayarak geçerler. Tavsiyem otomobillerin peşinden giderken ortalayıp değil tekerleklerinini hizasından gitmeniz.
dogru sana katılıyorum. bencede takip mesafesini koruyup araçların sol tekerini izlemek en mantıklısı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Burda çukur yok çünkü yol yok .. Hersene doğalgaz dalgasına ilk yolu asfalttıyorlar sonra tekrar kırıp eşip dağ ediyorlar..
-
cern de deney yapıyolardı hani, kara delikler oluşabilir diyolardı. gerçekmiş yahu. ama niye sadece istanbulda oluşuyo anlamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)